Peta karo dununge wong-wong terkenal ing London

Peta Star London

Liwat BajoCoste.com Aku entuk warta penasaran: peta wis didol ing eBay sing kalebu dununge omah-omah para kondhang ing London. Peta nawakake:

- Luwih saka 50 omah terkenal ing London. Saka Jane Austen nganti Madonna, Jimi Hendrix utawa Jude Law.
- Luwih saka 50 lokasi film sing misuwur. Notting Hill, Da Vinci Code, 007, Harry Potter, lan liya-liyane.
- Luwih saka 50 lokasi penting ing jagad musik.
- Luwih saka 70 bar lan pub sing ditemoni lintang-lintang.

Kajaba iku, peta kasebut bisa dibiodhuksi lan diprodhuksi saka alas lestari.

Yen sampeyan kasengsem sampeyan bisa entuk ing eBay rega 4,99 pon (udakara 7 euro).

Liwat Murah regane

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*