Iki hotel Cristiano Ronaldo ing Portugal

teras-hotel-cr7-funchal-teras

Soccer minangka olahraga sing wis dadi fenomena global kanthi miliaran pengikut ing saindenging jagad. Klub lan bal-balan nggawe semangat kanggo penggemar, mula ora kaget yen hotel-hotel bertema khusus kanggo game sing apik wis dibukak.

Penghormatan bal-balan ing Argentina wis misuwur. Amarga iku, ora bisa dadi papan liya ing endi hotel tema bal-balan pertama sing khusus kanggo Boca Juniors diresmekake. Perusahaan bintang lima dilengkapi kabeh kenyamanan lan mupangat khusus kanggo para tamu, kayata rapat karo para pemain, kunjungan menyang museum Boca Juniors utawa akses istimewa menyang sesi latihan tim.

Bubar Bintang olahraga iki gabung karo tren iki lan mbukak sawetara hotel sing kalebu babagan olahraga, urip sehat lan tokoh dhewe: Cristiano Ronaldo.

Hotel CR7 minangka asil saka aliansi ing antarane bintang Portugis lan Grup Hotel & Resor Pestana, sing tanggung jawab kanggo manajemen operasional properti kasebut. Profil klien hotel ing hotel Cristiano Ronaldo yaiku para nom-noman umur 18 nganti 35 taun sing kepengin teknologi, urip sehat lan urip sosial.

hotel-cr7-lisbon

Lisboa

Iki minangka hotel butik kanthi udakara wolung puluh kamar lan suite mewah sing ana ing tengah-tengah kutha, sawetara meter saka Praça do Comércio sing emblematic, ing wilayah sing ambruk ing taun-taun pungkasan. Kanthi Hotel Gaya Hidup Pestana CR7 Lisboa lan proyek perhotelan liyane, tujuane yaiku mbalekake Baixa lan bisa urip maneh.

Dekorasi kamar fungsional lan minimalis nanging referensi olahraga terus-terusan. Ora mung liwat tokoh Cristiano Ronaldo sing misuwur ing endi wae, nanging uga ana anane poster-poster kejuaraan musim panas ing resepsi hotel, tabel foosball ing lobi utawa layar raksasa ing bar supaya ora ketinggalan game.

Kajaba iku, Hotel Gaya urip Pestana CR7 Lisboa duwe sistem otomatisasi omah sing ngidini sampeyan ngontrol cahya utawa suhu ruangan saka piranti digital apa wae, milih musik utawa ngganti program televisi.

Lan ing hotel sing ningkatake urip sehat, sampeyan ora bisa ketinggalan gym sing para pelanggan bisa olahraga lan ningkatake kondhisi fisik amarga perhatian khusus sing diwenehake dening hotel kasebut. kanthi program olahraga sing cocog kanggo saben wong.

Funchal

hotel-cr7-funchal

Ing wulan Juli, hotel pertama Cristiano Ronaldo wiwit dioperasikake ing Portugal, khusus ing Madeira, sawijining pulau kelairan.

Jeneng kasebut yaiku Pestana CR7 Funchal amarga dununge ing ibukota Madeira ing bangunan kemewahan mewah sing madhep segara sing duwe kolam renang, spa, akses gratis menyang Museum Funchal CR7 lan kemungkinan nggunakake program latihan eksklusif ing gym luar ruangan sing dirancang dening para pemain bal-balan kasebut.

Ing njero Pestana CR7 Funchal ana telung kategori kamar sing nggabungake desain kontemporer lan sporti. Dheweke duwe kabeh jinis kenyamanan, ora tahan banter lan bisa diakses kanthi digital liwat koridor rumput gawean sing ngelingake lapangan stadion bal-balan. Ing saben lawang ana foto raksasa Ronaldo lan ing kamar turu, ana gambar-gambar sajrone urip.

Kajaba iku, klien uga duwe akses menyang teras sing ana ing atap hotel, sing nawakake pemandangan Funchal, teluk lan marina sing apik.

hotel-cr7-resepsi

Madrid

Beda karo hotel Pestana CR7 ing Funchal, hotel sing direncanakake mbukak bal-balan ing Madrid ora bakal fokus marang tokoh dheweke nanging ing dunia olahraga. Bakal duwe identitas dhewe ing merek rantai Pestana iki lan teras atap lan arsitektur bersejarah bangunan Gran Vía, sing arep nemokake hotel kasebut bakal dadi penting.

Minangka penasaran, ide kasebut supaya hotel CR7 pisanan dibukak ing Madrid, nanging amarga ana kesulitan kutha lan telat birokrasi, mula pambukaan pendirian ibukutha Spanyol kasebut kudu ditundha.

New York

Lan taun ngarep, rantai hotel uga bakal mlebu ing jantung Times Square New York, sanajan sawetara detail durung rampung babagan proyek iki.

kamar hotel-cr7

Rega ing hotel CR7

Rega kisaran antara 250 lan 1.250 euro saben wengi gumantung saka kamar. Biasane regane larang banget, nanging hotel iki kalebu hotel bintang 5 sing dilengkapi kabeh jinis kenyamanan lan teknologi paling anyar. Nanging, ana sing ora mangu-mangu manawa ana akeh wong enom sing bisa nanggung rega kasebut nalika umume luwih milih pariwisata murah.

 

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*