Grinzing, distrik kebon anggur ing Wina

Nyengir

Mlaku kanthi cepet ing trem Viennese sing mesthi nengsemake nggawa kita menyang salah sawijining lingkungan kanthi kepribadian paling gedhe ing ibukutha Austria, diubengi bukit-bukit sing ditutupi alas lan kebon anggur: Nyengir. Saiki dadi salah sawijining lingkungan sing apik banget lan elegan WinaNanging pirang-pirang taun kepungkur, iki dadi kutha sing apik lan pesona lawas durung ilang.

Menara lonceng grinzing, kanthi kubah bulbous sing khas, menehi tandha papan sing sampeyan kudu mudhun kanggo nikmati dalan-dalan lawas ing lingkungan kasebut lan tawaran gastronomis sing misuwur. Ing musim semi, kertu pos iku apik: omah-omah cilik kanthi fasad sing dicet kanthi terang, geranium ing balkon, lan sing paling penting akeh lan animasi Heurigen, restoran khas Viennese.

ing Heurigen Dheweke mung mbukak awan, wiwit jam lima utawa enem, lan sanajan bir disajikake, sing umume yaiku nggawa wadhah anggur putih. Bangsa Romawi sing nggawa tradhisi iki Vindobona lawas, ing tapel wates Danube sing misahake jagad barbar saka peradaban, lan Wina ora lali. Kepiye sampeyan ngerti yen Heurigen duwe anggur? Deleng ing ambang lawang, dihiasi cabang pinus.

Kanggo ngiringi anggur, sing disajikake ing vertikal (quart) kita duwe pasugatan padharan lokal sing disajikake ing prasmanan: angsa, pundhak daging babi, gulai ... Swasana lengkap karo gaun khas para pelayan, musik langsung lan, mesthine uap anggur nindakake tugas ing antarane klien.

Yen ngomong babagan anggur, ing kene raja iku Riesling, sanajan ana uga varietas liyane sing dihargai kayata Traminer utawa Muskat. Saliyane ngombe lan mangan, ing Heurigen, kita uga bisa tuku botol anggur sing digawe ing pakebonan anggur Grinzing sadurunge bali menyang Wina kekaisaran, luwih serius lan ora diwenehi demonstrasi kabungahan kasebut.

Informasi luwih lengkap - Liburan menyang Wina

Gambar: panoramio.com

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1.   Nelva nora ngandika

    Salam, ing taun 2010 aku ngunjungi Wina lan nedha bengi ing restoran sing apik! Grinzing, dibukak karo kepribadian hebat ing saindenging jagad. Wengi sing ora iso lali !!! nari, musik, bungah lan FANTASTIK "GREEN WINE" !!!!!!!!!!!!!!!!!

    1.    Daniel ngandika

      Halo Nelva Nora,

      Tanpa mangu-mangu, ing Grinzing kita bakal nemokake wajah paling ramah ing Wina. Mbok kurang monumental lan megah tinimbang kutha liyane, nanging kebak pesona.