Musim Panas 2016, apa sing kudu ditindakake ing Norwegia

Norwegia

Apa sampeyan kepengin uwal saka panas banget Panas 2016? Yen mangkono, bukak Norwegia! Ora panas banget ing kana lan mujur nengen katon apik banget. Ing mangsa Norwegia dina iki luwih dawa, bengi ora suwe lan kegiyatan ing njaba ruangan biasane. Antarane pungkasan wulan Juni lan wiwitan wulan Agustus, hawa anget lan mbengi ora nate wengi. Lurung-lurung kebak karo wong-wong sing pengin seneng-seneng. Bayangake wong Norwegia ing dina 30ºC! Dheweke seneng banget!

Nanging norway dudu tujuan sing murahBener, mula kita kudu nggawe nomer lan gawe jadwal perjalanan kanthi apik yen ora gelem bali mencair. Carane bisa ngunjungi Norwegia kanthi dhuwit sithik? Sampeyan kudu ndeleng apa sing kudu ditindakake, turu ing endi lan ngunjungi, mula tulisake informasi iki, kumpul dhuwit lan menang lan lelungan!

Biaya ing Norwegia

Alesund

Yen ana barang sing ora bisa uwal, iku amben lan atap saben dina lan ing kene akomodasi ora paling murah ing jagad iki. Hotel kasebut duwe tarif udakara 100 euro saben wengi kanthi dobel Hostels, Airbnb lan platform sing padha setuju. Biaya asrama antara 200 lan 500 NOK (21 lan 52 euro) saben wengi ing asrama lan udakara 750 NOK (80 euro), ing kamar pribadi. Dhuwit sing ditabung kanggo akomodasi bakal kasedhiya kanggo transportasi lan kegiyatan.

Kajaba iku, yen sampeyan seneng mlaku-mlaku ing Norwegia, sampeyan bakal mbukak amarga ing taman nasional utawa lahan umum camping wis sah lan gratis angger duwe peralatan dhewe. Yaiku Iki minangka pilihan sing paling irit kabeh. Mangan? Mangan metu larang, ngetung 30 euro kanggo kursus utama, mula ora ngira sampeyan asring lungguh ing restoran.

McDonald's ing Oslo

Menu McDonald regane mung udakara 14 euro Lan yen panganan cepet ana ing bar utawa kaya ngono, sampeyan bisa entuk wolung euro. Sing padha populer kumrungsung utawa pizza. Kasunyatane yaiku yen sampeyan nyewa apartemen, nuduhake sofa ing apartemen wong liya utawa ana ing toko, sing paling apik yaiku menyang supermarket lan tuku panganan. Lan yen sampeyan tetep ing asrama uga. Ngombe? Metu bar metu arep ngilangi kanthong sampeyan amarga omben-omben ing bar bar regane antara 60 lan 70 NOK, enem, pitung euro, luwih murah, kurang sithik.

Pengangkutan ing Bergen

Objek wisata ing Norwegia larang. Lawang mlebu museum biasane regane 80 NOK, udakara udakara wolung nganti sangang euro. Tamasya liwat fjords regane antara 400 lan 500 NOK (42 lan 55 euro), dadi apike tuku kertu turis Norwegia. Yen sampeyan menyang Oslo, menyang Bergen, tuku kertu turis amarga sampeyan bakal entuk akses menyang akeh obyek wisata kanthi rega sing cukup.

  • Ing Oslo sampeyan duwe Oslo Pass: mbukak lawang kanggo luwih saka 30 museum lan obyek wisata, transportasi umum gratis, parkir gratis lan kolam renang ruangan, diskon, konser, panjaluk rock, sewa ski lan sepeda, lan diskon ing restoran, toko, lan liya-liyane. Ana telung rong kategori, diwasa lan bocah, lan kalebu ing telung subkategori: saka 24, 48 lan 72 jam. Oslo Pass diwasa regane 335 NOK, 490 NOK lan 620 NOK (udakara 35, 45, 52 lan 66 euro). Sampeyan bisa njaluk online utawa nggunakake app.
  • Ing Bergen sampeyan duwe Kertu Bergen: transportasi umum gratis, panggunaan rel ringan lan bis ing sekitar kutha lan wilayah kasebut, tiket gratis lan diskon menyang museum, atraksi, acara budaya, wisata lan restoran. Uga ana rong kategori: diwasa / Bocah lan Siswa / Pensiunan. Pisanan dipérang dadi telu: 24, 48 lan 72 jam. Regane NOK240 / 90, NOK 310/120 lan NOK 380/150 (25/9, 50; 33/13 lan 40/16 euro).

Apa sing kudu ditindakake ing Norwegia

Oslo

Ngerti babagan rega lan biaya liburan ing Norwegia, kita bisa ngomong babagan apa sing kudu ditindakake ing kene: bukak Oslo, Bergen, Trondheim, Tromso, fjords, sawetara Taman Nasional lan Cape Utara, dietung kalebu sing paling apik.

Oslo 1

Oslo minangka ibukutha Norwegia, kutha sing ana ing fjord. Supaya sampeyan bisa njupuk tur prau lan metu kanggo njelajah pulau lan lanskap. Ing Istana Kerajaan Oslo Minangka bangunan abad kaping XNUMX sing elegan lan papan liyane sing disaranake yaiku Taman Patung Vigeland. Lan selaras karo seri Viking, mlaku-mlaku mubeng Museum Rakyat Norwegiautawa sing ana ing sisih liyane, ing Bygdoy karo greja sing wis tuwa banget, lan kabeh riwayat viking.

waras

Bergen minangka kutha Warisan Donya lan dadi kutha kanggo nindakake plancongan fjord Norwegia sing misuwur. Iki minangka Situs Warisan Dunia amarga lingkungan kasebut diarani Bryggen Suwene satus taun lan bangunane apik banget. Uga ana macem-macem musium lan ing sekitar sampeyan duwe pitung gunung sing bisa dipanjat lan direnengi kutha lan kegiyatan sing luar biasa: nitih kapal, mlaku-mlaku, kanthi bis, kreta panorama (Flam), nitih segway utawa penerbangan helikopter yen sampeyan duwe dhuwit luwih akeh.

Trondheim

Trondheim Kutha iki minangka kutha universitas amarga iki ana Universitas Sains lan Teknologi Norwegia. Gesang budaya sibuk lan ana festival musik ing saindhenging taun. Ing wektu liyane diarani Nidaros lan Katedral Nidaros Iki minangka salah sawijining bangunan wisata paling apik. Liyane yaiku Museum Musik Ringve. Ana uga Gamle bybro, jembatan lawas wiwit abad kaping XNUMX, Museum Pop lan Rock Norwegia, Rockheim lan taman banyu Pirbadet.

Tromso

Ya ing Arktik ana tromso, mung 350 kilometer saka Lingkaran Arktik. Ing sisih lor tujuane sampeyan pengin ndeleng Lampu Lor utawa Lampu Lor, antarane September lan Maret, lan Srengenge tengah wengi antawis tanggal 20 Mei lan 20 Juli. Musim pungkasan iki minangka wektu paling apik kanggo nindakake perkara ing njobo. Alam wis loma ing saindenging kutha lan ana situs sing luar biasa. Sampeyan bisa bukak Hurtigruten, ana layanan feri kaping pindho saben dina sing nggawe perjalanan sing apik lan apik banget.

Geirangerfjord

Lan mesthine, ora ana Norwegia tanpa fjords. Ana akeh fjords norwegian nanging Geirangerfjord minangka salah sawijining sing dilindhungi UNESCO. Watune biru banget, ana grojogan, akeh ijo lan pegunungan sing salju salju langgeng. Iku ora mung siji, dadi sampeyan bakal bisa ndeleng mujur nengen sing ora bisa dilalekake ing sisih kulon negara kasebut. Mimbar Pandhita Mesthine kertu pos lengkap sing nunggu sampeyan ing Norwegia.

Pulpit Rock

Aku ngerti manawa Norwegia dudu tujuan sing paling murah ing saindenging jagad lan akeh wong sing ngenteni pensiunan, nanging yen sampeyan bisa, kenal sadurunge karo Norwegia. masarakat grapyak, ngerti basa Inggris kanthi sampurna lan sing paling apik yaiku sifat sing apik, aku mikir sampeyan kudu enom kanggo nikmati.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*