Jumuah Ireng: 4 dina ing Malta kanthi rega paling apik

Apa sing kudu dideleng ing Malta

Setahun maneh, dina Black Friday wonten mriki. Pancen kita mesthi dikon tuku kanthi wicaksana. Nanging kasunyatane ing taun iki, kita bakal investasi ing plancongan sing apik. Siji kaya sing kita usulake saiki, lan sampeyan mesthi ora bisa nolak. Is babagan patang dina ing Malta kanggo kurang saka sing sampeyan kira.

Ing nawarake padha ing tiket pesawat lan tetep. Mbok ngerti iki, tokoh lan angka sing dhuwur mula bakal mandhuwur. Sampeyan bakal weruh kepiye pungkasane, sampeyan bakal kaget. Sampeyan kudu nggawe reservasi sanalika bisa, nanging sampeyan bisa ngatur koper kanthi tenang banget amarga ora bakal njupuk sawetara wulan. Golekana!

Jumuah Ireng, pesawat plus patang wengi ing Malta

Ana akeh tujuan sing narik minat kita. Sawetara wong wis ngunjungi dheweke luwih saka sepisan amarga dheweke wis ngicipi cangkeme banjur ana wong liya, sing wis keprungu sadurunge krungu, nanging durung bisa njupuk langkah kasebut. Dadi, dina iki kita propose menehi sampeyan kanthi tawaran apik iki. Kita arep menyang ngunjungi Malta!.

Hotel murah Malta

Kita bakal duwe luwih saka telung dina kanggo bisa ngunjungi papan iki. Penerbangan kasebut bakal mangkat saka Madrid karo perusahaan Ryanair. Nanging kaya sing wis diumumake, sanajan tawaran saiki, perjalanan dijadwalake ing Mei 2019. Sanajan kayane adoh, kita ngerti yen wulan bakal cepet banget. Dadi ora rugi yen lunga nggawe reservasi Black Friday. Saka Rebo nganti Minggu, kita bisa nemokake rahasia babagan permata tujuan iki.

Plancongan Malta Ireng Jumuah

Sampeyan ora prelu Booking pesawat ing sisih liyane lan hotel ing sisih liyane amarga kaya sing kita ucapake, tawaran kalebu kalorone kutha lawas. Hotel kasebut minangka 'Sliema Chalet' dununge ana ing ngarep pantai. Sampeyan raket banget, komunikasi sing apik karo transportasi lan uga, papan kasebut diubengi karo salah sawijining wilayah santai sing paling penting, ing endi sampeyan bakal nemokake toko lan bar utawa pusat perbelanjaan sing adohé 200 meter. Saka hotel sing bisa diarani hotel iki jaraké 0,2 km saka pusat kutha. Yen sampeyan wis mutusake, sampeyan bakal menehi tawaran iki Lastminute.com.

Apa sing kudu dideleng ing Malta

Ing tengah Mediterania lan sisih kidul Italia, kita bakal ketemu Malta. Minangka salah sawijining tujuan sing paling populer kanggo turis, mula kita ora bisa kliwat karo tawaran iki, supaya cita-cita bakal kayektenan. Apa sing bisa dak kunjungi ing Malta? Dheweke duwe poin utama sing ora ana enteke, kita sebutake sing paling penting.

Ing Valletta Malta

Kutha penting kanggo dikunjungi

Salah siji sing paling penting yaiku 'La Valletta'. Kutha iki minangka barok, sing nduwèni bètèng, uga témbok watu sing nggawa bali menyang jaman. Nduwe tradisi lan sejarah sing dawa. Ana prekara sing bakal ditemokake amarga kraton utawa gréja. Kutha liya sing kudu dipikirake yaiku 'Mdina', sing duwe tembok abad pertengahan sing uga dipilih 'Game of Thrones' dadi bagean saka skenario. Udakara 13 kilometer ing sisih kidul, kita nemokake 'Marsaxlokk'.

Mdina Malta

Iki minangka pelabuhan mancing paling penting ing wilayah kasebut. Ing kana sampeyan bakal weruh kepiye boat kayu menehi sentuhan khusus amarga warnane. 'Rabat' minangka kutha sing dibangun dening wong Arab, ing kana sampeyan bisa ngunjungi bencana. Nalika ngomong babagan 'Cottonera' Kita nindakake saka gamelan 'Vittoriosa', 'Senglea' lan 'Copiscua'. Sampeyan ora bisa kantun pesona sing didhelikake.

Cottonera Malta

Pulo lan pantai

Mlaku-mlaku ing pesisir Malta minangka impen. Ditulis manawa dheweke minangka salah sawijining permata gedhe ing Mediterania, mula bakal dadi titik liyane sing kudu dipikirake. Kajaba iku, kita bisa ngunjungi 'pulau Gozo'. Sanajan ukurane luwih cilik tinimbang Malta, iki duwe monumen lan candhi sing beda-beda kanthi kaendahan. Saliyane, kita duwe 'pulau comino' sing cilik banget, nanging sepi lan banyune pirus sing bakal nggawe sampeyan tresna.

Pulo Gozo ing Malta

Kuil Malta

Ing sisih kidul pulau kasebut, kita bakal nemokake apa sing diarani 'Hagar Qim', sing minangka salah sawijining sing paling tuwa nanging kondisine luwih apik. Kita ora bisa lali karo 'Tarxiem', jinis prasejarah lan 'Hypogeum' sing ana ing lemah lan wis dadi papan suci. Kita bisa ngrasakake kabeh iki amarga tawaran Black Friday sing luar biasa.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*