Dina iki Cordoba Fair diwiwiti

Pameran Cordoba diwiwiti dina iki - Ngarep

Pameran Cordoba diwiwiti dina iki, 21 Mei lan bakal nganti Sabtu ngarep tanggal 28. Mung seminggu ora mung Pria lan wanita Cordoba bakal bisa ngrasakake pesta kasebut nanging Uga bakal dadi tuan rumah atusan turis sing saben dina saben dina tekan kana.

Pameran Cordoba dirayakake ing pengetan Lady of Health. Ana ing Kandhang ginjel ing ngendi jaran, gypsies lan flamingo ketemu taun-taun ing macem-macem lurung pameran. Boothone (diselehake kanthi tertib lan disebarake ing macem-macem dalan ing pager) umume umum, saengga kabeh pengunjung, uga Cordovan uga turis, mbukak lawang kanggo ngetik sing dikarepake

Ing pameran kasebut, saliyane bisa ngrasakake loro kasebut nyenengake bilik lan atraksi, uga ana Festival Bantheng lan Pameran Kuda. Ing ngisor iki kita rinci babagan liyane babagan siji-sijine.

Seni Berkuda ing Los Patios: Pertunjukan Ekuestrian Khusus ing Córdoba

Dina iki diwiwiti Cordoba Fair - Equestrian Show

ing Kastil Kraton ing Córdoba, minangka papan sing dipilih kanggo nduduhake Acara Seni Berkuda iki. Saliyane ndeleng jaran Spanyol, sampeyan bisa seneng ngarsane Pasukan Equestrian Palmas de Peñaflor de Chile.

Pasukan Chili iki wis nuduhake tradhisi Chili liwat pertunjukan hebat luwih saka 15 taun, jaran Chili, huaso, ing Chili uga ing luar negeri. Acara kasebut minangka lelungan liwat geografi lan budaya sing sugih, kanthi jaran Chili minangka karakter utama, jinis unik ing jagad iki. Ing pameran jaran jaran nari kanthi swara cuecas lan lagu.

Yen sampeyan pengin ngunjungi lan nikmati acara iki dina iki lan sesukkanggo nindakake, jam 21:00 sore Sampeyan bisa tuku karcis online, ing Royal Stables dhewe utawa uga ing papan informasi wisata ing kutha Córdoba.

Pameran Bantheng ing adu banteng ing Los Califas

Pameran adu bantheng bakal nyedhiyakake patang festival pupuk (rong banteng, sapi lan banteng tanpa picadors) antarane Kamis 26 lan Minggu 29 Mei, diwiwiti kabeh jam 19.00:XNUMX sore

  • Kamis 26 Mei: Novillada tanpa gambar: 6 kemudi saka komplotan Zalduendo kanggo tukang adu banteng ing Cordovan: Romero Campos, Carlos Jordán, Carlos Blázquez, Fernando Navarro, Rocío Romero lan Juan A. Alcalde "El Rubio".
  • Jumuah 27 Mei: Perang: 6 banteng saka peternakan sapi Núñez del Cuvillo kanggo: Morante de la Puebla, Julián López "El Juli" lan Alejandro Talavante.
  • Setu tanggal 28 Mei. Bantheng: Pengetan mengeti 25 taun alternatif Finito de Córdoba: 6 banteng saka Fuente Ymbro, Jandilla, Núñez del Cuvillo, Garcigrande, Torrestrella lan La Palmosilla kanggo: Juan Serrano "Finito de Córdoba" minangka pedhang siji-sijine. Pinunjul: David Saleri lan Manuel Carbonell.
  • Minggu 29 Mei. Run saka rejon: 6 Bantheng saka peternakan sapi Fermín Bohórquez kanggo: Pablo Hermoso de Mendoza, Manuel Manzanares lan Lea Vicens.

Rencana situs lan informasi program rinci

Dina iki Cordoba Fair diwiwiti

Sampeyan banjur bisa ndownload ing format .pdf kalorone a rencana pameran minangka informasi rinci lan ringkesan saka program dina iki, sing bisa migunani yen sampeyan arep mampir ngrasakake swasana lan warga.

pincha Kene lan sampeyan bakal langsung ngakses rencana lan program kasebut.

  • Rekomendasi lan saran: Nggawa sepatu sing kepenak lan pilih sarana transportasi umum kanggo mrana yen sampeyan ora pengin ngenteni antri lan macet.

Apa sing bakal dikunjungi ing Córdoba?

Dina iki diwiwiti Pameran Cordoba - Jembatan Romawi

Jembatan Romawi - Carmen Guillén

Yen sampeyan cukup beruntung bisa ing kutha bersejarah iki sawetara dina ing pameran, lan saliyane seneng-seneng, sampeyan pengin ngunjungi wilayah sing paling populer, disaranake situs ing ngisor iki:

  • Mesjid, kudu weruh.
  • Omah Lonceng.
  • Omah Bailío.
  • Calleja de las Flores.
  • Biara La Merced.
  • La Posada del Potro.
  • Jembatan Romawi.
  • Menara Malmuerta.
  • Sinagoge.
  • Kuartal Yahudi.
  • Istana Marquis saka Viana.
  • Kothak Corredera lan Las Tendillas.
  • Kuil Romawi.
  • Museum Etnobotani lan Taman Botani.
  • Medina Azahara.
  • Alcázar de los Reyes Cristianos lan keboné.
  • Museum Arkeologi.
  • Museum Julio Romero de Torres.
  • Museum Al-Andalus sing Urip.
Dina iki diwiwiti Pameran Cordoba - Plaza de las Tendillas

Plaza Las Tendillas - Carmen Guillén

Córdoba minangka kutha sing kudu dikunjungi paling ora sepisan, lan yen ana ing pameran, luwih becik!

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*