Nedha bengi kaiseki ing Gion, distrik gheisha Kyoto

Salah sawijining pengalaman paling apik ing perjalanan iki yaiku nedha bengi kaiseki gaya en Gion, lingkungane gheishas de Kyoto. Wiwitane menehi kita creep, amarga biasane ora ana menu ing njaba, yen ana kanji lan saliyane minangka perusahaan sing cukup larang, umume ora orientasi kanggo turis.

Sushi

Ing kasus iki, kita begja, barang kasebut udakara udakara € 80 saben wong, kalebu sawetara anggur lokal, sake lan teh sing dipilih saka tandha sing ora njlentrehake kanthi nuduhake yen dheweke duwe 2 menu (kita milih sing paling larang) .

Nedha bengi kaiseki kurang luwih kaya a menu ngicipi Kulon, ing endi kaendahan sing disajikake penting banget kaya sajian sing disajekake. Biasane digawe saka suksesi piring lan cokotan cilik. Lan sanajan asline pancen vegetarian lan digandhengake karo upacara teh, masakan kasebut kaiseki Dina iki kalebu kabeh jinis panganan, sayuran, daging lan liyane, kaya biasane Jepang, iwak.

NapsuSega kembang sakura

SashimiDaging sapi Kobe panggang lan pring semi

Iwak panggangMochi karo macha diiseni kacang aduki kanggo panganan cuci mulut

Kita miwiti karo jinis beras krim sing dirasakake sakura (kembang ceri), Kita terus menyang sajian panganan sing kalebu cumi-cumi mentah, kacang buncis, tahu sutra sing diasinake, tartar weteng tuna lan daging asam laut. Saka kene, kita pindhah menyang sawetara sashimi, kanthi macem-macem marinade, kanthi macem-macem jinis iwak, kalebu welut mentah. Sawise dheweke pedhet saka Kobeutawa wagyu sapi Panggang diiringi pring semi lan saus plum sing luar biasa banget. Iwak sing ora dingerteni panggang uga apik banget. Kothak kanthi sushi inari saka macem-macem jinis sing katon kaya kothak permen. Lan pungkasane, kanthi teh, sawetara permen saka mochi krasan, dijamin ing macha (pulverized sampeyan) lan diisi karo kacang aduki… Kabeh nedha bengi iku enak lan ora kepenak banget.

Restoran diarani Mametora, ana ing ati Gion, ing wilayah kasebut gheishas, langsung ing pojokan dalan Aoyagi Koji y Shochiku Koji.

Sampeyan duwe sawetara informasi liyane lan sawetara foto ing keneMiturut apa sing dikandhakake, kita pancen pas karo papan sing nawakake masakan kaiseki kanthi rega sing terjangkau. Iki minangka kaca liyane babagan restoran, ing endi pemilik katon lan liyane sing katoné saka perusahaan sing dakkira duweke. Mametora, Kiwa Corporation, sanajan kabeh hipotesis, kabeh ana ing kanji,

Sampeyan bisa uga dudu panganan sing paling murah ing plancongan (dudu sing paling larang), nanging minangka salah sawijining sing paling menarik.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*