Pesisir paling apik ing Alicante

pesisir Alicante

Ing pesisir Spanyol Segara Mediterania punika Alicante, kutha lan kotamadya Valencian sing dadi tujuan wisata sing apik sing dikunjungi ewonan wong saben taun. Iki minangka salah sawijining tujuan sing paling dipilih nalika musim panas, amarga iklim sing nyenengake lan pesisir sing apik sing dirantai ing Costa blanca.

Dina iki, ing Actualidad Viaje, kita bakal ngerti apa sing pesisir paling apik ing Alicante. Elinga!

Pantai Levante

Levante

Iku pantai resort panas misuwur saka Benidorm. Sampeyan wis rong kilometer pasir lan diantrekake karo papan kayu palem sing diantrekake akeh restoran, klub, lan kafe. Iki minangka papan sing akeh pesta, utamane ing musim panas, sanajan saiki rada sepi.

Pantai nawakake akeh aktivitas banyu, sampeyan bisa jet ski utawa paraglide, lan yen sampeyan pengin olahraga sampeyan bisa uga. Padha karo bocah-bocah, ana akeh kothak karo game.

Pantai San Juan

Pantai San Juan

Kira-kira wolung kilometer saka kutha lawas Alicante lan misuwur banget. Wis sawetara limang kilometer saka extension, ayu Pasir Putih lan akeh papan kanggo jumlah wong sing biasane milih. Wedhi iku padhang, putih, lan kontras apik banget karo biru segara.

Pasisir wis boardwalk ngendi sampeyan bisa lumaku lan seneng views, karo akeh wit kurma sing menehi werna lan iyub-iyub. Iku panggonan sing apik kanggo nyewa apartemen, amarga sampeyan bisa ndeleng saka jendhela lan balconies.

Pantai Portet

pantai portat

Pantai iki belongs kanggo resort Moraira lan yen sampeyan pengin nglangi ing Costa Blanca iku panggonan kang gedhe. Iku dipilih utamané dening kulawarga karo anak lan wong diwasa, nanging ana uga pasangan sing ngerti carane ngormati ketenangan lan kaendahan ing teluk iki.

Pantai kasebut nduweni wedhi sing alus lan mlebu ing banyu sithik-sithik supaya bisa mlaku akeh. Ana restoran ngendi sampeyan bisa mangan lan kafe mung sawetara langkah saka wedhi. Amarga tentrem lan cara ing ngendi pantai kontak karo banyu, iku pantai apik banget kanggo nglangi, muter lan snorkeling.

Pantai Granadella

Granadella

Iki minangka pantai sing apik banget, apik banget. Ing banyune pirus lan kasunyatan sing sethitik metu saka dalan ndadekake khusus. Iku ora banget ekstensif, mung sawetara Dawane 160 meter kanthi tebing. Ora ana wedhi nanging kerikil, nanging yen sampeyan nganggo kursi pantai, sampeyan ora ngganggu sampeyan.

Iku pantai ngendi sampeyan bisa nglangi lan snorkeling kanggo seneng lan nemokake donya jero banyu.

Cala del Moraig

Cala Moraig

Pantai sing apik yen ana. menyang pantai iki sampeyan mung bisa ngakses kanthi mlaku awit iku didhelikake ing teluk kalem, tansah sethitik frequented, malah ing mangsa panas. Sawise sampeyan rampung mudhun, swasana santai lan apik banget nunggu sampeyan, kanthi banyu sing cetha banget saka macem-macem warna biru, gumantung saka srengenge.

Gua Cala Moraig

Malah ana guwa segara, ing Cova dels Arcs, atraksi utama panggonan lan paling kerep dibukak.

Pantai Arenal - Bol

kalp

Pantai iki ana ing Calpe, dhewe Resor populer kanggo wong sing milih nglampahi preian panas ing Costa Blanca. Wis wedhi lan dawane setengah kilometer karo akeh kamar kanggo nglangi lan sunbathe.

Pantai nyengsemaken amarga saliyane Nduweni watu sing dhuwuré udakara 320 meter, yaiku Peñón de Ifach, sing ngrampungake kertu pos. Calpe wis lokasi trep banget ing Costa Blanca, ing tengah, kang kok iku banget populer. Uga wis hotel apik karo views saka segara.

Cove of Finestrat

Finestrat

Iki pantai liyane ing Benidorm, kanggo akeh ing antarane pesisir paling apik ing wilayah. Wedhi alus lan entheng, banyune pirus lan tenang, becik kanggo nglangi. Siji uga bisa tetep ing prices apik, utamané ing mangsa kurang.

Sanajan sampeyan nginep ing papan liya ing pesisir, kunjungan menyang Cala de Finestrat pancen pantes.

Pantai Paradise

Swarga

Pantai iki dumunung cedhak desa Villajoyosa lan iku salah siji sing paling ayu. Segara iki apik banget lan banyune bening lan resik, meh kaya banyu ing Segara Karibia. Nanging dudu pantai pasir nanging pantai krikil. Ya tenan, ana wit kurma sing nyedhiyakake iyub-iyub sing apik lan pantes.

Yen sampeyan nggoleki panggonan sing sepi, rada adoh saka gangguan, iku panggonan sing apik.

Pantai Portixol

Portixol

Iki dikenal minangka pantai Cala la Barraca. Iku ing teluk ing malang ayu. Iki minangka pantai kerikil, ora bisa mlaku tanpa alas, lan banyune bening. Akeh olahraga banyu sing ditindakake ing kene, kayata snorkeling lan kayaking.

Pantai Bol Nou

Mangkuk Nou

Pasisir ana ing La Vila Joiosa, cedhak Villajoyosa. nduweni kurang luwih a Dawane 200 meter lan diubengi watu. Pante punika cilik, nanging nawakake refreshments lan jajanan. Iki minangka pantai sing sepi, adoh saka pesisir paling sibuk ing tengah.

Tentrem atine, dijamin.

Pantai La Fossa

The Fossa

Iki minangka salah sawijining mutiara ing Alicante, kanthi lanskap sing apik, kalebu Peñón de Ifach kanthi dhuwur 320 meter. Iki minangka papan sing populer kanggo njupuk foto lan sampeyan bakal bisa ndeleng ing kabeh kertu pos utawa cinderamata provinsi.

Nduwe a dermaga lan ana mung akeh bangunan karo flat kanggo rental wisata sing apik kanggo nglampahi preian.

Pantai Villajoyosa

Villajoyosa

Iku pantai unik ing Costa Blanca: wis wedhi alus lan alus, wit kurma lan segara biru kang elok. Kajaba iku, omah-omah warni ing kutha lawas Villajoyosa nambah kertu pos. Iku pantai impen.

Mung sawetara menit saka pantai sampeyan duwe akeh panggonan kanggo nyewa. Iki mesthi dadi papan sing apik kanggo mikir babagan liburan musim panas.

Pantai Albir

Albir

Pantai iki cedhak karo Altea, tengen antarane Benidorm lan Calpe. Ana ing teluk dawa sing apik kanthi pemandangan Taman Alam Sierra Helada ing sisih lor lan kutha Altea sing apik ing sisih kidul.

Iki minangka tujuan liburan sing apik, kanthi pantai sing apik lan akomodasi sing akeh.

Cala Ambolo

teluk Ambolo

Teluk punika picturesque lan iku cedhak karo resort Jaeva. Kanggo tekan kene sampeyan kudu mlaku-mlaku, mudhun ing dalan sing rada curam, nanging ing pungkasan ana papan sing tepat nunggu sampeyan, super santai lan tenang. Iki minangka salah sawijining pesisir sing kudu sampeyan mobilisasi supaya ngerti.

Ora masalah yen sampeyan nginep ing papan liya, yen sampeyan nglampahi sawetara dina, luwih becik mlumpat saka pantai menyang pantai kanggo ndeleng sawetara lan tetep ing salah siji sing paling disenengi.

Pantai Racó del Conill

Racó del Conill

Iku pantai nudist, salah siji sing paling ayu ing Alicante. Iku a teluk alam cedhak Benidorm, banget kalem, ayu lan anteng. Ing kene sampeyan bisa nglangi, banyune tenang lan watu-watu ing saubengé rada nglindhungi.

Iku pantai karo wit pinus sing nyedhiyani iyub-iyub, matur nuwun, lan ana bar cilik sing nawakake ombenan lan jajanan prasaja.

Iki mung sawetara saka pesisir paling apik ing Alicante, saka lor kanggo kidul, sampeyan duwe iki lan liyane, akeh saka Gendera biru. Garis pantai dawane 244 kilometer, ing antarane teluk lan pesisir, sawetara sing kondhang, liyane ora akeh, kanthi ati kurma, wit pinus, watu, pasir alus lan banyu sing bening. Ana akeh sing bisa dipilih!

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*