Pantai paling apik ing Malaga

ing Pantai Malaga dheweke duwe akeh kaluwihan kajaba pantai sing apik banget. Keuntungan utamane yaiku ing kutha gedhe lan sampeyan duwe kabeh layanan lan fasilitas sing diarani kaya ing driji, lan entuk papan hotel utawa golek apartemen sewaan gampang banget yen ndeleng iklan baris ing Malaga. Pesisir nganti 14 kilometer, pantai kabeh dihubungake karo transportasi umum yen sampeyan ora nyetir mobil dhewe lan pusat kutha lan dalane sing rame dipisahake karo promenade karo wit kurma lan ijo.

. Pantai Malagueta: Iki minangka pantai Bendera Biru sing dununge mung 10 menit saka pusat kutha Paseo Pablo Picasso. Dawane udakara 1200 meter, sibuk, duwe fasilitas sing apik, lifeguards, bisa dituju nganggo bis lan duwe restoran lan bar pantai. Wedhi wedhi ireng.

. Pantai Palo: Pantai iki dununge cedhak karo Marina El Candado, papan sing cocog kanggo renang, nyilem utawa lelayaran. Wis akeh teluk cilik, cukup padhet, duwe lifeguards, boardwalk sing apik lan mesthi uga restoran lan bar.

. Pantai Huellín: dununge ana ing boardwalk sing jenenge Antonio Banderas. Wis swasana sing apik, bar, restoran lan bisa uga dituju nganggo bis.

. Pantai Las Acacias: Iki minangka salah sawijining pantai sing paling populer dadi yen sampeyan lunga, kudu luwih cepet. Wedhi wedhi abu-abu lan alus, ukurane udakara 1200 meter lan ambane udakara 20 meter, lan dipérang dadi teluk kanthi grombolan sing watu. Antarane para mudha kalebu salah sawijining sing paling populer.

Yen sampeyan pengin pantai sing luwih tenang lan ora rame, sampeyan kudu pindhah menyang Pantai Torrox, pantai Benajarafe utawa pantai Almayate Bajamar.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*