Kit slamet ing perjalanan sampeyan, sing ora bisa sampeyan kejawab

Gambar | Pixel

Pungkasane teka preinan sing sampeyan kepengini banget lan sampeyan pancen pantes. Perjalanan sing wis sampeyan rencanakake pirang-pirang wulan bakal kayektenan lan sampeyan bakal seneng banget nanging uga bisa mangu-mangu, luwih-luwih nalika nggawa barang lan milih kit slamet. Kit kanthi kabeh sing ora bisa dilalekake kanggo pengalaman sing tenang lan nyenengake ing tujuan impen sampeyan.

Multi-adaptor

Kaping pirang-pirang sampeyan ora ngerti adaptor sing bakal dilebokake ing koper utawa sampeyan njupuk sing salah? Amarga akeh toko sing ana, mula kita ora kaget yen wis luwih saka sepisan. Untunge saiki sampeyan bisa tuku multi-adaptor sing valid kanggo 150 negara. Uga dilengkapi pangisi daya USB dobel kanggo seluler, tablet lan kamera.

Pangisi daya Portable

Ngomong babagan colokan, kepiye yen sampeyan kehabisan batere nanging ora ana sing cedhak? Bersantai, kanthi pangisi daya portebel sampeyan bisa terus njupuk potret nganggo ponsel utawa nganyari jaringan sosial sajrone lelungan. Jinis pangisi daya iki cocok kanggo ukuran sing kalebu ing kit darurat lan nggawa kemah, menyang pantai utawa ing endi wae sing ora ana akses listrik.

Kit pertolongan pertama

Penting ing kit darurat. Disaranake nggawa kit pertolongan pertama kanggo ngatasi penyakit sing paling umum sing bisa kedadeyan nalika lelungan kayata ngelu, lara weteng, nyeri sendi utawa kanggo nglawan keracunan. Sampeyan uga ora bisa kliwat barang-barang pertolongan pertama sing penting kanggo ngobati kacilakan suntingan kayata kasa, perban, hidrogen peroksida utawa plester.

Gambar | Pixel

Gel antibakteri

Jadwal plancongan kalebu pindhah saka sak papan menyang papan liya, tanpa kudu ngumbah tangan. Makane penting banget kanggo nyakup gel antibakteri ing kit darurat sing ngidini kita njaga standar kebersihan tartamtu., apa maneh ing tujuan sing ora gampang golek sabun lan banyu kanggo dicuci.

Tisu basah minangka alternatif liyane sing sampeyan ora bisa kliwat, amarga yen ana kedadeyan kacilakan, dheweke bakal ngumbah tangan sing lengket lan uga kanggo ngetokake kringet.

Obat nyamuk

Dhasar kit darurat yaiku obat nyamuk yen arep preinan ing tujuan tropis. Nyametake supaya lemut amarga gumantung marang keraketan lan reaksi awak sampeyan bisa nyebabake tandha lan rasa ora nyaman.

Piso Swiss

Yen sampeyan mlaku-mlaku ing gunung, mesthine piso tentara Swiss sing bakal uwal saka alangan ing pirang-pirang kahanan: wiwit ngobong api unggun nganti mbukak botol utawa ngethok kayu. Ana model kanthi aksesoris luwih utawa kurang.

Yen sampeyan pengin nggawa ing tas tangan, elinga yen peraturan kasebut gumantung ing saben negara. Contone, ing Amerika Serikat Administrasi Keamanan Transportasi nglarang jinis piso utawa pisau saku nalika ing Inggris ngidini agul-agul sing ora ngluwihi 15 sentimeter ing barang sing digawa.

Filter banyu Lifestraw

Penting banget, kalebu ing kit darurat sampeyan saringan banyu kayata Lifestraw sing ngilangake 99,9% bakteri saka banyu, saengga bisa nggawe jinis banyu apa wae sing bisa diombe. Malah mateni bakteri E.coli. Kanthi sedotan, sampeyan bisa ngobati 1.000 liter banyu. Mbok menawa ing kompleks turis iki ora migunani, nanging yen sampeyan lunga dhewe ing plancongan.

Salin dokumen

Nalika sampeyan arep lelungan, sampeyan kudu ngirim salinan reservasi penerbangan, reservasi hotel, nomer telpon asuransi, lan salinan paspor utawa dokumen identitas menyang e-mail manawa yen ilang utawa dicolong, informasi sing disimpen ing surat bisa diakses kanthi cepet.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*