Plancongan plancongan ing kanal Birmingham

Salah sawijining cara paling apik kanggo nemokake Birmingham iku karo nitih prau liwat kanal-kanal lawas. Lan pusat sejarah ing kutha Inggris iki dilintasi atusan jalur banyu kasebut sing saiki dimainake peran penting minangka rute transportasi kanggo bahan abot nalika Revolusi Industri, nalika komunikasi kutha kasebut karo wilayah liyane ing West Midlands.

Lansekap kutha ora padha karo pemandangan Venesia, nanging pancen apik banget. Mlaku uga kegiyatan sing nyenengake lan warna banget apik kanggo turis, lan kejutan nyata, amarga nemokake serangkaian bangunan sing nyengsemake. Ora muspra ing jaman Victoria, iki dadi kutha gedhe nomer loro ing negara kasebut.

birmingham_channel_hdr_by_honestys2-d48twbd
Rute diwiwiti ing Cekungan Jalan Gas, titik wiwitan lelungan liwat jaringan kanal sing luwih jembar tinimbang Venesia. Gambar saka kanal Birmingham, sing reget lan mambu, kudune ditinggalake. Dina iki kita nemokake jaringan saluran sing wis direnovasi, dilestarikan kanthi sampurna lan diadaptasi karo peran anyar: dheweke ora ngeterake bahan industri maneh, nanging turis.

Saluran kasebut dibentuk salah sawijining area rekreasi sing paling penting ing kutha kasebut, utamane nalika musim panas, nalika teras restoran katon ing gisik, uga musik saka pub, bar koktail lan aula konser. Kejutan sing nyenengake nalika lelungan menyang Birmingham.

Informasi luwih lengkap - Tolkien lan Menara Sauron ing Birmingham

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*