Apa sampeyan ngerti babagan masakan Korea Utara?

Alami, seger lan pedhes, iki panganan saka Korea Lor

Alami, seger lan pedhes, iki panganan saka Korea Lor

Akhir-akhir iki wis akeh omong-omongan Korea Utara lan konflik sing ditindakake karo tangga teparo ing sisih Kidul; Kajaba iku, sawetara agensi lelungan Inggris wis yakin manawa jumlah pitakon kanggo lelungan menyang papan sing dituju wis tambah 260% lan mesthine akeh wong sing ora ngerti banget babagan tujuan iki. Apa sampeyan ngerti babagan gastronomi Korea Utara?

Ing seri kiriman iki sing diwiwiti saka tataran Pawon ing Jagad Aku bakal nuduhake informasi babagan gastronomi ing tujuan iki sing modis, sayang, kanggo prekara sing ora ana gandhengane karo wisata utawa masakan.

Negara iki dununge ing Asia wétan lan wewatesan karo sisih lor China lan kidul karo Korea Selatan, diapit Laut Jepang lan Laut Kuning lan geografise akeh gunung lan jajaran uga lembah sing jero lan dataran gedhe sing beras, salah sawijining bahan dhasar kanggo diet iki lan akeh negara ing garis lintang iki.

La gastronomi negara iki meh padha karo panganan negara-negara sing paling cedhak (China, Jepang lan Korea Selatan) sanajan uga duwe pengaruh saka negara liya ing wilayah kasebut. Antarane bahan sing paling akeh digunakake ing pawon yaiku sereal kayata beras, iwak, produk fermentasi, sayuran lan kecap, sing ana ing saben meja masakan Asia.

Ing kiriman ing ngisor iki, kita bakal sinau luwih lengkap babagan masakan ing negara iki lan aku uga bakal nuduhake sawetara resep supaya sampeyan bisa nyiyapake ing omah lan menehi sentuhan sing beda lan internasional sing apik banget nalika nedha awan utawa nedha bengi.

Informasi liyane: Pawon ing Jagad ing Actualidadviajes

 

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*