Candi Awan Putih sing misterius

El Candi Awan Putihing China, dununge ing pinggiran Xibianmening Beijing. Iki salah sawijining "Pusat Leluhur Gedhe"Saka Kesempurnaan Taoisme lan judhulé"Kuil Pisanan Sangisore Swarga".


foto kredit: tanakawho

Penting, sampeyan kudu nyebutake manawa candhi iki dibangun ing abad kaping XNUMX lan nampa - ing wiwitan- jeneng Kuil Tian Chang. Ana patung Lao Zi. Ing taun 1202, aula utama dibakar nanging patung kasebut disimpen. Ing taun 1224, Genghis Khan mrentah pembangunan candhi kasebut. Wiwit wayahe, terus diwenehi jeneng Candi Awan Putih. Saiki, dadi salah sawijining kuil Taoist paling gedhe lan paling tuwa, sing dadi kantor Asosiasi Tao Tao China.


foto kredit: acak-acak

Candi Taois biasane ora diarani candhi nganggo basa Tionghoa, nanging Guan. Guan angel diterjemahake, nanging tegese bisa dideleng utawa dideleng. Iki minangka gambaran saka kapercayan Tao. Lengkungan ing sisih ngarep wis rinci babagan dekorasi tradisional, nanging uga kalebu loro kethèk cilik. Pengunjung yakin yen bakal entuk nasib apik yen sampeyan nemokake lan ndemek..


foto kredit: acak-acak

Ing njero lawang ana jembatan sing ora nyebrang apa-apa, mula makili papan kosong sing misterius. Nanging, candhi kasebut njupuk kesempatan kanggo golek dhuwit. Ing ngisor jembatan kasebut sampeyan bisa ndeleng koin Cina kanthi lonceng ing tengah. Kanggo dhuwit sithik, sampeyan bisa tuku koin palsu kanggo dibuwang ing hood. Dikandhani, muga-muga bisa muni lonceng kanthi koin sing dibuwang saka loro-lorone. Ing njero candhi, Immortal Master Qiu lenggah, ana model adegan rinci babagan urip saka Sepuh Taois sing apik banget iki. Dheweke lair dadi kulawarga sing apik ing Shandong ing taun 1148. Dheweke sinau babagan Taoisme pirang-pirang taun lan banjur urip ing sawijining guwa ing Shan Xi. Julukan kasebut yaiku jas hujan Lord Palm-bark, amarga pakulinane nganggo jas sederhana digawe saka telapak tangan ing endi wae. Apa sampeyan wani ngunjungi papan iki?

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*