Spa paling apik ing Spanyol

Mondariz Spa

Ana acara sing cocog kanggo seneng tamba santai ing spa sing apik. Yen iki minangka salah sawijining janjian sing sampeyan tunggu, sampeyan kudu ngerti manawa ing Spanyol ana sawetara spa sing bisa uwal saka stres ing saben dinten. Spa nawakake banyu obat sing apik sing ora mung kanggo kesejahteraan, nanging uga kanggo kesehatan awak.

Ayo ndeleng siji dhaptar spa paling apik ing SpanyolSanajan kita yakin manawa ana wong liya sing ora dipilih, amarga ana akeh spa kualitas saiki, kanggo pariwisata kesehatan. Kanggo nalika kita kudu medhot, proposal iki penting.

Apa spa kasebut?

Sanajan kadang-kadang kita golek spa lan spa sing padha, sejatine kita kudu eling yen spa iku kalebu banyu obat sing duwe sipat tamba. Ing spa, kita nemokake kabeh jinis perawatan uga kolam renang kanthi ombone saiki supaya santai, nanging ora duwe perairan jinis iki kanthi sifat khusus. Banyu khas spa duwe sifat sing beda. Dheweke bisa mbantu kahanan kulit kayata psoriasis utawa eksim. Dheweke uga nyuda rasa rematik utawa otot, nglawan masalah ambegan lan ngaktifake sirkulasi.

Archena Spa, Murcia

Spa Archena

Este spa dununge ing Lembah Ricote, papan alam sing apik ing Murcia. Iki minangka kompleks termal gaya modern sing duwe rong kolam termal sing amba, wilayah kanthi sirkuit termal lan kolam liyane. Uga nawakake perawatan spa, sanajan fasilitas kasebut akeh banget. Restorane khusus kanggo masakan kreatif lan uga duwe area bocah kanthi slide. Iki minangka retret sing becik kanggo ngaso ngaso apik karo kulawarga utawa pasangan sampeyan. Kajaba iku, hotel kasebut ngatur kegiyatan liyane kayata senam banyu utawa hiking.

Spa Panticosa ing Huesca

Spa Panticosa

Mung wolung kilometer saka Resor ski Panticosa sampeyan bakal nemokake spa iki, sing uga dadi kompleks hotel kanthi sawetara bangunan lan nganti telung restoran. Banyu termal munggah saka spring Tiberio lan bisa dinikmati ing kolam termal. Ing area ruangan, sampeyan bisa adus ing kolam renang kanthi pemandangan gunung sing apik. Minangka papan sing akeh hiburan, ing resepsi sampeyan wis bisa tuku tiket ski kanggo nikmati lereng ski.

Mondariz Spa, Pontevedra

Mondariz Spa

Sawetara kilometer saka Vigo yaiku Mondariz Spa, salah sawijining sing paling misuwur. Ing sawijining Istana Banyu sing luar biasa, area termal kanthi kolam aktif, area kasur banyu lan area hydromassage. Sampeyan uga bisa seneng kolam renang ruangan sing ana banyu panas. Nduweni wilayah liyane kayata shower efek peeling, sauna Celtic utawa lapangan golf 18 bolongan. Ing spa iki, hiburan lan hiburan dijamin.

Spa Lanjarón, Granada

Spa Lanjarón

Hotel spa sing apik iki kurang saka 20 kilometer saka wilayah alami Sierra Nevada ing Granada. Jeneng kasebut bisa uga dingerteni kanggo sampeyan, amarga ing wilayah kasebut, perairan Lanjarón sing diklumpukake, banyu kemasan sing bermutu. Banyu spa munggah saka enem sumber banyu mineral-mineral lan duwe tampilan apik banget. Kita ora mung bisa nikmati perairan termal, nanging uga duwe kolam renang njero ruangan lan kolam renang ruangan, area hammam, lan spa sing bisa ditrapake kanthi macem-macem perawatan. Ing restoran hotel, kita bisa nyoba masakan Mediterania ekologis sing mewah lan uga duwe bar kanthi teras.

Areatza Spa, Vizcaya

Spa Areatza

Spa iki dununge ing sacedhake Taman Alam Gorbea ing Vizcaya. Mung setengah jam nganggo mobil yaiku kutha Bilbao. Wis a area spa modern kanthi bak air panas, jacuzzi, sauna, Bath Turki lan uga area istirahat kanthi teh herbal. Iki minangka spa sing nyedhiyakake macem-macem fasilitase lan uga bisa uga bangga ana ing lingkungan sing uga ngajak santai, diubengi kebon sing apik lan apik.

La Hermida Spa, Cantabria

La Hermida Spa

Ruang santai iki dununge ana ing wilayah sing adoh saka kutha, sakjam saka Santander lan cedhak wates karo Asturias. Apa kanggo pinggir kali Dewa lan duwe bak panas karo area jet lan kolam renang njero ruangan sing apik banget kanthi pemandangan wilayah alam sekitar. Sampeyan uga bisa olahraga ing gym modern. Spa kasebut uga duwe restoran kanthi masakan khas gunung lan bar kafe kanthi Wi-Fi. Mung sawetara kilometer nganggo mobil yaiku wilayah Picos de Europa, sawijining titik alam turis sing pantes dikunjungi.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*