Tur Pulo Langwaki, swarga Malaysia

pulau-langkawi

Minggu iki kita kudu ngobrol Objek wisata Malaysia, tujuan sing apik ing wilayah Asia-Pasifik. Ing kene, ora mung atraksi sejarah lan budaya, nanging uga wisata alam, lan ing antarane kita duwe pulau, pulau sing asri, ajaib, lan paradisa. Contone, ing Pulau Langkawi.

Langkawi dununge ana ing pesisir Kedah lan legendaris. Luwih saka siji pulau, iki minangka konstelasi 99 pulau pesisir, bisa uga paling apik ing jagad iki kanthi kualitas pantai, ekosistem lan kualitas infrastruktur turis sing duweni akeh. Lan yen ora cukup, bisa uga ana legenda tragis babagan wanita enom.

Miturut legenda, bocah wadon sing jenenge Mahsuri iki dadi protagonis crita katresnan, butarepan, tragedi lan kutukan sing ngutuk para penduduk pulau kasebut nganti pitung generasi. Wis pirang-pirang taun lan generasi liyane wis kliwat, nanging masarakat ing kene isih crita lan percaya, mula Langkawi duwe sihir lan turis ora mandheg ngunjungi Makam Mahsuri ing ngendi bocah wadon kasebut dipercaya bisa ngaso.

Apa ana kanggo nindakake ing langkawi yaiku nyewa sepeda motor utawa mobil banjur ngubengi pulau utama, ngerteni desa-desane, masarakat, lanskapane. Sampeyan uga bisa nganggo kabel kabel menyang pucuk Gunung Mat Cincang sing katon apik banget, bukak sawah, sumber banyu panas, sumber, pantai pasir ireng utawa lelungan prau kanggo ndeleng pesisir, pulau liyane, sawetara tlaga lan gua gua sing misuwur.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*