Sing kudu ditindakake ing New York: Menyang musikal Broadway

Mlaku ing dalan gedhe

New York minangka salah sawijining papan sing akeh ditawakake turis. Pramila ana akeh pilihan sing mesthi dibutuhake sawetara dina kanggo ngrampungake. Antarane kabeh, dina iki kita bakal tetep ing salah sawijining sing paling disaranake lan kanggo kabeh pamirsa: Musikal Broadway.

Mesthi sampeyan wis nate krungu utawa bisa uga wis nate krungu. Nanging salah sawijining cara utawa cara liya, iku minangka salah sawijining perkara utama sing kudu ditindakake ing New York. Salah sawijining momen sing ora iso lali sing bakal direkam ing retina. Kita bakal seneng dalan iki uga Times Square, pungkasane golek sawetara sandiwara arupa musikal utawa opera.

Mlaku-mlaku liwat Broadway lan Times Square

Kaya sing wis kasebut, Broadway minangka dalan sing nyebrang salah sawijining alun-alun sing paling misuwur ing papan kasebut: Times Square. Pérangan pisanan saka Balai Kutha menyang Bronx. Dadi ing jalur kasebut, godhong akeh uga akeh dalan. Nanging sejatine kabeh, Times Square minangka salah sawijining sing paling penting. Apa sebabe? Ya, amarga wilayah kasebut akeh pilihan hiburan sing konsentrasi, kanthi luwih saka 40 bioskop sing bakal ana ing sekitar kita. Papan sing mesthi sibuk, nanging pancen kudu ditemokake.

Times Square

Ing alun-alun, kita bakal weruh kepiye lampu lan pratandha sing nyekel kita. Yen sampeyan pengin nemokake wilayah kasebut, sadurunge nuduhake, sampeyan bisa ngerti kabeh bioskop sing ana antawisipun Avenue 6 lan Avenue 8th. Saka wilayah kasebut, sampeyan bisa ngakses sawetara bioskop sing paling penting, ing antarane kita bisa nyorot 'Majestic' lan 'Imperial'.

Napa musikal Broadway dadi pengalaman sing kudu ditonton?

Kapan lelungan menyang papan tartamtu, kita bakal katut kabiasaan lan pilihan turis sing ditawakake. Ing kasus iki, kita ora bisa kurang. Wiwit musikal Broadway minangka bagean saka wilayah iki, budaya lan sejarahe. Minangka salah sawijining acara, paling ora sampeyan kudu urip sepisan. Amarga iku pengalaman sing nyenengake lan unik, tanpa mangu-mangu. Kajaba iku, akeh jeneng lan wajah sing misuwur ing jagad hiburan uga wis nindakake pagelaran ing papan iki. Tanpa pindhah luwih, saka Groucho Marx, Audrey Hepburn utawa Robert Redford kanggo James Dean, Marlo Brando utawa Grace Kelly lan liya-liyane.

Musikal ing Broadway

Musikal paling penting sing bakal ditemokake

Sejatine dheweke bisa beda-beda lan kulawarga. Kadhangkala dheweke ganti, nanging ana sawetara sing luwih penting. Kasunyatane, sing paling populer yaiku 'The Lion King', 'Chicago' utawa 'The Phantom of the Opera'. Nanging tanpa lali judhul liyane kayata 'Wicked', 'Les Miserables', 'Beauty and the Beast' utawa 'Mamma Mía'. Nalika 'Aladdin' utawa 'Frozen', dheweke uga liyane sing misuwur. Kayane sing duwe tema Disney mesthi dadi sing njupuk posisi paling dhuwur. Apa sampeyan seneng judhul kasebut, utawa liya-liyane sing bisa ditemokake ing papan reklame, luwih becik njaluk tiket sadurunge ing kaca kayata Hellotickets, situs web nganggo basa Spanyol, ing ngendi sampeyan bisa tuku kanthi euro lan layanan pelanggan lokal. Akeh fungsi kasebut sing adol minggu sadurunge, mula nyaranake sampeyan ora ngenteni tuku ing box office

Broadway Avenue

Sejatine kita ora mesthi ngelingi utawa amarga keputusan pungkasan pungkasan yaiku kita ora duwe tiket. Aja kuwatir, amarga yen wis ana ing situ, sampeyan uga bisa tuku. Yen sampeyan mung pengin lunga ing acara, nanging sampeyan ora duwe predileksi kanggo wong liya, mula ana Toko Times Square sing duwe adol tiket kanthi rega sing apik banget, amarga dudu kursi sing cedhak banget karo panggung. Nanging kaya sing dikandhakake, mesthi ana pilihan sing kudu dipikirake. Saliyane, ing téater sing padha uga bakal duwe tiket, lan ing dina sing padha pisanan digawe esuk, dheweke menehi diskon kanggo sing pertama teka.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*