Omah deso ing Galicia, tips lan ide sing bakal ditinggali

Omah deso Galicia

El pariwisata deso ing Galicia terus mundhakKita ora dadi apa-apa yen ana ing komunitas sing duwe wilayah deso sing dijaga kanthi apik, ing endi ana pemandangan apik lan tradhisi tanpa wates. Mula, mula akeh wong sing milih mundur ing Galicia deso sawetara dina, kanggo nikmati ketenangan wilayah kasebut lan bisa kontak karo alam.

Kita bakal menehi sawetara tips nalika golek omah deso lan uga sawetara ide babagan omah deso ing Galicia sing bisa dadi pilihan sing apik. Saiki ana pariwisata deso sing apik, mula kita bakal ora angel golek akomodasi ing pusat-pusat deso kasebut ing omah-omah sing tetep nduweni daya tarik.

Tips milih omah deso

Kalima San Amaro

Salah sawijining perkara sing kudu sampeyan pikirake wiwit wiwitan yaiku yen sampeyan pengin pedalaman utawa pesisir, amarga ing Galicia, loro kemungkinan kasebut cocog. Ana omah deso ing sacedhake pesisir, supaya bisa nikmati pesisir sing luar biasa, nanging liyane sing ana ing pedalaman kayata Ourense lan uga menehi mujur nengen sing luar biasa. Sawise langkah iki mutusake, kita kudu golek omah deso sing ideal. Kemungkinan ing kasus iki ora ana enteke, amarga ana sing dirancang kanggo tur petualangan, sing liyane njaluk istirahat total, ana sing ditujokake kanggo pasangan lan liyane ing pariwisata kulawarga. Luwih becik dipikirake jinis pariwisata sing digoleki kanggo golek omah sing cocog karo kekarepan.

Siji bab sing kudu dielingi yaiku ana sawetara omah sing dununge cedhak pusat utawa kutha gedhe nanging liyane cukup adoh. Yen pengin ngunjungi barang liya utawa duwe kutha ing sacedhake, kita uga kudu matesi omah deso sing dipilih. Ing Galicia, ora ana masalah, amarga asring kita sawetara kilometer saka kutha ing deso lan papan sing sepi banget.

Ing wektu buku iku luwih becik ditindakake sadurunge, apamaneh ing papan sing misuwur banget, kayata ing cedhak kutha kaya Santiago de Compostela. Ing mangsa panas, luwih akeh pariwisata, nanging sampeyan kudu eling yen pendhudhukan nambah ing akhir minggu lan ing akhir minggu sing dawa.

Sawetara omah pedesaan paling apik ing Galicia

Nalika milih uga kita bisa duwe inspirasi sethithik. Wis akeh omah-omah ing deso kaya sing kita ucapake, mula ing kene mung bakal ndeleng sawetara sing duwe referensi lan ulasan sing apik banget, nanging ora ateges mung siji-sijine sing cocog.

Kalima San Amaro

Kalima San Amaro

Kita wiwiti karo salah sawijining omah deso sing cenderung memikat lan sing wis dibahas. La Quinta de San Amaro identik karo keanggunan lan kualitas, dununge ing Meaño, ing jantung Rías Baixas sing misuwur. Wilayah iki diubengi kebon anggur minangka papan sing paling apik kanggo ngaso lan ngrasakake anggur sing misuwur kanthi sebutan asale. Akomodasi kasebut duwe kolam renang ruangan sing amba sing nyawang lembah, mula dianjurake sampeyan ngunjungi nalika musim panas kanggo njupuk kauntungan saka nginep. Kajaba iku, akomodasi iki biasane nawakake kunjungan menyang pabrik anggur ing Albariño, sing kalebu nilai tambah. Omah watu khas kasebut ora bakal ilang daya tarik lan kita bisa nemokake papan kayata teras watu gedhe lan granari sing wis direnovasi lawas.

Barranco Kab

Pondokan alas

Uga dikenal kanthi jeneng Cabañitas del BosqueKita ngadhepi jinis omah deso sing apik sing nyedhiyakake privasi, utamane dirancang kanggo pasangan sing pengin ngenteni akhir minggu kanthi tentrem. Kabin independen cilik sing ana ing kutha Seru de Outes ing Coruña, cedhak pantai Muros ing muara Noia. Dheweke nawakake sawetara layanan sing menarik, kayata kulkas lengkap lan sarapan pedesaan, uga ngakoni ingon-ingon.

Omah Pedesaan Fofe Rektoral

Fofe omah deso

Kaya jenenge, omah pedesaan iki dununge ana ing rektorum Galicia lawas, omah watu sing apik dibalekake nanging ing omah nyoba kanggo njaga tampilan klasik kanthi kabeh kenyamanan saiki. Ing tanggal omah wiwit abad kaping pitulas lan misuwur minangka menara sing kuwat. Nduweni taman gedhe kanggo ngaso lan uga restoran sing nyedhiyakake masakan Galicia sing dikepengini. Dununge ing kutha O Covelo, ing Pontevedra.

Omah Pedesaan Fervenza

Omah deso Fervenza

Omah deso sing apik iki Dununge ana ing provinsi Lugo, sawetara kilometer saka kutha tembok. Iki minangka omah lawas liyane wiwit abad kaping pitulas sing wis direnovasi lan dununge ana ing wilayah alam sing sepi banget. Iki ana ing alas sing dilindhungi lan jenenge asale saka grojogan cedhak sing bisa dikunjungi, amarga ing Galicia 'fervenza' tegese air terjun. Nduweni gaya negara sing apik karo perabotan kayu ing njero. Ing njaba, uga ana kolam renang sing bisa ngrasakake nalika musim panas, bathahan sing apik diubengi kanthi tentrem.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*