Where kanggo nglangi karo dolphin ing Spanyol

ing lumba-lumba padha ayu lan super pinter. Iku mamalia laut, cetacea, lan ana 34 spesies. Apa sampeyan ngerti? Aku tresna marang dheweke, nanging aku nganggep manawa dheweke kewan lan sampeyan kudu ninggalake dheweke, mula aku ora ngerti kepinginan turis yen wong sesambungan karo dheweke ...

Nanging nggih, pitakonan punika, Sampeyan bisa nglangi karo dolphin ing Spanyol? Ing asas, ora. Kelompok lingkungan wis njamin, nanging isih ana sawetara panggonan sing sampeyan bisa ndeleng kanthi cedhak. Ayo dadi ngerti sethitik liyane babagan subyek.

Nglangi karo dolphin ing Spanyol

Nalika kita ngandika, iku cukup angel kanggo nglangi karo dolphin ing Spanyol amarga dilarang. Nanging, ana sawetara panggonan sing ya ana pertunjukan dolphin lan malah yen sampeyan bisa cedhak, contone ing Madrid Zoo utawa Barcelona Zoo.

Kanggo luwih sesambungan karo wong-wong mau, sampeyan kudu pindhah menyang Benidorm, menyang Mundomar. Kene ana salah siji saka dolphinariums paling apik ing Eropah, karo ora mung dolphin nanging kewan segara liyane kayata kura-kura, singa laut, berang-berang, flamingo ... Ana total 80 spesies lan uga minangka papan kanggo latihan. terapi dolphin.

Ing Mundomar sing ditawakake yaiku rapat setengah jam karo dolphin, tansah karo ngarsane penjaga utawa trainer sing mulang umum aspèk paling menarik saka kéwan apik iki. Kanggo pindhah karo bocah-bocah iku rencana gedhe. Wayahe banjur dadi 30 menit lan kalebu rapat karo kewan, rong foto sing bakal ngelingi kontak kasebut, andhuk hadiah, tas ransel lan botol cilik banyu mineral.

Kene Apike kanggo nggawe leladen uga ing advance, paling sethithik seminggu, liwat toko online utawa kanthi ngirim email menyang mundomar@mundomar.es sing nuduhake jeneng, jeneng kulawarga, telpon seluler, nomer bocah lan wong diwasa lan wektu sing kasengsem (sing bisa ing 12 utawa 16 pm) .

Sampeyan uga bisa nelpon liwat telpon, kabeh informasi ing website. Apa ya sampeyan kudu ngerti carane nglangi lan ora duwe cacat mental, ora ngandhut lan yen sampeyan bocah lan sampeyan antarane 5 lan 12 taun lan sampeyan ora bisa nglangi, diiringi wong diwasa. Jenis kegiatan iki njupuk Panggonan antarane Maret lan Desember, saben dina, lan regane 80 euro saben diwasa lan 55 saben bocah.

Panggonan liya ing Spanyol kanggo ketemu dolphin yaiku ing Catalonia lan Aquopolis. Panggonan iki ing Costa Dorada, ing La Pineda, cedhak Salou lan iku ayu taman banyu. Sampeyan duwe kontak karo dolphin liwat a tur dipandu, karo Dhiskusi pendidikan lan interaksi cilik sing ngidini kewan bisa disentuh, tansah ana ing pengawasan penjaga.

Temenan, sampeyan bisa njupuk foto. Dina iki regane 74 euro saben diwasa lan saben bocah. Anak kudu paling sethithik pitung taun lan paling sethithik 1, 15 meter. Sing umure antara 7 nganti 10 taun kudu didampingi wong diwasa sing uga melu rapat.

Ing Komunitas Valencia sampeyan uga bisa duwe dolphin ketemu. ngendi? Ing Oceanogràfic Valencia lan karo Animalia Passport. Sampeyan ora mung bakal bisa ketemu lumba-lumba nanging uga karo singa laut lan sinau kabeh babagan urip kewan sing luar biasa iki. Lan sampeyan njupuk foto souvenir. Apa biaya kanggo kegiatan iki? € 44,70 saben diwasa lan € 37 saben bocah.

Kanggo ndeleng lumba-lumba Valencia, bocah-bocah kudu paling sethithik enem taun lan yen umur enem nganti rolas uga kudu didampingi wong diwasa. Sing menarik ing kene yaiku yen sampeyan kasengsem karo pakaryan para pengasuh, sampeyan bisa dadi salah sijine sajrone sedina. iya, Sampeyan bisa dadi Pelatih sajrone sedina lan sinau babagan cara ngrawat kewan kasebut. Tambahan: pengalaman turu karo hiu malah ditawakake kanggo 90 euro.

El Delfinarium Selwo Marina is in Malaga, ing kotamadya Benalmádena. Ing kene dolphinarium nduweni dalan ing jero banyu, semi-submerged, supaya sampeyan bisa ngapresiasi kewan kanthi luwih cedhak. Game diatur lan sampeyan bisa njupuk foto lan ndemek dolphin nalika kegiatan kasebut rampung. Tarif saben bocah yaiku 39 euro lan saben wong diwasa yaiku 74 euro, gumantung saka musim sing sampeyan lakoni.

Umur minimal kanggo bocah-bocah kanggo nikmati pengalaman iki ing Malaga yaiku 5 taun, lan ya, yen antarane 5 lan 7 kudu ana ing tangan wong diwasa. Uga ora bisa ngukur kurang saka 1,25 meter ing dhuwur lan yen ya, uga karo wong diwasa ing jejere.

Iki minangka papan sing bisa sesambungan karo dolphin ing Spanyol. Elinga yen aku ora ngandika nglangi amarga kita ngandika ing awal sing kegiatan dilarang ing negara. Iku babagan sesambungan, cedhak, ndemek, lan ora liya..

Ing njaba Spanyol, sanajan cedhak, sampeyan bisa nindakake luwih akeh ing Portugal, ing Zoomarine. Kene ya sampeyan bisa nglangi Ya, sampeyan bisa mlebu laguna gedhe sing diubengi tanduran lan pasir putih. Iku luwih larang nanging worth iku: regane 125 euro, gumantung ing mangsa.

Nanging apa ora ana papan liya ing Spanyol? Ya, sampeyan bisa pindhah menyang pesisir Atlantik lan ndhaptar tur sing ngidini sampeyan ndeleng ing habitat alami., Ya tenan. Ana wisata saka jinis iki ing Kapuloan Canary, contone,, nanging isih ilegal kanggo nglangi karo saben liyane.

Bebener iku misale jek sampurna kanggo kula sing ora bisa nglangi karo dolphin. Sing njaga kewan sing ora duwe kabebasan kayane aku nggegirisi, khas banget ing abad kaping XNUMX, ta? Apa perlu saiki kanggo njaga panggonan kaya iki nalika sampeyan bisa lelungan utawa nonton ing TV utawa Internet? Ya, aku ngerti, nglangi karo lumba-lumba kudu apik banget lan pengalaman sing ora bisa dilalekake, nanging kudu ditekanake kewan kasebut, ngganggu dheweke ing prau sing kebak turis utawa ngunci ing dolphinariums supaya wong bisa ndemek lan njupuk foto?

Yen kegiatan kasebut narik kawigaten sampeyan, mula saranku yaiku katon kanggo nyilem utawa nglangi ing antarane dolphin ing alam bébas. Nindakake karo kewan gratis iku apik banget lan beda banget karo sesambungan karo kewan sing ditutup, amarga iki mung nyengkuyung mburu.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*