Sing bakal dideleng ing provinsi Pontevedra (II)

Omah Cabo

Kita durung rampung karo dhaptar perkara sing bisa dideleng ing Provinsi Pontevedra, lan sejatine kita ngerti manawa bakal cendhak kanggo ngrembug babagan kabeh sudut magis lan khusus sing ana ing provinsi Galicia iki. Kita wis crita babagan pantai, rute hiking utawa pulau sing paling akeh dikunjungi ing provinsi iki, nanging isih akeh maneh.

Dina iki kita kudu ngobrol babagan papan liya, amarga ing Galicia ana liyane pantai apa utawa gastronomi. Ana pazo lawas, kutha-kutha cilik kanthi pesona utawa benteng sing ora bisa dibandhingake wiwit pirang-pirang abad kepungkur, sadurunge wong Roma teka. Kabeh iki lan liya-liyane bisa dideleng ing riko menyang provinsi Pontevedra, dadi sampeyan bisa dadi tujuan penting ing plancongan mbesuk.

Dhuh Grove

Dhuh Grove

Dolan maring O Grove seneng liyane villa segara sing nengsemake. Iki minangka papan sing kudu ngunjungi restoran lan bar tapas, kanthi gastronomi sing nyenengake. Yen kita ing wektu sing pas, kita bisa uga seneng ngrasakake festival panganan laut, sanajan bisa dinikmati sepanjang taun lan uga luwih murah ing restoran lokal.

Castro de Santa Tecla

Santa Tecla

Ing sisih kidul Pontevedra, kita nemokake papan sing wis dikunjungi, yaiku Gunung Santa Tecla, ing kana ana area benteng sing dijaga kanthi apik. Yaiku omah sing regane arkeologi, lan ing wilayah kasebut sampeyan uga bisa nemokake petroglyphs. Dheweke nyritakake babagan kepiye carane urip wiwit pirang-pirang abad kepungkur, sadurunge tekane wong-wong Roma, mula nilai budaya sing gedhe. Lan iku ora kalah karo pemandangan sing apik banget saka wilayah kasebut, sing uga cedhak wates karo Portugal.

Pazo de Oca

Pazo de Oca

Konstruksi liya sing ora bisa kita deleng ing Pontevedra yaiku paza sing misuwur, omah-omah mewah sing biasane dijaga kanthi apik. Pazo de Oca ing La Estrada misuwur banget, lan minangka omah sing apik banget sing uga bisa dikunjungi kebon sing apik banget. Wis diumumake minangka Aset sing duwe Kabudayan Budaya. Iki minangka pazo gaya barok, sing uga duwe kebon sing diilhami dening Prancis. Bukak mbukak kabeh taun, lan dina Senin, kunjungan gratis nganti jam 12.30 sore.

Kastil Soutomaior

Kastil Soutomaior

Kastil sing apik iki asale ing Abad Pertengahan, nanging wis direnovasi miturut kabutuhan saben wayah, lan saiki dadi papan kanggo ngunjungi sing wis dadi bagean saka rute wisata ing Pontevedra. Akses menyang kastil dening drawbridge a, lan sampeyan bisa ngunjungi riko ing ruangan liyane. Kajaba iku, kastil iki nduwe kebon sing apik lan apik banget, ing endi kamerane bisa dideleng. Kajaba iku, saiki ana sawetara kunjungan sing didramasi, kanggo nikmati kegiyatan beda sak kulawarga.

Air Terjun Kali Barosa

Kali Barosa

Kita nemokake iki taman alam kanthi air terjun kalebet ing antawisipun Pontevedra lan Caldas de Reis. Yen sampeyan nindakake Cara Portugis menyang Santiago, kabar apik yaiku liwat kene, mula mandheg meh wajib. Iki minangka papan sing apik kanggo kulawarga, kanthi parkiran gedhe lan bar sing bisa ngombe nalika ngrasakake pemandangan. Minangka grojogan cilik, sing duwe kurang luwih banyu gumantung saka musim lan udan, nanging ing mangsa panas dadi papan ngaso sing ideal. Kajaba iku, duwe sawetara pabrik lawas sing bisa dideleng saka ngisor.

Omah Cabo

Omah Cabo

Wilayah Cabo Home, ing sisih kidul propinsi, minangka papan sing pantes dikunjungi kanthi pemandangan laut sing luar biasa. Kanggo tekan kono, sampeyan kudu njupuk trek alas. Senadyan mangkono, iki minangka papan sing cukup dikunjungi. Ana sawetara mercusuar, kayata Punta Sobrido, utawa mercusuar abang Punta Robaleira. Kita bakal miwiti rute ing sudut pandang Caracola, kanthi cangkang logam sing akeh wong njupuk foto. Sawise iku, kita bakal bisa mlebu ing Cabo Home, ngetutake rute lan nemokake mercusuar lan pantai kayata Melide utawa Barra, sing dianggep minangka salah sawijining pantai nudist paling apik ing Galicia.

Menara Viking ing Catoira

Menara Catoira

Sejarah Catoira dawa, lan titik muara Arousa iki minangka papan pertahanan kanggo nyegah mlebu penjajah menyang Santiago de Compostela. King Alfonso V minangka wong sing mrentah pambangunan bètèng sing misuwur Menara Kulon, papan dununge festival Viking Landing sing misuwur. Yen arep ndeleng papan iki, kita uga bisa mlaku-mlaku kanthi apik ing sadawane kali, kanthi dalan kayu. Kayane jejak hiking cilik ing sadawaning kali, kanggo mikirake papan sing apik iki.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*