Endi mangan ing Madrid? 9 restoran sing disaranake ing kutha kasebut

Endi mangan ing Madrid?

Madrid minangka kutha kosmopolitan kanthi tawaran gastronomi sing apik banget. Kemungkinan kasebut ora ana watese lan kita bisa ujar manawa sampeyan bisa nyoba masakan saka meh kabeh bawana ing ibukutha. Nanging, nalika tawaran dadi amba, mula angel milih. Yen sampeyan dudu saka Madrid lan ngunjungi, sampeyan bisa uga wedi yen lenggah ing papan sing salah lan pungkasane mbayar dhuwit kanggo panganan.

Saliyane, yen sampeyan saka kutha utawa yen golek rajin, sampeyan bisa uga mangan ing panggonan sing padha kaya biasane. Yen sampeyan ilang banget utawa yen pengin nemokake papan anyar, sampeyan bakal entuk untung Apa sampeyan pengin ngerti papan mangan ing Madrid? Ing postingan iki, aku nuduhake sampeyan 9 restoran sing disaranake ing kutha kasebut. 

The Escarpín

Restoran El Escarpín, Madrid

Nggoleki restoran sing bisa mangan kanthi apik lan murah ing tengah Madrid bisa dadi tantangan. Escarpín yaiku a Omah cider Asturian minangka umur Lan minangka salah sawijining papan sing padharan karo weteng kanthi rega sing cukup. Dununge ana ing Calle Hileras, cedhak karo Walikota Plaza. Restoran kasebut mbukak lawang ing taun 1975 lan wis dadi papan modern lan direnovasi, kanthi njaga inti tradhisine.   

Escarpín nawakake a menu saben dina super lengkap, kanthi kursus pertama lan nomer loro, mung 12 euro. Kajaba iku, menu sing beda-beda banget, sampeyan bisa milih menu rasa sing apik banget utawa milih sajian khas Asturian. Yen sampeyan lunga, coba cachopo khusus keju telu, khusus kanggo omah, lan kacang buncis nganggo kerang, sing paling apik.

Hummuseria

La Hummuseria, Madrid

Aku seneng hummus. Nyatane, aku bisa njupuk saben dina urip tanpa bosen. Nanging, aku ora nate mbayangake manawa ana restoran sing bakal fokus ing menu iki, asale saka Timur Tengah. La Hummuseria, dibukak ing 2015 dening pasangan Israel, nawakake masakan sehat kanthi pilihan vegan sing hummus dadi protagonis. Dadi, yen sampeyan seneng sayuran, rempah-rempah, lan mesthi hummus, sampeyan ora bakal ketinggalan restoran iki! Iki minangka demonstrasi supaya sampeyan bisa mangan ing njaba, ngrasakake rasa sing ora kaetung lan njaga panganan sing cocog.

Papane uga kepenak banget. Dekorasi modern, kayu lan kombinasi warna nggawe La Hummuseria minangka papan sing apik banget sampeyan ambegan getar apik.

Penthouse 11

Penthouse 11, Madrid

Yen sampeyan liwat utawa yen, kaya aku, sampeyan seneng kutha, sampeyan ora bisa ninggalake Madrid tanpa nikmati salah sawijining pemandangan ibukota sing paling apik. Ana hotel sing, ing lantai paling dhuwur, duwe teras kanggo mangan lan ngombe. Sanajan papan-papan kasebut biasane ora murah, nanging luwih becik yen kudu dibukak. 

Teras Hotel Iberoestar las letras, loteng 11, dadi favoritku. Kanthi swasana mudha lan bebas ati, Attic 11, yaiku papan sing cocog kanggo ndeleng srengenge surup, duwe koktail lan ngrungokake musik sing apik. Ing dina Setu lan Jumuah wengi, dheweke ngatur sesi DJ, rencana sing cocog yen sampeyan pengin seneng-seneng nalika ing papan sing inovatif lan eksklusif. 

Aspek liyane sing menarik yaiku masakan, adhedhasar panganan Mediterania lan produk gourmet asale nasional. Piring kasebut wis dirancang dening koki Rafael Cordón lan wis siyap ing Bar Gastro dununge ing njobo, ndeleng pelanggan.

Walikota Taqueria El Chaparrito

Walikota Taqueria El Chaparrito, Madrid

 Kadhangkala kita pengin beda-beda lan nyoba prekara-prekara anyar, untung Madrid dadi kutha sing cocog. Kanggo taun 2020 - 2021, iki dijenengi Ibukota Budaya Gastronomi Amerika Ibero. Dadi yen seneng panganan latinAja kuwatir, sampeyan ora kudu nyekel pesawat saben akhir minggu kanggo nyenengi.

Secara pribadi, aku seneng banget babagan gastronomi Meksiko lan aku wis ngunjungi macem-macem taquerías ing Madrid. Tanpa mangu-mangu, favoritku yaiku "Walikota El Chaparrito". Iki minangka papan, dununge udakara 200 meter saka Walikota Plaza lan regane murah. Dheweke nawakake taco kanthi rega 1 euro, dadi sampeyan bisa nyoba meh kabeh menu. Enak banget! Aku wis menyang Meksiko lan aku bisa sumpah manawa panganan saka papan iki ngirim sampeyan. 

Yen sampeyan ana ing tengah lan ora pengin nglampahi dhuwit, rencana iki pancen apik. Papane apik banget, Dihiasi warna-warna cerah, mural lan rincian sing bakal sampeyan lelungan. Staff grapyak banget. Yen sampeyan duwe wektu sithik, aku saranake sampeyan lungguh ing bar, pesen sawetara margaritas lan sawetara taco, cochinita pibil lan pastor klasik taco al pastor.

Miyama castellana

Miyama Castellana, Madrid

Yen sampeyan isih pengin lelungan liwat roso, Sampeyan bakal seneng Miyama Castellana. Restoran Jepang iki dibukak ing Madrid ing taun 2009, lan wiwit iku, dheweke wis bisa menang para pecinta masakan Jepang. 

Tengen ing Paseo de la Castellana, papan, minimalis lan nyaman, cocog kanggo mangan sajian dawa karo kanca utawa kulawarga. Koki, Junji Odaka, wis bisa nggawe menu karo masakan tradisional Jepang, menehi sentuhan modern lan estetika sing apik banget. 

Restoran kasebut ora murah, nanging kanggo masakan sing dhuwur banget, regane uga ora pati larang. Antarane esensial menu yaiku: daging wagyu, ing sashimi saka bantheng, ing nigiri saka tuna lan, mesthi, ing sushi.

Omah Lhardy

Restoran Casa Lhardy, Madrid

Nalika tekan kutha anyar, sing paling apik yaiku nyoba panganan khas. Ing Rebus Madrid Iki minangka tradhisional sing paling tradisional ing kabeh gastronomi masarakat, mula yen sampeyan dudu saka Madrid, mula aja nganti kliwat kesempatan nyoba. 

Ana pirang-pirang panggonan sing kasedhiya kanggo panganan sing apik, nanging yen sampeyan pertama… kenapa ora nindakake ing papan sing nduweni sejarah? Casa Lhardy, sawetara meter saka Puerta del Sol, didegake ing taun 1839. Restoran kasebut, dianggep minangka sing pertama ing kabeh wilayah Madrid, ngreksa dekorasi abad kaping XNUMX lan malah katon kasebut ing karya para panulis kanthi watak Benito Pérez Galdós utawa Luis Coloma. Dadi, yen sampeyan pengin ngrasakake Madrid sing paling tradisional, papan iki mung sing sampeyan goleki.

Minangka kanggo rebusan, sampeyan bakal bisa ngerteni manawa iku ilmu sing dipangan. Ing Casa Lhardy, dheweke nyawisake ing rong bagean, pisanan sup banjur sisane. Aku seneng mangan kabeh, aku kira, kanggo akeh warga lokal, iki bakal dadi penyimpangan sing luar biasa. Nanging, apa wae sing dipangan, rebus enak lan rasane hebat nalika musim salju.

Lonceng

La Campana, Madrid

Yen terus ngomong babagan panganan khas, kita ora bakal lali sandwich cumi. Kayane kombinasi "eksotis" kanggo kita sing dudu kutha lan, mula, ana wong sing ora wani nyoba, nanging aku yakin sampeyan kudu mati. Ana sawetara papan sekitar Walikota Plaza Dheweke ngawula lan, sanajan umume dikemas karo wong amarga papan turis banget, luwih becik ngenteni lan mangan sandwich nalika ndelok ing saindhenging kutha.

Bar La Campana minangka salah sawijining sing paling klasik ing Madrid lan dheweke adol Sandwich Calamari mung 3 euro. Layanan kasebut cepet banget bir adhem banget Apa maneh sing dikarepake !?

Tavern lan Media

Taberna y Media, Madrid

Apa ana sing luwih romantis tinimbang nedha bengi sing apik sing digabung karo anggur? Taberna y Media yaiku restoran sing apik kanggo ngeramake mitra sampeyan, utawa sapa maneh sing disenengi, kanthi panganan sing apik banget ing lingkungan sing intim lan khusus. Opo maneh, iku adil ing sandhinge Taman Retiro, salah sawijining papan sing paling apik ing Madrid. Mlaku liwat paru-paru ijo iki minangka hak istimewa. Ora ana rencana sing luwih apik kanggo nyuda panganan!

Restoran kasebut nduweni crita sing apik banget, yaiku proyek bapak lan putra, José Luís lan Sergio Martínez, sing gabung karo ideane kanggo nggawe papan sing khusus kanggo tapas lan jatah tradisional.

Ing bar lan ruang makan, dheweke nawakake produk bermutu, masakan tradisional kanthi sentuhan masakan haute. Pipi sing direngut karo sayuran lan coklat, salad omah lan tripe duwe rasa sing luar biasa. Yen sampeyan kaya aku, sing mesthi menehi sethithik ruang kanggo panganan cuci mulut, sampeyan ora bakal bisa nolak pesen roti bakar anise krim karo es krim vanilla. 

Angel Sierra Tavern 

Tavern Ángel Sierra, Madrid

Vermouth minangka institusi ing Madrid, yen sampeyan pengin rumangsa minangka warga asli Madrid, sampeyan ora bisa kliwat jam aperitif. Temokake vermouth sing apik ing Madrid cukup gampang, ana situs sing malah nawakake macem-macem jinis. Contone, La Hora del Vermut, ing Pasar San Miguel, duwe total 80 merek asale nasional. Iki minangka kuil khusus kanggo minuman iki sing uga duwe menu tapas lan acar sing apik banget.  

Nanging, aku luwih saka lokal sing ngilangi tradhisi lan, kanggo ngombe vermouth, ora ana sing luwih apik tinimbang toko sing apik sing katon barel. La Taberna de Ángel Sierra bisa uga ana papan sing paling asli sing nate ditemokake ing kutha kasebut. Dumunung ing Chueca, katon apik kanggo dekorasi. Botol sing ditumpuk ing tembok, kayu sing peteng, langit-langit kebak gambar lan lukisan, souvenir bingkai lan jubin Cartuja de Sevilla nggawe papan unik sing pantes dikunjungi. 

Madrid seneng banget lan aku yakin sampeyan bakal seneng banget. Muga-muga dhaptar 9 restoran sing disaranake ing kutha iki bakal mbantu sampeyan nikmati gastronomi, nanging yen sampeyan pengin entuk manfaat saka kunjungan menyang ibukota, sampeyan bisa menehi inspirasi saka dhaptar dhaptar iki 10 perkara paling apik sing kudu ditindakake ing Madrid.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1.   Grace ngandika

    Pos sing apik. Kanggo njupuk akun ing perjalanan sabanjure menyang Madrid.