Restoran paling apik ing Times Square

Downtown New York

Apa sampeyan lelungan menyang New York utawa ngimpi sampeyan lan sampeyan arep ngerti? Apik tenan! New York minangka kutha kosmopolitan paling apik ing saindenging jagad lan sanajan wis ana kompetisi ing Asia, aku mikir yen ing sisih Kulon ing paling.

Kehidupan wengi ing New York apik banget lan ana macem-macem bar, bioskop, bioskop, pusat blanja lan restoran kanthi macem-macem jinis, mula ing kene sampeyan ora kudu turu luwih cepet. Mangan metu iku kesenengan sing gedhe ing endi wae, mula dhaptar sawetara restoran paling apik ing Times Square.

Times Square

lalu lintas ing Times Square

Iku sudhut New York prapatan rame ing Midtown Manhattan: titik ing Seventh Avenue ketemu Broadway Avenue. Wilayah cilik ing New York iki kasusun saka sawetara blok lan mlaku-mlaku sing ora bisa dilalekake.

Times Square wis diarani cara iki wiwit taun 1904, biyen diarani Longacre Square, nanging koran terkenal The New York Times taun iku dheweke pindhah menyang bangunan anyar, gedung Times. Siji perkara sing nyebabake liyane, lan saiki diarani Times Square.

Tulisen kene kanggo mangan ing endi:

Klub Lambs

klub-lambs-lambs

Iki minangka salah sawijining restoran ing kutha sing duwe desain interior paling apik, elegan lan sugeh. Bar kasebut minangka situs sing luar biasa kanthi banquette Augustine kanthi kain abang lan uga duwe tungku watu kapur wiwit taun 20an.

klub-lambs-2

Sing jaga pawon iki Restoran bergaya seniDeco ana koki Geoffrey Zakarian lan menu kasebut ana pasugatan olahan kaya foie gras, domba kerak walnut, profiterole butter pecan, lan koktail sing apik, kabeh diiringi jazz langsung yen mlebu Rebo bengi utawa awan awan makan siang.

Mesthi wae iku salah siji sing paling larang. Sampeyan bisa nemokake ing 132 West 44th, St.

Olive Garden

Taman Zaitun

Yen sampeyan kepengin mangan kanthi pemandangan kutha sing apik ing level dalan, mula iki papan sing apik. Sejatine iku rantai restoran saka Panganan Italia, Versi Yankee. Ing Times Square ana cabang telung lantai sing dihiasi nganggo gaya Tuscan.

Regane murah, bagean akeh Roti lan roti lapis ora ana tutup, mula apik banget kanggo turis sing luwe.

panganan-ing-zaitun-kebon

Kertu kredit kasebut ditampa lan dibukak saka dina Minggu nganti Kamis wiwit jam 11 esuk nganti 11 wengi lan saka Jumuah nganti Setu wiwit jam 11 esuk nganti tengah wengi. Sampeyan bisa mangan ing kana utawa tuku njupuk lan saka situs web sampeyan bisa nggawe reservasi. Yen sampeyan lunga ing akhir minggu, bisa uga sampeyan nindakake.

BonChon

bonchon-pitik

Yen Olive Garden nyoba nyedhiyakake panganan Italia ing kene, kita duwe Panganan Corean. BonChon minangka rantai kanthi satus restoran ing saindenging jagad.

BonChon minangka papan kanggo mangan swiwi pitik pedhes, bawang putih, kimchi, lan liya-liyane sing katon, nanging beluk omah iku justru pitik: swiwi, sikil, paha lan combo, kanggo nyoba kabeh.

combo-de-bonchon

Regane? Contone, bagean cilik saka swiwine (10 lembar) regane $ 11 nanging combo (enem swiwi lan 95 paha) regane $ 3. Banjur ana liyane sajian sing rumit, tteokbokki regane 12, takoyaki 95 dolar, cumi goreng 11 dolar, sup udon 95 utawa segan nasi goreng 7 dolar.

Sampeyan nemokake BonChon ing 207 W 38th St.. Bukak dina Senen nganti Rebo wiwit 11:30 nganti 10:30, Kemis ditutup jam 11 wengi, Jumuah jam 12 esuk, Setu jam 11 wengi maneh lan Minggu jam 10:30 wengi.

Dinner Stardust Ellen

ellen-stardust-diner

Sampeyan ora bisa ninggalake New York tanpa ngliwati a klasik diner Dadi ing kene kita duwe. Yaiku a Restoran bertema 50an karo menu New York sing apik: sandwich, hamburger, pastrami, smoothie.

Nanging ngluwihi panganan para pelayan minangka sing ndeleng amarga nindakake pertunjukan nalika ngirim pesenan lan lagune klasik banget, mokal yen sampeyan ora ngerti luwih saka siji amarga muni lagu rock lan film populer.

ellensstardust-diner-2

Dheweke nyanyi ing panggung, mudhun lan terus mbagekake pasugatan. Yen sampeyan pengin sing beda lan mangan lan seneng-seneng sithik iki situs. Mesthi dudu panganan sing paling apik nanging kanggo junk food unpretentious ora ala banget.

Toloache

toloache

Comida mexiacana kanthi akeh taco sing katon lan sawetara sing paling apik ing kutha. Quesadillas lan margaritas nambahake dhaptar ing bistro Meksiko iki sing ana meja taplak meja putih, kothak Spanyol ing tembok, lan ruang lantai loro.

koktail-in-toloache

Nduwe situs internet super lengkap sing nerbitake menu miturut dina seminggu supaya sampeyan bisa ngunjungi sadurunge mbukak. Dheweke mbukak kanggo nedha awan, nedha bengi lan brunch ing akhir minggu diwiwiti jam 11:30 esuk lan jam 3:30 sore.

Lan yen sampeyan seneng banget, sampeyan bisa mampir toko sadurunge lunga lan tuku macem-macem gaya saos lan cabe panggang udakara 5 nganti 35 dolar.

Hakkasan

hakkasan

Kita wis ngobrol babagan panganan Italia, Korea, Meksiko, lan Amerika klasik, nanging sawetara liyane uga wis ilang, mula saiki giliran panganan cina. Papan sing apik kanggo dirasakake yaiku Hakkasan, cabang saka restoran London sing duwe enem liyane ing saindenging jagad.

Masakan yaiku Kanton lan ana ing restoran Cina pertama sing duwe status Michelin. Temenan, Ora murah nanging sampeyan bakal mangan kod panggang paling apik nganggo saus sampanye lan madu Cina, kayata. Lan dekorasi kasebut jelas elegan.

hakkasan-2

Iki minangka papan sing larang sing nyedhiyakake bagean cilik. Yen sampeyan isih lunga, lan sampeyan bisa nikmati sarapan, manawa njaluk pingset cacahe amarga iku alesan paling apik kanggo ngerti restoran iki. Ana ing 311 West 43rd Street.

Shake Shack

shakeshack-1

Kita pindhah saka sing larang dadi sing murah. Ing Distrik Teater sing diarani situs iki sing kasedhiya burger ageng kanthi kentang goreng lan luwih becik burger karo keju lan bawang, kanggo vegetarian. Bir, anggur lan minuman ringan lengkap a Menu sing sederhana, murah lan akeh.

Kabeh diwiwiti nganggo kranjang asu panas ing Madison Square Park, ing taun 2004, nanging ing Times Square restoran sing ana ing 691 8th Avenue, ing pojok sisih kidul-kulon dalan kasebut lan dalan kaping 44.

goyang-goyang-2

Terus disedhiyakake burger, anggur, bir, lan segawon panas lan mbukak pitung dina seminggu wiwit jam 11 esuk nganti tengah wengi.

Don Antonio, pizza

pizza-don-antonio

A pizza ing nyc? Bisa uga klasik kaya segawon panas ing pojokan utawa mangan hamburger ing restoran. Ing kene sampeyan bisa nyoba ing Don Antonio, ing gaya neapolitan.

Ana macem-macem jinis pizza Lan dikandhani manawa mozzarella lan burrata krasan sing digawe ing kene, krasan, minangka sing paling apik ing New York. Sampeyan uga bisa mangan salad, kroket lan pasta sing jelas. don-antonio ing New York

Nganti saiki sawetara restoran paling apik ing Times Square, nanging mesthine dudu mung siji-sijine. Amarga sampeyan bisa mangan panganan saka saindenging jagad, sejatine dhaptar kasebut ora ana enteke amarga saben opsi (pizza, pasta, sushi, Meksiko, Spanyol, Rusia lan liya-liyane sing dawa), ana sawetara conto.

Iki uga gumantung apa sampeyan pengin lungguh ing restoran utawa pengin mangan ing dalan, ing salah sawijining gerobak sing ana ing wilayah New York iki lan uga dadi panganan turis dadi klasik turis, yen sampeyan golek restoran, aku mikir Antarane iki sing dak dhaptarake paling populer. Aja kantun!

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1.   Nara ngandika

    Sugeng enjing, kula badhe tindak ing Taun Anyar ing kutha lan kula kepengin nedha bengi ing restoran sing ngidini aku ndeleng bola mudhun ing 00:00 tanggal 1/1/2013. Planet Hollywod bakal ditutup. Apa sing sampeyan nyaranake? Matur nuwun!