Ngombe ing vermouth ing Madrid kaya kucing nyata?

 

Sapa wae sing wis suwe urip ing Madrid, bakal ngerteni manawa duwe vermouth utawa vermouth ing ibukutha Spanyol pancen wis pengalaman. Iki minangka anggur herbal kuno sing dadi populer banget kanggo napsu, sing ndadekake sinonim karo aperitif ing saindenging Eropa nanging utamane ing Italia, Prancis lan Spanyol.

Ing negara kita, biasane ditindakake ing dina Minggu utawa preinan ing perusahaan kanca utawa kulawarga lan sanajan sawetara taun kepungkur katon kaya mode, kasunyatane yaiku ing jaman saiki wis bali kanthi kuat dadi gaya maneh

Kanthi cara iki, vermouth dadi pratelan kanggo papan sing paling apik ing ibukutha sing nggunakake macem-macem merek, kualitas lan cara nampilake supaya bisa narik pandherek sing anyar ngombe sing enak iki. Nanging, ing taverns Madrid biasane ora ditawani ditawakake kanggo para penggemar vermouth.

Ngombe vermouth ing Madrid minangka tradhisi sing wis ngetren sing kudu dielingi paling ora sepisan yen sampeyan lagi ngunjungi. Ing ngisor iki sawetara bar supaya sampeyan bisa nikmati segelas vermouth kaya kucing nyata. Tujuane!

Tambang (Umum Álvarez de Castro, 8)

Gambar | Blog Keren Madrid

Yen sampeyan nggoleki toko tradisional kanthi swasana sing apik kanggo nduwe vermouth, La Mina minangka papan sing kudu dituju. Dibukak kanggo umum ing taun 1949, mesthi dadi titik pertemuan kanggo warga lokal duwe sawetara bir lan udang udang utawa pinch Moor sing enak, loro sing istimewa.

Thanks kanggo putu pangadege, La Mina entuk urip anyar kanthi ndandani estetika nanging ngurmati warisan sing ditampa: lantai stoneware, bar marmer, toples anggur keramik lawas ...

La Ardosa (Colon, 13)

Gambar | Pinterest

Iki minangka salah sawijining restoran lawas ing Madrid, asli ing kabeh pihak. Situs iki ora amba banget lan dekorasi meh meh padha karo wiwit taun 1892, sing mesthi wae kalebu sukses lan pesona. Bagean liyane yaiku omelet sing apik banget, croquette sing enak lan verapur tunyuk sing enak.

Dumunung ing tengah-tengah lingkungan Malasaña, mesthi kebak masarakat wiwit diwiwiti awan utawa wiwit tengah wengi.

Angel Sierra Tavern (Gravina, 11)

Gambar | Mlaku liwat Madrid

Ing taun 2017, Ángel Sierra Tavern umure wis satus taun. Dumunung ing Plaza de Chueca sing padha, iki minangka salah sawijining restoran sing ngelingake kita babagan Madrid sing paling tradisional lan asli.

Tansaya dikempalken karo wong-wong, Ángel Sierra Tavern kasusun saka rong ruang sing beda: bar ing endi tapel Reus vermouth kayane ora ana istirahat lan ruang interior sing meh dadi museum.

Suasanane apik banget, modern lan enom. Iki diisi utamane ing jam sibuk tapas supaya pesen segelas cendhak karo zaitun. Usul liyane kanggo ngiringi minuman kasebut yaiku teri utawa tuna acar.

Alipio Ramos Tavern (Ponzano, 30)

Gambar | Panoramio

La Taberna Alipio Ramos kalebu klasik tebu lan tapas ing Madrid. Diresmekake ing taun 1916, bisa uga bar sing paling tuwa ing Chamberí, umure luwih saka satus.

Saliyane vermouth tunyuk, daya tarik iki uga kerang kukus, jatah omelet krasan, kroket oxtail lan entrecote sing diukir.

Panganan tasca tradisional sing asli mesthi ana swasana sing isih enom. Akeh banget ing akhir minggu dening para penggemar vermouth, bir sing apik lan macem-macem tapas.

Yen ana kedadeyan sing rame lan luwih akeh kanca sing melu, sampeyan bisa menyang ruang tamu sing nyaman lan wiyar kanggo nambah tapas lan duwe panganan cuci mulut (flan gawean lan pancake sing menang).

Verbena Bar (Velarde, 24)

Gambar | Madrid sing beda

Amarga ngerti yen ing Malasaña, toko-toko tapas saiki isih langka, ing Verbena Bar, dheweke wis nyoba tradisional lan modern kanggo narik kawigaten para pemuda lingkungan sing golek tapas lan bir utawa vermouth kanthi rega sing larang banget tutul modern.

Digawe ing Madrid, vermouth sing disedhiyakake ing Verbena Bar yaiku Zecchini, disedhiyakake nganggo utawa tanpa siphon, nganggo irisan jeruk lan zaitun. "Wong tuwa" kasebut narik kawigaten, gelas vermouth sing diwenehake karo jet gin, entuk asil sing apik banget. Lan kepiye carane bisa lali «frida», koktail vermouth, ing endi jeruk nipis, mint lan jahe bakal nggawa langit kita menyang swarga kaping pitu.

Kanggo ngombe minuman kasebut, disaranake deleng menu lan pesen bagean keju Spanyol utawa ham Iberia. Sampurna kanggo nggawe sentuhan pungkasan ing festival sing ora iso dilalekake.

Apa sampeyan ngerti salah sawijining restoran iki kanggo memenuhi tradhisi vermouth ing dina Minggu? Sing endi sing pengin dituju dhisik?

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*