Restoran sing nyenengake lan intim ing Barcelona

Barcelona, ​​papan dununge koki-koki sing hebat, yaiku kutha sing cocog kanggo nikmati gastronomi sing paling apik ing perusahaan sing paling apik. Apa kanggo ngrayakake ulang taun khusus, tanggal kapisan, pulihake romantisme utawa cukup kaget karo pasangan sampeyan amarga seneng ngenteni wektu bebarengan, ing Barcelona sampeyan bakal nemokake macem-macem restoran sing intim lan nyaman. Kanggo nggawe tugas sampeyan luwih gampang, saiki diwenehi sawetara sing paling menarik.

Yashima

Yashima minangka salah sawijining restoran Jepang paling tuwa ing Barcelona, ​​dadi salah sawijining restoran pertama sing mbukak resep masakan Jepang. Kajaba iku, ing restoran iki, pengalaman dudu panganan dhewe nanging uga cara nampilake lan mebel. Contone, ing Yashima, sampeyan bisa mangan ing "kotatsu", kamar kanthi meja ing level lemah lan matami tatami Jepang biasane.

Sawetara masakan bintang ing restoran iki sing ana ing dalan Josep Tarradellas 145, yaiku kerang kukus demi, yakisoba, tartare steak Jepang, tempura udang utawa fondue sayuran lan daging Jepang, lan liya-liyane.

Gambar | Pixel

Little Italy

Yen apa sing sampeyan goleki yaiku nedha bengi romantis ing Barcelona uga nikmati musik live sing apik, restoran sing ana ing jantung distrik Lair, Little Italia, bakal dadi pilihan sing paling apik. Iki minangka wilayah sing kebak seniman, siswa lan intelektual sing menehi lingkungan bohemian sing apik banget.

Little Italia mbukak lawang ing taun 1988 lan wiwit iku ora mandheg nggawa rasa seneng para tamu. Wengi jazz kasebut sukses amarga musike enlivens ing wayah sore lan format akustik ngidini obrolan kanthi gampang ing meja sing padha lan nyegah ngrungokake obrolan ing antarane tabel, sing cocog kanggo sore sing romantis.

Minangka menu, ing Little Italia, sampeyan bakal nemokake resep-resep masakan Mediterania tradisional sing khas carpaccios, nasi lan pasta, lan menu koktail sing dawa banget kanggo roti panggang.

Sergi de Meia

Ing Calle Aribau 106 ing Barcelona ana restoran Sergi de Meià, papan sing apik lan apik banget kanggo nuduhake wayah khusus nalika ngrasakake masakan sing enak.

Restoran iki nduweni ciri khas nalika ngerti cara nggabungake masakan Catalan tradisional lan lokal karo nuansa masakan Arab, Jepang, Peru, Meksiko utawa Prancis sing nyebabake panganan sing diciptakake kayata wedhus renyah karo kentang, bawang putih lan rosemary, suite iwak, nasi laut , Ayam utawa iwak panggang Catalan saka pasar kanthi bawang bombay lan sprouts, lan liya-liyane.

bacaro

Restoran Venesia ing Jalan Yerusalem jejere Boqueria ing jantung Raval minangka taruhan aman kanggo nedha bengi sing romantis. Janjian kasebut bakal dadi sukses banget yen sampeyan menehi meja ing lantai paling ndhuwur, sing diakses dening tangga kayu, ing pojok pungkasan ruangan sing surem kanggo promosi privasi.

Kajaba iku, sampeyan bakal tresna karo pasugatan Bacaro amarga dudu pasta lan pizza Italia klasik, nanging nawakake menu sing beda-beda ing endi produk lan pasugatan sing enak kaya sardin sing diasinake karo kismis lan bawang bombay, gnocchi saka kentang kanthi ragout bebek, risotto kanthi nero di sepia utawa cumi-cumi pantai kanthi sayuran.

Gambar | Pinterest

CDLC

Dumunung ing Desa Olimpiade ing ngarep pantai, CDLC ditandai karo swasanane sing eksklusif lan canggih. Dekorasi klub wengi iki karo restoran / ruang tamu apik banget lan sampurna kanggo nedha bengi sing intim amarga sampeyan bisa mangan ing ngarep pantai, nalika angin segara ngrampungake sampeyan, ing wilayah sing adhem nyaman kanthi ruang santai sing ditutup nganggo tirai kanggo privasi luwih akeh.

Menu kasebut didominasi masakan Mediterania kanthi sentuhan Asia lan Arab. Dheweke duwe macem-macem sushi sing apik banget lan kerang panggang karo sayuran sing apik banget. Minangka kanggo panganan cuci mulut, woh-wohan sing enak karo coklat lan krim iku panganan sing disaranake banget lan kanggo ngrampungake nedha bengi romantis sing spektakuler, ora luwih saka botol cava utawa sampanye.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*