Kunjungi London ing akhir minggu

London Big Ben

Ana kalane mung duwe akhir minggu sing gampang kanggo ndeleng papan sing mesthi dikepengini. A plancongan menyang London akhir minggu Kasebut bisa digawe amarga penerbangan murah, mula yen sampeyan pengin njupuk pesawat kanggo dolan langsung, cathet kabeh sing kudu sampeyan lakoni, amarga bakal dina sing sibuk.

Kudu duwe direncanakake kanthi apik saben langkah, amarga dina-dina kanthi cepet, lan kita bakal kesel banget nggolek rute lan papan sing bisa dikunjungi nalika semana. Kepiye wae, papan utama kutha gedhe iki bisa ditemokake ing rong dina, mula aja ragu-ragu njupuk kauntungan ing akhir minggu kanggo ngrasakake semangat paling Inggris.

Dina 1: Objek wisata utama

London

Nalika tekan London, sampeyan kudu nindakake sawetara perkara, lan salah sijine yaiku njupuk peta subway, sing bakal dadi transportasi paling apik sing bisa digunakake kanggo njupuk saka sak papan menyang papan liya kanthi cara paling cepet. Kajaba iku, paling apik njupuk kertu Tiram, sing valid nganti pirang-pirang dina lan asring menehi ganti rugi yen kudu kakehan wektu. Kajaba iku, bisa dibalekake sawise kita budhal lan jumlah sing ora digunakake bakal dibayar maneh. Nalika ngatasi jaringan subway, sing rada rumit, sampeyan bakal bisa tekan kabeh panggonan kanthi cepet supaya ora ketinggalan apa-apa. Siji rekomendasi yaiku sampeyan ndownload peta dhisik ing omah yen bisa lan sinaoni sethithik, ndeleng halte sing pengin dilewati lan wilayah sing bakal sampeyan tinggal. Bis kasebut mung disaranake dadi pengalaman, supaya bisa mbukak salah sawijining bis dobel sing abang, nanging butuh wektu luwih suwe kanggo tekan tujuan.

El Big Ben minangka simbol London lan mesthine minangka salah sawijining monumen sing paling apik. Kajaba iku, yen kita ndeleng bisa ndeleng sawetara perkara liyane ing papan sing padha. Bebarengan karo jam megah iki, kita bisa ndeleng Abbey Westminster lan Istana Westminster, ing dununge Parlemen, lan ing sisih liya jembatan sampeyan bisa ndeleng London Eye sing misuwur. Yen kita duwe wektu, ndeleng papan-papan kasebut ing wayah wengi, disinari lampu, iku luar biasa.

Jembatan menara London

Papan liya sing penting banget lan aja nganti lali jembatan menara, jembatan sing apik sing nyebrang Thames, lan katon apik tenan awan lan wengi. Nalika mlaku ing pinggir kali, kita bisa ndeleng restoran lan papan sing apik banget, uga prau sing saiki dadi papan santai, nganti tekan jembatan gedhe. Iki bisa dikunjungi saka njero kanthi wisata sing dipandu, lan sing paling apik yaiku lorong kaca ing sisih ndhuwur, supaya bisa ndeleng lemah, sanajan ora cocog kanggo sing duwe vertigo. Yen sampeyan uga seneng ngunjungi budaya, luangake wektu kanggo ndeleng Museum Inggris, amarga ana pameran plancongan lan barang antik sing mung bisa dideleng ing kene, kayata Rosetta Stone utawa Greek Nereids sing misuwur.

Dina 2: Pasar paling apik ing London

London Camden

Yen London uga misuwur amarga ana prekara, mula uga pasar sing gedhe, sing misuwur ing saindenging jagad lan ora bisa dilalekake. Saka pengalamanku dhewe, aku pitutur marang kowe, yen sampeyan mung bisa lunga menyang siji, aja lali dolan menyang Camden Town, sing mung biasa. Kesasar ing lurung-lurung, liwat ruangan sing kadang ana ing njero bangunan liyane, ndeleng toko sing duwe barang sing apik tenan, paling nyenengake. Kajaba iku, ana area sing duwe kios panganan ing dalan sing bisa nyoba kabeh saka panganan Thai nganti pizza. Kita uga ora kliwat ndeleng facade toko ing dalan utama sing kalebu seni asli, utawa toko Cyberdog futuristik, ing endi loro cyborg gedhe nampani kita ing ngarsane, sanajan sayangé umume ora ngidini foto bisa dijupuk.

London Harrods

Pasar liyane sing biasane sukses banget lan kabeh pengin ndeleng nalika ngunjungi London Portobello. Ana kios barang antik sing menarik ing dalan tanpa wates, sanajan mesthine kudu diarani, sing iki rada tradisional lan kurang alternatif lan nggumunake tinimbang ing Camden. Kanggo ngrampungake dina blanja, sampeyan bisa ndeleng sing terkenal mal harrods, sing dununge ana ing Brompton Road, cedhak Hyde Park, sanajan kanthong sing murah bakal bisa mlebu toko sing luwih murah. Iki dununge ana ing Oxford Street, yaiku keunggulan blanja ing kutha kasebut, lan ing ngendi kita bisa nemokake macem-macem perusahaan, saka Topshop Inggris nganti bangunan Primark rong lantai gedhe.

 

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*