Pantai paling apik ing Segara Ireng ing Rumania

 

pantai romania segara ireng

Apa wis kepikiran sampeyan nglampahi preinan panas ing Romania? Negara ing Eropa iki duwe garis pantai sing apik ing Segara Ireng kanthi resor sing apik, iklim sing anget, mil lan mil saka pesisir, kebon anggur lan kutha-kutha sing apik lan apik kanggo dikunjungi.

Pantai paling apik ing Rumania yaiku pantai sing dununge Mangalia a Mamaia, yaiku hotel, tawaran gastronomi lan struktur turis sing paling akeh. Aku ngajak sampeyan nemokake pesisir sing apik iki lan pilih kanggo plancongan.

Pesisir Segara Ireng Romania  pantai romania segara ireng

Pesisir Segara Ireng Wis pirang-pirang abad dikenal minangka tujuan kanggo ngobati utawa ngobati penyakit balung lan kulit, rheumatism, arthritis utawa masalah gemeter, kayata. Dadi suwe-suwe akeh resort iki wis diatur ing sekitar turis kesehatan utawa obat.

Sing isih urip nganti saiki ora ana kekurangan spa Dheweke nawakake kamar mandhi lumpur sing dijupuk langsung saka sawetara tlaga uyah ing wilayah kasebut lan wis misuwur ing saindenging jagad.

Saliyane, wong sing preinan ing pesisir bisa lan biasane lelungan cilik menyang pedalaman kanggo ngerteni lan nemokake keajaiban liyane: biara-biara lawas Bucovina, Bukares utawa delta Danube, kayata.

Dadi, Resor paling misuwur kasebar ing meh 300 kilometer garis pantai lan ing antarane kalebu Mamaia, Neptunus, Saturnus, Venus, Jupiter, Olympus utawa Eforie Nord, Eforie Sud, Cap Aurora, Costinesti, Vama Veche, lan liya-liyane.

Mamaia, sing paling populer

pantai mamaia ing romania

Iki minangka resor paling gedhe lan paling populer ing pesisir Romania. Dawane pitung kilometer lan ambane antara 100 lan 250 meter. Ing sisih wedhi, ana hotel mewah sing madhep segara.

Musim musim panas diwiwiti saka wiwitan Mei nganti September lan ing sanjabane musim liburan, meh ora ana wong. Dumunung ing antarane Segara Ireng lan Tlaga Siutghiol lan kanggo tanggal iki, suhu udakara 30 ºC sing nyenengake.

mamaia ing romania

Sanajan hotel kasebut bintang papat lan lima, sampeyan bisa nemokake akomodasi sing luwih murah utawa nginep kemah, nanging jelas, dudu tujuan sing murah kabeh.

Eforie Nord

eforie pantai romania

Resor spa, luwih tenang tinimbang Mamaia. Dununge ana ing antarane Segara Ireng lan Danau Techirghiol, sawetara meter ing sadhuwure segara. Iki minangka papan sing populer banget sajrone taun lan tujuane luwih kanggo pariwisata kulawarga amargi pasisiripun toyanipun tenang.

eforie ing romania

"Sanatorium" pisanan diwiwiti ing pungkasan abad kaping XNUMX lan masarakat tetep teka kanggo nambani sawetara penyakit supaya bisa urip turis kesehatan. Sampeyan bisa njupuk kauntungan saka perawatan sauna, bath bath, terapi olahraga nyuda stres, lan samubarang kaya ngono.

Eforie Sud

eforie kidul ing romania

Adohe limang kilometer saka Eforie Nord lan 19 kilometer saka Constanta. Resor iki misuwur wiwit taun 1912 nanging banjur jenenge Carmen Sylva. Malah luwih sepi yen mbakyune lan lurung-lurung sing sempit kabeh mili menyang segara.

Spa iki ing papan sing luwih dhuwur tinimbang resor Romawi liyane amarga jurang sing dununge luwih dhuwur, udakara 35 meter. Sanajan luwih sepi, ora ateges ora ana urip turis.

pantai eforie romania

Tujuan sing paling apik yaiku pantai Becik, kaendahan karo bar, payung, meja lan kursi santai kanggo dinikmati. Pungkasan, perawatan kecantikan kanthi lendhut saka Lake Techirghiol uga ditawakake ing kene.

Neptuno

neptune pantai romania

Resor pinggir laut iki adohé 38 km saka Constanta, persis ing tepining alas iku tujuan sing luwih ijo tinimbang liyane.

Nduwe rong puluh hotel lan ana macem-macem macem-macem saka kopi, bar, restoran lan teras sing dienggoni para turis. Turis iki wiwit enom lan tuwa kanthi kulawarga ana olahraga banyu, bioskop terbuka, pertunjukan teater lan taman hiburan.

Olimpo

pantai paling apik romania

Yaiku spa sing cedhak banget karo Neptunus, mula prakteke bisa nggawe siji. Yen kita njupuk kanthi kapisah luwih cilik nanging uga misuwur ing musim panas.

Luwih populer ing komunisme lan uga larang banget. Mung wong-wong sing diundang presiden nalika semana, Ceausescu, sing mlaku.

Jupiter

pantai romania segara ireng

Pantaie dawane mung sak kilo kilometer lan ngaso ing teluk sing dipecah dadi teluk lan bendungan. Yen sampeyan nggoleki papan cilik lan sepi banget iki paling apik amarga iku resort paling cilik ing kabeh Romania.

Ana restoran, klub lan bar sing cukup kanggo seneng-seneng tanpa rame.

Venus

pantai venus ing romania

Ora dadi tujuan paling panas ing musim panas lan dununge dununge ana ing antarane Jupiter lan Saturnus. Amarga dununge nganti tekan wetan, ana udakara rolas jam srengenge saben dina dadi apik.

Ketenangan, penawaran hiburan lan gastronomi sing padha, lan olahraga olahraga lan spa sing digawe dadi spa sing narik kawigaten wong sing luwih gedhe.

Saturn

saturn pantai romania

Hawane segara seger nalika musim panas lan tekan pantai sing dawane rong kilometer diubengi hotel lan hostel. Uga duwe loro vila wisata, Delta lan Danube, kanthi omah mewah lan tawaran hiburan dhewe, lan uga spa ing sawetara hotel.

Saturno minangka kutha pesisir sing apik banget, kanthi akeh kembang ing lurung-lurung lan rega sing luwih gampang katimbang tangga teparo.

Mangalia

mangalia beach romania

Jarak 45 kilometer saka Constanta lan pasisiripun dihiasi watu dhuwur. Iku dudu kutha, nanging kutha misuwur amarga puskesmas sing dadi spesialis nalika ngobati penyakit lan kelainan kulit lan awak.

mangalia-2

Nduwe atraksi sejarah amarga ana ing papan sing padha dibangun Benteng Callatis abad kaping XNUMX (saiki duwe restoran ing lantai ngisor sing paling disaranake), akeh kegiyatan budaya, sastra, akting, lan ing musim panas pirang-pirang jam srengenge.

Iki dudu papan sing panas banget, ngitung ing mangsa panas ora luwih saka 25ºCDadi, yen sampeyan ora seneng ombak panas, iki tujuan sing apik. Nyatane, kabeh pantai Segara Ireng ing Rumania kaya ngono, kanthi srengenge akeh nanging ora panas banget.

Costinesti  costinesti romania

Yen sampeyan rada hippie utawa pengin luwih santai, mula iki minangka resort paling apik amarga kabeh target wong enom. Jarak iki 31 kilometer saka Constanta lan pantaie dawane 800 meter, sanajan cukup sempit amarga jembaré antara 10 lan 15 meter.

Biasane akeh siswa, regane murah, ana akeh hotel cilik, omah sewa kemah lan kemah. Malah duwe tlaga cilik, asin banget lan lendhut sing digunakake kanggo ngobati rematik.

pesisir costinesti

Kaya sing sampeyan ngerteni, akeh tujuan musim panas ing pesisir Segara Ireng ing Rumania, siji kanggo saben selera lan kanggo turis: kemewahan, sepi, hippies, kanggo kulawarga sing duwe anak lan umure luwih saka 60 taun.

Iki minangka conto sawetara pesisir sing paling misuwur nanging ora mung pantai kasebut. Pantai liyane yaiku Corbu, Vadu, pantai sing luwih murni, Mai sing sepi, Vama Veche, Cap Aurora lan dhaptar isih ana. Sampeyan kudu milih tujuan, nanging kaya sing sampeyan ngerteni Rumania nawakake tawaran musim panas sing gedhe banget.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*