Jalur West Highland, Sepur paling apik ing Skotlandia

kulon-highland-line-reged

Yen sampeyan pengin nemokake lan nikmati lanskap sing paling apik Skotlandia nalika lelungan sepur, aja ragu-ragu kanggo tuku karcis kanggo numpak kreta kasebut Jalur Highland Kulon, sing nawakake perjalanan sing apik ing antarane Benteng William lan Mallaig, ing jantung Dataran Tinggi.

Iki minangka rute sing apik banget, sepur sing apik banget kanggo gumun ing gunung-gunung sing gundhul lan tlaga sing terpencil, garis pantai sing jengkar lan rame, lan gambar ing puncak puncak salju sing ditutup ing salju Ben Nevis, gunung paling dhuwur ing Inggris Raya.

3819675277_5971fe3184_o

Bagean sing narik banget yaiku bagean sing mbukak watu lawas saka Glenfinnan Viaduct. Garis lan kreta uap pancen apik banget saengga bisa ngelingake kita el hogwarts nyebut ing film Harry Potter. 

Perjalanan kasebut udakara udakara jam setengah, total 67 kilometer sing ora ana limbah lan ing pungkasan kutha Mallaig nunggu kita, ing endi kita bisa menehi sentuhan pungkasan nalika mlaku liwat pelabuhan sing nyenengake lan nyenengake sawetara piring panganan laut sing enak, khas papan iki lan perairan iki.

Informasi luwih lengkap - Lerwick, bagean saka Skotlandia sing bisa ditemokake

Gambar: geo.de

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*