Museum Spanyol paling misuwur ing Instagram

Museum Prado

Ing saben perjalanan sing ditindakake, salah sawijining sing kudu ditonton yaiku sing nggawe kita seneng seni. Kadhangkala kita ora ngelingi lan kasunyatane, kita ilang sawetara wektu sing regane ora bisa dietung kanggo urip. Mula, kudu dingerteni saben wong museum Spanyol paling misuwur, lan kita kudu nggatekake nalika plancongan mbesuk.

Sawise ana ing kana, kita bisa njupuk foto kaku lan nuduhake karo kabeh pandherekipun liwat Instagram. Soko sing wis dadi rutinitas sing apik! Apamaneh nalika gambar iki diterusake 'hashtag' tanpa wates, saengga kanthi cara iki misuwur bisa dadi luwih akeh wong. Kanthi iki lan berkat portal khusus Holidu, bisa ditemokake museum musium Spanyol sing paling misuwur. Apa sampeyan duwe sisa tanpa ngunjungi?

Museum Spanyol paling misuwur ing Instagram: Museum Seni Kontemporer Barcelona

Iku dadi museum paling misuwur liwat Instagram. Iki amarga minangka salah sawijining papan sing paling akeh disebutake, kanthi total 147 662 nyebutake. Jumlah dhuwur kanggo papan utama ing negara kita. Ing artikel kasebut, kita bakal nemokake karya seni sing kalebu ing paruh kaping loro ing abad kaping XNUMX. Yaiku luwih saka 5 karya wiwit taun 000-an nganti saiki, ing endi gaya pop Eropa dikombinasikake karo gaya avant-garde sing ana ing taun 60an uga taun 70an. Yen sampeyan pengin ngunjungi, sampeyan bisa nindakake ing lingkungan 'El Raval'. Uga dikenal minangka 'MACBA', wis dinyatakake minangka museum sing duwe kepentingan nasional. Miturut portal kasebut Holidu, foto sing paling umum ing Instagram ora dijupuk ing museum iki, nanging ing papan njaba. Area sing sampurna kanggo kabeh wong sing seneng 'skate'.

Museum Kontemporer Barcelona

Museum Prado ing Madrid

Kita ngerti yen ngomong babagan museum Spanyol sing paling misuwur, Museum Prado kudu ana ing dhaptar iki. Iki minangka salah sawijining sing paling misuwur, ora mung ing Spanyol, nanging ing saindenging jagad. Secara umum, bisa diarani duwe karya wiwit abad kaping XNUMX lan XNUMX. Ing kene kita bakal nikmati kerjane dening Goya uga Velázquez utawa El Greco, tanpa lali karo Bosco, sing koleksine minangka salah sawijining sing paling lengkap. Yen pentinge museum iki kudu dirangkum ing siji ukara, mesthine bakal dadi budaya sing paling penting. Nanging bali menyang Instagram, ana total 116, kanthi 'Las Meninas' minangka karya paling misuwur ing jejaring sosial. Sampeyan bisa ngunjungi, kanthi luwih tenang sajrone minggu lan esuk.

Museum Guggenheim

Museum Guggenheim ing Bilbao

Yen wis penting ing awake dhewe, ing Instagram bakal ditambah kanthi nyebutake luwih saka 100. Museum Guggenheim minangka museum seni kontemporer. Iki diresmekake ing taun 1997 lan nyorot ide sing paling inovatif babagan bangunan sing beda-beda beda karo sing biyen. Kajaba iku, duwe karya saka New York uga sawetara potongan sing dipinjam saka museum liyane. Luwih saka yuta pedunung saben taun, bisa dideleng saiki lan kanggo akeh wong patung kirik saka luar negeri minangka salah sawijining sing paling kasebut. Sanajan dina Senen ditutup, dina-dina isih esuk ana wong sing luwih sithik, sing ngidini kita njupuk foto sing luwih apik.

Museum Reina Sofia

Museum Reina Sofía Madrid

Ing taun 1990 nalika Museum Reina Sofía diresmekake. Ing artikel kasebut, kita bakal nemokake seni abad kaping XNUMX lan kontemporer. Dununge ana ing wilayah Atocha lan karya sing paling populer yaiku 'Guernica' dening Picasso. Nanging saliyane iku, ana uga karya hebat Joan Miró utawa Salvador Dalí, tanpa lali karo seni surealis Magritte utawa Óscar Domínguez. Kanggo kabeh sing bisa ditemokake ing kene, dadi salah sawijining museum sing paling akeh dibukak. Tanpa terus maju, ing 2016 ngilangi rekor sejarah kanthi luwih saka telung setengah yuta kunjungan.

Museum Thyssen-Bornemisza

Museum iki nampilake jeneng seniman sing ora ana ing papan liya. Nanging ora mung iku, nanging sampeyan uga bisa ndeleng macem-macem pameran uga kegiyatan. Koleksi sing disimpen ing kene beda-beda banget, wiwit saka Renaissance Italia, liwat Rubens utawa Caravaggio, nganti Baroque Walanda ing Rembrandt. Loro-lorone gaya Rococo lan realisme lan impresionisme Manet teka ing museum sing wajib ditonton iki. Sanajan kanggo akeh, salah sawijining karya utama yaiku 'Wanita ing jedhing' dening Roy Lichtenstein.

Museum Dalí

Museum Dalí ing Girona

Umume iku khusus kanggo karya pelukis Salvador Dalí. Sampeyan bakal nemokake ing alun-alun Gala Salvador Dalí, ing Figueras. Data kasebut nuduhake manawa ing 2017, iki dadi museum Spanyol kaping telu sing paling asring dikunjungi. Sanajan sejatine kabeh karya kasebut misuwur, tumrap akeh netizen, salah sawijining gambar sing bakal digambarake yaiku fasad. Menara sing dihiasi endhog raksasa, narik perhatian banget lan nyebutake luwih saka 15.

Biara Cartuja

Pusat Seni Kontemporer Andalusia

Kaya jenenge, seni kontemporer bakal dadi protagonis utama ing papan iki. Dununge wis ana, wiwit taun 1997, ing Biara Santa María de las Cuevas. Ing kono sampeyan bakal nikmati luwih saka 3 000 karya seni, sanajan kanggo umume, mung gedung utawa Biara Cartuja, iku kabeh seni. Amarga alasan iki, gambar sing paling asring dienggo saka sisih njaba iki, nanging yen sampeyan wis ana ing kana, aja nganti lali amarga pancen paling disenengi lan uga udakara 15 nyebutake.

Institut Valencià d´Art Modern

Ing 2013, iki dadi museum nomer papat saka museum Spanyol sing paling akeh dibukak. Digawe ing taun 1986 supaya seni paling modern tanggung jawab kanggo nambah sentuhan pungkasane. Luwih saka 10 karya adhedhasar iki Seni abad kaping XNUMX. Ing jalur iki, sampeyan uga bisa nemokake kursus, lokakarya, lan konser utawa konferensi. Mungkin salah sawijining pameran sing paling misuwur yaiku Anette Messager.

Museum Artium Basque

'Artium', Pusat Basque-Museum Seni Kontemporer

Ing Álava, Negara Basque, kita nemokake museum liyane sing paling populer ing Spanyol. Ing njeroné omahé Basque lan Spanyol kerja wiwit abad kaping 2002 lan XNUMX. Uga duwe sawetara pameran sementara lan mesthi ana gandhengane karo tema sing saiki. Iki diresmekake ing taun XNUMX lan kalebu kabeh karyane, ing patung dening Miquel Navarro. Dheweke uga misuwur ing Instagram amarga wis nyebut luwih saka 10.

Museum Picasso

Museum Picasso ing Barcelona

Ana luwih saka 4 karya dening jenius Picasso sing bisa ditemokake ing papan iki. Ora mung ing lukisan, nanging uga patung, gambar utawa ukiran. Bisa diarani minangka salah sawijining koleksi paling lengkap sing ana. Dibukak kanggo masarakat umum ing taun 200 lan bisa uga jaringan sing paling misuwur yaiku jaringan kasebut 'Potret Picasso' dening Douglas Duncan. Yen sampeyan kepengin weruh babagan sing diandharake ing Instagram, mesthine kudu diarani udakara 9 660. Apa sampeyan wis ngunjungi kabeh?

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*