Pandhuan Hiroshima, telung dina ing kutha bom atom

Kutha Hiroshima

Jepang minangka salah sawijining tujuan paling apik ing Asia Wétan sing dikunjungi. Modernitas, keamanan, sarana transportasi sing apik, wong sing apikan lan grapyak, akeh kabecikan lan lanskap sing apik, minangka ringkesan ringkes apa sing diarani negara gedhe iki.

Bebener iki wong ora bisa ngunjungi Jepang tanpa ngliwati Hiroshima. Aja nganti jarak ing antarane Tokyo lan Hiroshima nggawe sampeyan ora semangat. Ora saben dina bisa ngunjungi kutha "atomisasi" kaping pisanan ing donya. Museum Peringatan Damai (museum bom atom) minangka museum sing bakal dikunjungi, nanging liwat dalan ing kutha modern iki saiki ana gandhengane karo salah sawijining bab sing paling tragis ing abad kaping-XNUMX.

Hiroshima

Hiroshima

Kutha iki minangka kutha paling penting ing wilayah Chugoku lan kesan kaping pisanan yaiku kutha gedhe, sedheng, lan tenang karo sawetara pedunung. Isih dipanggoni jutaan wong lan dadi papane Tanggal 6 Agustus 1945, Amerika Serikat ngeculake bom atom pertama. Wiwit iku, dheweke wis misuwur lan jenenge misuwur sadurunge dina kasebut, saiki wis ana ing kabeh buku sejarah.

Jembatan Hiroshima

Wangsulan: Bab ingkang pisanan sing ditemokake nalika mlaku-mlaku liwat Hiroshima yaiku nomer jembatan sing ana amarga ana kali ing endi-endi. Kasunyatane, kali kasebut mung siji, kali Ota, nanging duwe pitung tangan banjur tangan iki ngethok kutha dadi pirang-pirang pulau sing ana ing delta. Sampeyan ora ngerti kepulauan, nanging sampeyan ndeleng kreteg amarga sampeyan nyabrang nyebrang.

 

Kali Ota mlebu menyang Segara Pedalaman Seto kutha iki didegaké ing 1589. Iki ngowahi tangan feodal kaping pirang-pirang lan kanthi resmi dadi kutha ing pungkasan abad kaping XNUMX, ing sejarah Jepang, feodalisme rampung lan kaisar (lan sawise dheweke tentara) menang maneh. Wis mesthi dadi kutha plabuhan nanging wiwit jumlahe industri otomotif Jepang iki pabrik Mazda.

Kepiye carane ngubengi Hiroshima

Tremway ing Hiroshima

Transportasi Jepang efisien banget lan ing kasus Hiroshima kalebu trem lan bis. Kaya sing ana ing delta, konstruksi jalur kereta bawah tanah larang banget mula ora rampung. Trem dikenal kanthi jeneng hiroden lan ana total pitung baris sing gabung ing Stasiun Hiroshima. Ing stasiun iki, shinkanesen (Sepur peluru) lan sepur regional.

Tenan gampang banget kanggo ngubengi Hiroshima. Aku mlaku-mlaku ing endi wae lan menehi saran: yen sampeyan seneng mlaku, banjur mlaku. Tata letak Hiroshima gampang, kutha iki rata lan dilintasi dalan lan dalan sing apik. Sampeyan mung butuh peta. Antarane tengah Hiroshima, ing endi restoran lan bar konsentrasi lan sampeyan nemokake hostel, lan stasiun sepur pusat ana perjalanan sing ora luwih saka 20 menit mlaku, kayata.

Stasiun Hiroshima

Lan carane sampeyan bisa mlaku ing wayah wengi tanpa wedi kanggo keamanan sampeyan, Aku ora bakal sangsi. Sawise iku, yen sampeyan pengin njupuk trem amarga penasaran utawa kesusu, ora apa-apa. Aku manggon 600 meter saka Stasiun Hiroshima lan aku ora nemoni masalah nalika lunga menyang museum, taman, pusat. Elinga wae.

Apa sing bakal dikunjungi ing Hiroshima

Museum Peringatan Damai

Aku mikir telung dina wis cukup kanggo ngerteni kutha kasebut. Ing sawijining dina sampeyan kudu ngubengi kutha, bukak Museum Bom Atom lan Taman Peringatan Damai, lan loro liyane nindakake tur. Sing paling penting yaiku pindhah menyang museum sing bener, sinau sejarah banjur mlaku liwat taman, motret, mangan ing pinggir kali. Nyaranake setengah dina ing kono disaranake amarga museum akeh sing kudu dipikirake.

  • Jam Museum Peringatan Damai: dibukak wiwit jam 8:30 esuk nganti 6:8 sore (ing wulan Agustus nganti jam 7 sore lan nganti jam 5 sore antarane Desember lan Februari). Ditutup wiwit tanggal 29 Desember nganti 1 Januari.
  • Regane: 200 yen.
  • Cara sampeyan tekan kono: saka Stasiun Hiroshima, njupuk jalur trem 2 menyang stasiun Genbaku-Domu Mae. Mung 15 menit lan regane 160 yen. Mlaku sampeyan tekan setengah jam.

Museum Bom Atom

Taman kasebut ngemot macem-macem monumen: ana Lonceng tentrem, sampeyan bisa nggawe swara njaluk pas kanggo perdamaian ing jagad, ana Cenotaph Korban Bom Atom, makam lengkungan sing nyathet jeneng wong mati, udakara 220 ewu, ing Kubah Bom Atom, siji-sijine bangunan sing wis ngadeg sebagean lan minangka kertu pos paling klasik ing taman kasebut Patung Sadako, bocah wadon sing seda sepuluh taun sawise bom lara amarga radiasi.

Kubah Bom Atom

Ing sekitar patung Sadako, sing sejarah sampeyan ngerti ing museum, ana sawetara kios sing njaga atusan kertas crane sing digawe dening bocah-bocah sekolah Jepang. Nalika Sadako dirawat ing rumah sakit, dheweke nggawe crane, siji demi siji, nyoba uwal saka pati, dadi nalika dheweke mati, bocah-bocah sekolah Jepang sing nerusake kerjaane.

Pusat Hiroshima nduweni arteri utamane yaiku Dalan Hondori, dalan pejalan kaki sing ditutup kanthi toko lan restoran. Ora adoh saka Parque de la Paz lan sejajar karo dalan Aioidori, ing endi trem lan mobil muter lan ana pusat perbelanjaan. Lan akeh restoran kasebut nyedhiyakake spesialisasi kuliner ing kutha: okonomiyaki. Aja mandheg nyoba, mangga banget.

Wengi Hiroshima

Sampeyan uga bisa ngunjungi Bèntèng Hiroshima, utawa ndeleng saka njaba. Iki diubengi karo moat sing mbebayani lan ing wayah wengi wis padhang banget. Lan yen sampeyan seneng mobil, Museum Mazda iku uga mbukak.

Wisata saka Hiroshima

Miyajima

Sejatine ana telung mlaku sampeyan bisa nindakake, sanajan turisme akeh mung siji. Ngerti Warisan Dunia Miyajima iku penting. Miyajima minangka sawijining pulau cilik sing adohe sakjam saka kutha Hiroshima lan misuwur amarga kuil lan candhi sing gedhe pasar kayane, kala-kala, ngambang ing banyu.

Ferry menyang Miyajima

Sampeyan teka nganggo feri. Sampeyan numpak sepur saka stasiun Hiroshima menyang stasiun feri lan saka kana sampeyan liwat sawetara menit menyang Itsukushima, jeneng resmi pulau kasebut. Ana pirang-pirang candhi, sing paling misuwur yaiku sing katon mlebu ing segara lan kayane ngambang nalika pasang. Iki sing ana ing ngarepe tori. Uga ana kutha kanthi dalan-dalan cilik sing apik banget, ing kana ana restoran, kafe lan toko sing adol macem-macem souvenir.

Gunung Misen

Saran kula supaya sampeyan ora mandheg njupuk dalan kabel maneh menyang pucuk Gunung Misen. Aku lunga menyang pulau iki kaping pindho lan kaping pisanan aku kangen. Aku ora nggawe kesalahan kaping pindho lan pancen apik banget kanggo pemandangan Segara Inland Seto sing apik. Dhuwure 500 meter lan yen awan padhang, sampeyan bisa ndeleng Hiroshima. Sawise munggah, sampeyan bisa nginep ing kono utawa mlaku setengah jam munggah gunung menyang Observatorium Shishi-iwa. Jalur kabel kasebut antara jam 9 esuk nganti 5 sore lan regane 1.899 yen muter-muter. Ora murah, nanging kudu rampung.

Jembatan Iwakuni

Saliyane, mate liyane sing disaranake yaiku Iwakuni, sawijining kutha tetanggan menyang Hiroshima sing kondhang duwe jembatan sing apik. Babagan babagan Jembatan Kintai-kyo. Tambahake kunjungan menyang Kastil Iwakuni lan Taman Kikko. Kanggo ngrampungake, perkara sing paling apik yaiku tuku tiket gabungan khusus sing regane 960 yen (bukak kastil, jembatan lan munggah dalan sing nggawa sampeyan menyang kastil sing dununge 200 meter ing ndhuwur.

Lan pungkasane, yen sampeyan duwe wektu lan kepinginan, sampeyan bisa bukak Onomichi, kutha pelabuhan, kanthi bukit lan candhi. Yen sampeyan duwe kalodhangan, yen kurang, mula karo Miyajima lan Iwakuni wis cukup. Yen sampeyan ngetutake rencana iki, sampeyan bakal ngunjungi Hiroshima sing paling apik.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*