Pantai paling apik ing Melbourne

pantai paling apik Melbourne

Yen sampeyan pengin lunga menyang Melbourne kanthi plancongan, sampeyan bisa uga pengin ngunjungi paling akeh ing ibukutha negara bagian Victoria ing Australia. Ing 2011 dipilih dadi kutha paling apik ing donya, soko sing temtunipun nggawe akeh wong pengin ngunjungi lan ngerti kutha iki.

Dununge ana ing pesisir Port Phillip Bay. Kajaba iku, duwe arsitektur Victoria lan kontemporer sing nawakake turis sawetara pantai paling apik ing Australia. Banjur Aku pengin nyritakake babagan sawetara pantai paling apik ing Melbourne Dadi yen sampeyan menyang kutha Australia sing apik iki kanggo nggoleki pesisir sing luar biasa, sampeyan duwe dhaptar sing apik kanggo dipilih lan nikmati.

Pantai St. Kilda

Kilda ing Meolbourne

Salah sawijining pantai sing paling misuwur yaiku Pantai St. Kilda, yaiku pantai sing cocog kanggo renang lan uga olahraga banyu amarga perairan sing luar biasa. Saka dermaga kasebut duwe promenade apik kanthi pasir sing asri, sampeyan bisa ngrasakake pemandangan kutha sing luar biasa.

Pantai pantai Brighton

pantai paling apik Melbourne

Yen tekan pantai iki, sampeyan bisa njupuk feri sing nggawa sampeyan menyang Williamstown utawa Southbank. Pilihan liyane sing apik yaiku Pantai Brighton, salah sawijining pantai paling apik ing Melbourne. Nduwe pondokan kamar mandhi kanthi warna ing garis pantai, dadi papan sing cocog kanggo para perenang, siram, lan paselancar. Nalika angin ndhelik ana ombak sing cukup apik kanggo para peselancar, sanajan uga papan sing apik yen sampeyan seneng mancing.

Kajaba iku, pantai mung cedhak karo restoran, toko lan kafe, nggawe Pantai Brighton dadi salah siji sing paling populer.

Pantai Mordialloc

Pantai Mordialloc Melbourne

Yen sing digoleki minangka pantai sing luwih akeh tinimbang pasir lan banyu, mula sampeyan bakal seneng karo Mordialloc. Mordi minangka lingkungan kidul-wétan lan papan sing kudu dikunjungi kanthi apik. Nduwe restoran, taman bermain barbekyu, area piknik, jalur sepeda ... lan dermaga sing bakal dikunjungi. Iki minangka pantai sing populer banget, mula yen sampeyan pengin ngindhari akeh, luwih becik aja nganti akhir minggu.

Pantai Williamstown

Pantai Williamstown Melbourne

Pantai iki dikenal masarakat kanthi sebutan 'Pantai Willy', cukup cilik nanging duwe kaendahan, uga cedhak karo kutha kasebut. Iki minangka pantai sing populer kanggo perenang, sunbaker, lan pelaut, nanging pemandangan sing apik banget sing narik kawigatene wong ing Williamstown sing bersejarah. Yen sampeyan bakal nemokake keajaiban sampeyan, sampeyan bakal ngerti apa sing dakkandhakake.

Mung limang menit mate saka stasiun sepur sampeyan bakal nemokake pemandangan langit sing jelas lan tanpa gangguan - apik banget awan lan biasa wengi. Sampeyan ora kaget Williamstown dadi titik akses sing ideal kanggo Taun Anyar, ing kana akeh wong kumpul kanggo nindakake kembang api sing disenengi kabeh wong.

Pantai Sorrento

Pantai Sorrento

Pantai Sorrento nyenengake pantai. Cedhak karo perairan Teluk Port Phillip amarga ing sisih siji lan Selat Bass ing sisih liyane, dadi papan sing paling apik kanggo nikmati matahari terbenam. Sampeyan kudu lelungan kanggo nikmati keindahan wedhi lan banyu.

Pantai Elwood

Pantai Elwood Melbourne

20 menit kanthi drive saka pusat kutha Melbourne, Elwood Pantai minangka daya tarik utama kanggo kabeh kulawarga. Saliyane pantai uga duwe akeh fasilitas kanggo dinikmati kayata barbecue, piknik lan area dolanan ing pekarangan. Kayane ora cukup, bisa uga duwe area aman kanggo nglangi kanthi tenang, sanajan sampeyan luwih seneng pindhah, uga hiking lan muter ing pesisir.

Pantai Altona

pantai paling apik Melbourne

Altona Melbourne minangka papan sing apik yen sampeyan kepengin plesiran ing pantai. Jaman biyen, perairan Altona misuwur amarga ganggang sing akeh banget. Dina iki, kanthi reresik saben dina sing ditindakake dening para profesional ing papan kasebut, banyune saka Altona Dheweke luwih resik tinimbang saiki lan papan sing apik banget kanggo nglangi.

Ana bagean saka pantai sing khusus kanggo kitesurfing. Kaya ora cukup, restoran uga duwe macem-macem restoran, kafe, lan papan hiburan liyane.

Pantai liyane sing kudune ngerti

Saliyane kabeh pesisir sing dakkandhakake - yen sampeyan wis bisa nulis kanthi apik kanggo ndeleng pantai sing paling disenengi, uga ana pantai liyane sing mesthi bakal narik minat sampeyan lan yen sampeyan duwe luwih akeh wektu , sampeyan bisa mikir babagan ngerti uga. Sawetara iku (lan kabeh cocog kanggo kulawarga):

  • Pelabuhan Mebourne
  • Melbourne Selatan
  • Taman Tengah
  • Dalan Kerfort
  • Beaumaris
  • Bonbeach
  • Carrum - ing cangkeme Kali Patterson-
  • Hampton
  • Mentone
  • Aspenvale
  • Edithvale
  • Chelsea
  • Pantai Sandridge
  • Sandringham
  • Werribee Kidul

Kaya sing wis sampeyan ngerteni, ora ana sawetara pantai sing ana ing sekitar Melbourne. Yen sampeyan rencana lelungan menyang Melbourne, sampeyan bakal nemokake manawa ing kutha Australia iki, sampeyan bisa nemokake pantai kanggo kabeh selera, kanggo seneng adus, nindakake kegiatan banyu, nginep sedina karo kulawarga, duwe barbekyu, lan seneng piknik ing wayah awan utawa mung, mlaku-mlaku lan nikmati malang.

Mlaku menyang pantai minangka ide sing apik kanggo uwal saka rame kutha, amarga Melbourne minangka kutha nomer loro nomer loro ing Australia, mula sampeyan bisa ngrasakake kepenak urip ing dalan kasebut. Kanggo pendhudhuk, pantai kaya katup uwal sing becik kanggo ngrasakake urip ing sanjabane kutha, supaya ora kelalen tugas saben dinane lan bisa ngrasakake keajaiban, gedhene lan kautaman sing dikirimake segara marang kita lan kepiye rasane.

Dadi, yen sampeyan duwe kesempatan kanggo lelungan menyang pantai Australia iki, aja ragu-ragu njupuk peta, delengen ing endi sampeyan bakal nginep lan golek pantai sing paling disenengi sampeyan kanthi sedina. Lan yen sampeyan pengin ngumbara, golek transportasi umum utawa nyewa mobil kanggo njupuk rute sing cendhak lan ngerteni pesisir sing paling maksimal sajrone sampeyan ing kunjungan.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*