Papan wisata paling apik ing Benidorm

benidorm

Ing pesisir wétan Semenanjung Iberia, adus ing banyu Mare Nostrum minangka kutha turis sing apik banget: benidorm. Iki minangka papan sing bisa dikunjungi karo kulawarga, amarga sampeyan bakal nemokake macem-macem hiburan. Minangka kanca sampeyan bakal duwe iklim sing nyenengake, sing bakal ngidini sampeyan nglampahi wektu sing ora iso lali kapan wae taun.

Dadi akeh perkara sing kudu ditindakake ing kutha iki, mula Apa sampeyan pengin kita ngunjungi papan wisata paling apik ing Benidorm?

Sanajan bisa nganggep Benidorm minangka kutha turis sing isih enom, kasunyatane luwih saka rong abad kepungkur, dheweke miwiti lelungan. Nyatane, ing taun 1803 buku sing judhule 'Gambar Valencia', dening Christian August Fischer diterbitake ing kutha kasebut wis disebutake minangka papan wisata khusus. Dadi, yen sampeyan ora ngerti tujuane menyang tujuan sabanjure lan pengin nggawe manawa sampeyan bakal seneng, mesthine kutha sampeyan ing endi, kaya sing bakal ditemokake, sampeyan bakal bisa seneng sawetara tawaran luang lan olahraga. Nanging sadurunge, kita arep mampir dhisik ing pesisir sing apik. Lan yen kabeh sing ditawakake kutha nggawe sampeyan tenanan, pilihan sing apik yaiku nyewa salah sijine apartemen ing Benidorm sing ditawakake ing Internet.

Pantai

Pantai Poniente

Pantai Poniente

Yen ana siji perkara sing dibanggake wilayah Mediterania iki, yaiku pantai sing ora duwe meri ing Karibia. Banyu sing transparan lan pasir emas sing apik mesthine dadi ciri khas. Apa sampeyan pengin nggunakake sawetara dina kanggo nyopot lan sunbathe, utawa yen sampeyan seneng olahraga olahraga banyu, kayata nyilem utawa snorkeling, sampeyan bisa nindakake kapan wae sampeyan pengin. Sing paling apik yaiku Cala Almadrava, cocog kanggo sing golek katenangan, lan Cala Malapas sing sampurna kanggo nikmati karo bocah-bocah.

Kayane ora cukup, nduweni loro pantai kanthi titik sing bisa diakses uga kanggo wong cacat, yaiku pantai Poniente lan pantai Levante. Apa maneh sing dikarepake? Pasang sunscreen kanggo nglindhungi sampeyan saka sinar ultraviolet, lan siyap-siyap duwe sawetara momen sing luar biasa.

Pariwisata laut

benidorm_beach

La Teluk Benidorm Iki minangka salah sawijining papan paling spesial sing bisa ditemokake. Banyu sing tenang lan transparan, tanpa ana arus penting, bakal ngidini sampeyan plancongan sing mesthi ora bakal dilalekake. Papan keberangkatan bakal dadi marina cilik, ing endi prau bakal ngenteni kita sing bakal ngerteni teluk kasebut.

Sanajan sampeyan bisa plancongan sajrone taun, disaranake banget ditindakake nalika musim panas, tegese, wiwit wulan Juni nganti September, yaiku nalika suhu paling pas kanggo ngrasakake segara sing adus ing pesisir Benidorm.

olahraga

Benidorm Costa Blanca

Costa blanca

Sawise ngentekake sawetara jam santai ing pantai, apa cara sing luwih apik tinimbang olahraga sethithik. Salah sawijining papan sing ora bisa sampeyan lakoni yaiku Taman alam Sierra Helada, ing endi sampeyan bisa mlaku-mlaku lan malah menek, amarga tebinge ana 300 meter. Pandangane apik banget aja lali wis siyap kamera.

Pilihan liyane yaiku nyewa sepeda lan ngeterake kutha. Amarga duwe macem-macem medan, para peserta acara bersepeda penting liwat kene, kalebu Vuelta a España utawa La Volta a la Marina. Dadi, apa sampeyan seneng olahraga utawa mung pengin mlaku-mlaku, gunakake lan tetep bugar kanthi mlaku-mlaku ing kutha.

Wengi luang

benidorm_for_the_night

Sadurunge dina rampung, apa cara sing luwih apik kanggo ngrampungake tinimbang ngunjungi papan luang sing paling apik. Ing kene sampeyan bakal nemokake tawaran sing jembar, mula pitakonane ora "apa sing kudu ditindakake bengi iki?", Nanging "apa sing dienteni?" 😉 Lan yen sampeyan seneng main poker, Black Jack utawa game klasik liyane, sandhangan paling apik banjur kunjungi Casino Mediterania, ing endi sampeyan bisa nikmati resep-resep tradisional Mediterania sing diiringi ombenan sing paling disenengi.

Kanggo sing milih sing luwih tenang, bisa ngunjungi Sirkus Benidorm, sing dibukak saben Setu jam enem awan. Iki minangka sirkus sing asli banget, amarga ora nggunakake kewan ing acara kasebut. Protagonis yaiku seniman dhewe, musisi lurung-lurung, juggler, seniman trapeze ... Yen sampeyan wis diwasa, bareng sampeyan bisa bali menyang bocah sawetara wektu; Lan yen sampeyan isih bocah, sampeyan bakal seneng banget ing papan sing ora ana sing katon 😉.

Ngomong-ngomong, yen sampeyan sadhar yen bakal ngombe akeh alkohol, Benidorm bisa nggunakake Pelatih Benidorm Group 'MICROFIESTA', kanthi tujuan supaya para partai tetep dadi memori positif, supaya sampeyan bisa seneng-seneng tanpa kudu kuwatir. Mesthine, sampeyan kudu ngerti manawa layanan kudu dipesen 24 jam luwih dhisik wiwit tanggal iki. kaca web. Supaya wengi sampeyan ora entek entek, numpak bis.

Lan… ngendi kita manggon?

hotel_in_benidorm

Nalika awak njaluk kita istirahat, saiki wayahe menehi kenyamanan sing paling apik. Ing Benidorm sampeyan bakal nemokake akeh hotel sing duwe teras lan kolam renang ruangan kanthi kursi berjemur, pusat spa, pemandangan laut lan interior sing bakal digawe nginep ora iso lali. Kamar duwe TV, sambungan Wi-Fi, lan dekorasi sing dipilih kanthi apik.

Sanajan ngono, yen pengin luwih akeh dhewe, tanpa kudu nggatekake jadwal, mula bisa nyewa apartemen. Pilihan sing apik banget kanggo sampeyan sing pengin privasi luwih akeh. Akomodasi murah banget, diwiwiti saka 15 euro saben kamar lan wengi.

Lan amarga dununge cedhak banget karo bar lan papan hiburan, kita mung kudu ngaktifake GPS ponsel utawa pesen taksi menyang panggonan sing dikarepake.

Pantai Benidorm

Muga-muga tur iki migunani kanggo sampeyan lan sampeyan bakal duwe perjalanan sing apik. Mediterania istimewa banget yen kabeh wong sing ndeleng iku tresna, mula aku yakin Ing Benidorm sampeyan bakal nemokake plancongan sing diidham-idhamake.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*