Pantai paling apik ing Amerika Tengah

Bocah-bocah wadon ing pantai Amerika Tengah

Sampeyan bisa uga pengin mikir tiket tiket pesawat saiki lan pesenan hotel supaya preinan musim panas wis diatur kanthi apik. Salah sawijining tujuan wisata sing bisa narik kawigaten sampeyan yaiku Amerika Tengah. Kasunyatane yaiku yen sampeyan biasa seneng plancongan musim panas utawa saka preinan liyane sing sampeyan lakoni ing Amerika Tengah lan apik banget lan kayane ora ana enteke kabeh kaendahane.

Sanajan ora ana atraksi ing wilayah iki, umume para turis lan turis ngerti manawa yen menyang Amerika Tengah, dheweke kudu mandheg ing pesisir. Banyu ing wilayah iki anget lan uga duwe urip segara sing gedhe, wedhi alus lan bening uga perairan beninge kristal.. Minangka swarga kanggo wong sing seneng pesisir lan pantai. Ing tangan siji, sampeyan bisa nemokake pantai ing Pasifik lan ing sisih liyane sampeyan bisa seneng Segara Karibia, pesisir Amerika Tengah.

Sabanjure, aku bakal menehi katrangan manawa pesisir paling apik ing Amerika Tengah supaya sampeyan bisa nemokake akomodasi sing cedhak karo sing paling disenengi lan nikmati sajrone preinan.

Pantai Placencia ing Belize

Snorkeling lanang ing pantai Amerika tengah

Placencia dununge ing Belize lan pantai paling apik sing bisa ditemokake kanggo santai. Dununge ana ing mburi semenanjung cilik ing sisih kidul negara Belize. Placencia duwe pantai paling apik ing bawana lan ing wilayah iki duwe gaya urip santai dadi stres ora bakal cedhak karo sampeyan. Sampeyan bisa nindakake kegiyatan hebat kayata nyilem, kayak, snorkeling, lelungan, sampeyan bisa munggah wit kurma kanggo nyekel klapa dhewe utawa turu ing sangisore ...

Pantai Tamarindo ing Kosta Rika

Ing Costa Rica sampeyan bisa nemokake Pantai Tamarindo, sing dununge ing semenanjung Nicoya lan minangka salah sawijining pantai paling apik ing Amerika Tengah. Saliyane pantai, sampeyan bisa ngrasakake urip ing wayah wengi lan ing dalan-dalan turis sing bakal menehi swasana sing anget lan nyenengake. Sampeyan uga bisa nemokake restoran sing apik lan hotel sing apik kualitas. Lokasine apik banget lan gampang ngakses pantai liyane sing adoh saka semenanjung kayata Playa Hermosa utawa Playa del Manzanillo.

Pantai San Juan del Sur ing Nikaragua

Pantai Amerika Tengah

Sanajan Nikaragua duwe garis pantai sing dawa, umume pamburu saka pantai pindah menyang San Juan del Sur, cedhak wates kidul negara kasebut karo Costa Rica. Sanajan pantai cilik dibandhingake karo pantai liyane sing sampeyan wis luwih biasa ngunjungi, San Juan del Sur nawakake papan sing apik lan mujur nengen sing apik kanggo nikmati kulawarga, kanca lan dhewe-dhewe. Sampeyan uga bisa nindakake kegiyatan kayata surfing, pelayaran, olahraga mancing, lan bisa sunbathe ... Wit-witan, laguna lan fauna sing akeh banget, sampeyan uga bakal bisa ndeleng kura-kura laut sing ana ing pasir San Juan del Sur.

Taman Manuel Antonio ing Costa Rica

Taman iki nduweni popularitas sing durung suda ing dasawarsa pungkasan amarga fasilitas wisata sing kualitas apik lan uga berkat pantai-pantai langit putih ing Amerika Tengah. Pesisir kasebut didhukung dening alas tropis sing luar biasa, sing ora kurang saka 109 spesies mamalia lan 184 spesies manuk sing urip ... tanpa mangu-mangu minangka pemandangan lan papan sing ora ana limbah.

Pantai Tulum ing Semenanjung Yucatan, Meksiko

Pantai Tulum

Sanajan ora persis ing Amerika Tengah, Semenanjung Yucatan ing Meksiko cedhak wilayah kasebut, akeh wong sing lelungan kalebu ing itinerary supaya bisa nikmati kabeh kaendahan lan kamulyan. Tulum minangka tujuan pantai paling cedhak lan bisa uga paling apik. Iki minangka pemandangan sing apik banget saka tebing reruntuhan Maya nganti kabeh pesisir. Pariwisata penting kanggo kabeh wilayah, sanajan sampeyan uga bisa nemokake papan sing adoh banget. Iku cukup swarga.

Bocas del Toro ing Panama

Bocas del Toro ing Panama kanthi cepet dadi salah sawijining ibukota Amerika Tengah Surf. Kajaba iku, wilayah iki uga populer kanggo para plancong sing uga seneng selancar kanthi luwih beboyo. Iki uga cocog kanggo sampeyan sing seneng nyilem scuba. kanggo iwak tropis lan karang sing apik banget.

Pantai Roatan ing Kepulauan Bay, Honduras

Pantai Roatan

Kepulauan Bay ing Honduras minangka tujuan utama pantai ing Amerika Tengah kanggo wong sing pengin ngrasakake kaendahan Karibia tanpa akeh dhuwit. Sanajan ana pulau liyane kaya Utila sing luwih cocog kanggo lelungan kanthi anggaran murah, pulau-pulau liyane uga bisa dikunjungi. Sampeyan bisa nemokake pantai pasir putih sing tapel wates karo ombak Karibia Meksiko ing pulau kasebut, papan kanggo atusan kewan segara sing urip, kalebu hiu paus sing angel dipahami. Regane regane ora regane larang banget, ana swasana sing rame banget, panganan laut seger sing enak.

Lake Atitlan Guatemala

Sanajan dudu pantai, nanging luwih becik disebutake amarga dianggep minangka salah sawijining tlaga sing paling apik ing donya. Kaendahane luar biasa banget lan yen sampeyan tekan tlaga iki, sampeyan ora bakal kepengin dununge ing endi wae ing jagad iki.

Mangkono, sampeyan bisa ngrasakake pengalaman sing ora mung menyang pantai, ing tlaga, sampeyan uga bisa ngrasakake srengenge, banyu lan kaendahan lanskap sing luar biasa. Kajaba iku, sampeyan bisa nemokake papan sing apik ing tengah-tengah alam sing hebat kasebut.

Iki minangka sawetara pesisir ing Amerika Tengah (lan tlaga sing dakkandhakake ing titik pungkasan) supaya sampeyan bisa mikir babagan plancongan sing luar biasa sing bakal nggawe sampeyan seneng keajaiban Amerika Tengah, nemokake kabeh kaendahan segara, perairan lan temokake simpati bangsane. Apa sampeyan wis ngerti arep menyang endi?

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1.   Monica ngandika

    Halo! Aku saka Ekuador, 3 wulan kepungkur aku ana ing Amerika Tengah, aku ngunjungi Guatemala, Honduras lan Costa Rica… Aku seneng karo 3 negara, nanging yen ngobrol babagan pantai lan kaendahane, aku mesthi milih Kepulauan Bay ing Honduras… swarga! Salam, Monica!

  2.   kuru ngandika

    Ayo menyang El Salvador yen sampeyan pengin ndeleng pesisir sing apik kanggo surfing lan sampeyan ora bakal getun.