Passau (Jerman): sawijining kutha sing kudu dingerteni ing Bavaria

Jerman Passau

Passau (Jerman)

Kutha lawas Passau nggabungake sawetara papan sing paling apik ing kutha kasebut, kayata Katedral, Kediaman lan alun-alun Balai Kota. Sorotan liyane yaiku Menara St. Paulus, Biara Niedernburg, Greja St. Michael. Passau ngajak sampeyan mlaku liwat lurung-lurung labirin lan dalan sing apik ing sadawane Danube lan Inn. Ing "Dreiflüsseeck" sing misuwur, wisatawan bakal nemoni tontonan alam sing apik: gandhengan kali Danube, Inn lan Ilz.

Passau uga kutha museum, amarga nduweni macem-macem macem-macem, kayata museum keuskupan, sing dadi harta karun katedral, museum kaca, museum dolanan, museum 'Castillo Boiotro', museum sejarah psikologi lan museum modern Seni Passau uga duwe téater, diarani 'Redoute', ing kana ditawakake balet, opera lan opera teater, musik lan kadang-kadang.

Sing misuwur Ludwigsstrasse lan lurung-lurung ing sacedhake minangka bagean saka zona pejalan kaki ing kutha kasebut lan duwe toko lan kafe sing ora kaetung sing digawe kanthi swasana Bavaria sing nyenengake. Sajrone musim semi lan musim panas, para lelungan bisa nikmati tlaga sing apik ing kutha kasebut.

Informasi liyane - Passau (Jerman): tur menyang kutha ing telung kali kasebut
Sumber - Passau
Foto - Geo

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*