Liburan akhir minggu karo bocah-bocah

Gambar | Pixel

Akhir minggu minangka kesempatan sing pas kanggo plancongan karo bocah-bocah. Ora preduli apa wektu taun iki. Nyatane, sampeyan ora prelu lunga adoh banget utawa mbayar biaya tambahan amarga ing Semenanjung Iberia, kita nemokake akeh pilihan lucu kanggo plancongan akhir minggu karo bocah-bocah.

Ing ngisor iki sawetara tujuan sing unik banget kanggo dikunjungi nalika plancongan akhir minggu karo bocah-bocah. Apa sampeyan ngancani kita?

Dinópolis ing Teruel

Dinosaurus ana lan Teruel ngerti banget. Dinópolis minangka taman tema unik ing Eropa sing khusus kanggo paleontologi lan dinosaurus, sing sisa-sisa penting ditemokake ing provinsi Aragon iki.

Wiwit mlebu Dinópolis Teruel kayane wis pindhah menyang Jurassic Park. Kita miwiti petualangan ing montase "Lelungan ing wektu", ing endi tur tema digawe efek khusus karo dinosaurus animatronik sing menehi medeni aneh.

Saliyane, Dinópolis uga duwe Museum Paleontological sing nuduhake fosil, replika, game, lan audiovisual asli kanggo nggabungake paleontologi. Sampeyan uga bisa nonton ilmuwan lan paleontologis sing kerja.

Kunjungan menyang Museum biasane dipandu lan ing saben ruangan, dheweke bakal nerangake kanthi rinci babagan rahasia sing didhelikake Dinópolis. Sing paling apik yaiku duwe macem-macem atraksi lan kegiyatan sing bakal nyenengake bocah kayata T-Rex animasi hiper-realistis utawa lelungan menyang asal usul manungsa.

Oceanogràfic ing Valencia

Gambar | Wikipedia

Oceanogràfic of City of Arts and Science of Valencia minangka akuarium paling gedhe ing Eropa, lan minangka ekosistem laut utama ing planet iki. Amarga dimensi lan desaine, uga koleksi biologis sing penting, kita ngadhepi akuarium sing unik ing jagad, ing antarane kewan, lumba-lumba, hiu, segel, singa laut utawa spesies sing kepengin weruh belugas lan walrus, spesimen khas sing bisa dideleng ing akuarium Spanyol.

Saben bangunan Oceanogràfic diidentifikasi karo lingkungan perairan ing ngisor iki: Mediterania, Lahan, Suhu lan Segara Tropis, Samodra, Antartika, Arktik, Pulo lan Segara Abang, saliyane Dolphinarium.

Gagasan ing ruang unik iki yaiku supaya para pengunjung ing Oceanográfic sinau karakteristik utama flora lan fauna laut saka pesen ngurmati konservasi lingkungan.

Omahe Ratoncito Pérez ing Madrid

Gambar | Ok diary

Legenda Fairy Tooth ngandhani manawa rodenter sing nyenengake iki ngurus nglumpukake untu susu cilik bocah-bocah nalika tiba kanggo menehi dhuwit recehan ing sangisore bantal.

El Ratoncito Pérez asale saka imajinasi religius Luis Coloma sing nyipta crita kanthi mouse minangka protagonis kanggo nenangake Raja Alfonso XIII nalika isih cilik sawise ilang siji untu susu. Miturut legenda, mouse kasebut urip ing bangunan ing Arenal Street ing Madrid, ing jejere Puerta del Sol lan cedhak banget karo Palacio de Oriente.

Dina iki, ing lantai siji nomer 8 dalan iki, ana Museum-House Ratoncito Pérez sing bisa dikunjungi saben dina kajaba dina Minggu.

Ski ing Granada

Gambar | Pixel

Sierra Nevada Ski and Mountain Resort dununge ana ing Taman Alam Sierra Nevada, ing kotamadya Monachil lan Dílar lan mung 27 km saka kutha Granada. Didegaké ing 1964 lan 108 km ski bisa nyebar ing 115 lereng (16 ijo, 40 biru, 50 abang, 9 ireng). Nduwe 350 meriam salju buatan, limalas sekolah kabeh tingkatan lan rong sirkuit ski lintas negara ing salju ing antarane layanan liyane.

Sierra Nevada minangka stasiun paling kidul ing Eropa lan paling dhuwur ing Spanyol. Kualitas salju, perawatan lereng sing luar biasa lan tawaran luang komplementer minangka klaim paling gedhe kanggo para pemain ski.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*