Stasiun sepur paling ayu ing Spanyol

Stasiun Toledo

Akeh ing stasiun sepur paling ayu ing Spanyol kagungane wektu nalika railway ana ing sarana transportasi utama. Kekuwatan iki, sing kira-kira pas karo katelu pungkasan abad XNUMX lan separo pisanan saka XNUMX, nggawe perlu kanggo mbangun bangunan gedhe kanggo penumpang lan konvoi.

Nanging wong-wong sing tanggung jawab kanggo konstruksi kasebut ora puas karo fungsine. Iku wektu nalika, Kajaba iku, padha ngupaya kanggo ninggalake label artistik dhewe. Akibaté, stasiun sepur paling ayu ing Spanyol wis tetep, kang keajaiban arsitektur sejati tanpa kelangan nilai fungsional. Kita bakal nuduhake sawetara saka wong-wong mau.

Stasiun Canfranc

Stasiun Canfranc

Canfranc, salah siji saka stasiun sepur paling ayu ing Spanyol

Kita miwiti tur ing salah sawijining stasiun paling lambang Spanyol, sing saiki mung digunakake kanggo layanan komuter. Nanging, iki dibangun dadi mandeg pungkasan ing baris sing bakal nyawiji Madrid karo Francia liwat Aragon lan kanggo dheweke Terowongan Somport, ing dhuwur meh rong ewu meter.

Iki diresmikake ing taun 1928 lan nduweni dimensi gedhe. Minangka stasiun tapel wates, iku kudu omah yard rel saka rong ukuran beda, hangar barang, lan akomodasi kanggo buruh lan kulawargané. Nanging uga kudu duwe bea cukai, kantor polisi, kantor pos lan layanan liyane.

Mulane, construction wis Dawane 241 meter lan rencana persegi panjang dipérang dadi limang badan. Respon kanggo gaya saka arsitektur kraton Prancis saka abad kaping XNUMX kanthi dominasi bentuk klasik, nanging uga nganggo unsur arsitektur industri kayata wesi lan beton. Lan, minangka pakurmatan kanggo omah-omah ing wilayah kasebut, nduweni payon slate.

Mesthi, Canfranc minangka salah sawijining stasiun sepur sing paling apik ing Spanyol, saengga wis dadi pemandangan sawetara. novel lan film (malah ana legenda sing sawetara adegan Doctor Zhivago). Saiki lagi direhabilitasi kanggo omah Museum Kereta Api Aragon lan kanggo menehi hotel lan turis nggunakake. Uga direncanakake kanggo mbangun omah lan wilayah ijo.

Stasiun Toledo

Stasiun Toledo

Stasiun Toledo sing apik banget

Iku nggumunake arsitektur neomudejar Iki diresmikake ing taun 1919. Mulane, uga wis diumumake minangka situs kapentingan budaya lan dibalèkaké sawetara taun kepungkur. Desaine amarga arsitek Narciso Claveria, sing lali babagan fungsi kanggo nggawe karya seni sing asli.

Jembaré meh telulas ewu meter persegi lan kasusun saka awak tengah lan rong swiwi sisih ngisor. Fasad dihiasi karo lengkungan lobed lan benteng. Nyatane, kabeh set akeh banget decorated karo lengkungan Mudejar, mozaik kothak, latticework lan unsur liyane saka Toledo tukang emas sugih.

Nanging mbok menawa simbol gedhe iku ing jam menara, kang protrudes saka awak bangunan lan uga wis Mudejar grillwork. Saiki, stasiun sing apik iki nglayani jalur kacepetan dhuwur La Sagra-Toledo, kang belongs kanggo siji saka Madrid kanggo Seville. Tanpa mangu-mangu, bangunan iki minangka wakil sing pantes nampa sampeyan yen sampeyan arep nemokake keajaiban monumental sing diarani "Kota Tiga Budaya".

Stasiun Valencia Utara

stasiun Valencia

Stasiun Valencia Utara

Valencia duwe sawetara stasiun sepur, nanging sing paling apik yaiku ing dalan Játiva, ing jejere arena banteng lan cedhak banget karo Balai Kota. yaiku lawas Stasiun Lor utawa stasiun Valencia-Term lan dibangun ing awal abad kaping 1917 lan diresmikake ing taun XNUMX.

Konstruksi kasebut nduweni limalas ewu meter persegi lan dirancang dening arsitek Demetrius Ribes. Nanging, dheweke canopy logam gedhe, sing dhuwure meh rong puluh lima meter, amarga Enrique Grasset. nanggapi gaya modernis lan fitur pengaruh neo-Gothic lan pra-rasionalis saka arsitek Austria gedhe Otto wagner. Iki dipérang dadi rong bagéan: ing sisih siji, bangunan penumpang kanthi rencana U-shaped lan, ing sisih liyane, hangar gedhe sing atap didhukung dening lengkungan baja artikulasi.

Kajaba iku, fasad utama yaiku jinis horisontal lan wis telung badan sing ngadeg metu lan adorned karo menara. Ing ornamentasi, warna lambang Valencia digawe maneh lan, sing paling penting, motif khas saka kebon Levantine kayata jeruk lan kembang oranye. Kanggo dheweke padha digunakake keramik kaca, mozaik, marmer lan kacauga trencadis dadi dear kanggo modernisme Catalan lan Valencian. Kaya sing sampeyan ngerteni, iki kalebu nggabungake ubin cilik saka macem-macem warna sing digabung karo mortir (nyatane, trencadis bisa diterjemahake minangka "dicincang").

Prancis, Barcelona uga duwe salah sawijining stasiun paling apik ing Spanyol

stasiun Prancis

Pemandangan udara stasiun Prancis

Ing demo saka stasiun sepur paling ayu ing Spanyol, kita saiki teka kanggo Barcelona, luwih khusus kanggo distrik saka kutha lawas, kanggo ngerti stasiun prancis. Iki diresmikake ing taun 1929 ing acara kasebut Eksposisi universal diatur taun iku dening Barcelona. Ing wektu kasebut, nggabungake kemajuan teknis kayata interlock listrik, buffer hidrolik lan koridor lemah kanggo mindhah barang dagangan.

Nanging sing luwih menarik yaiku saka sudut pandang arsitektur. Proyek kutha iki ditindakake dening Eduardo Marystany, sing nyipta struktur U-shaped karo hangar pindho lan ngleboke mlengkung menyang trek. Uga ana loro paviliun ing pinggir dalan sing digabung ing sisih tengah. Bangunan iki kanggo lelungan dirancang dening Pedro Muguruza, sing ngangkat dekorasi banget sober. Kanggo alasan iki, ditugasake kanggo nambah iki Raymond Duran y pelayo martinez.

Ukuran stasiun Prancis nyengsemaken. bangunan mbungkus trek ing wangun U miwah hangar ingkang sampun kasêbut punika katutup dening kanopi dawane 195 meter kanthi dhuwur 29 meter. Uga, lobi utama wis telung kubah gedhe. Ing cendhak, iku salah siji saka stasiun paling nyengsemaken ing Spanyol.

stasiun Zamora

stasiun Zamora

stasiun Zamora kang, karo gaya Neoplateresque sawijining, iku salah siji saka stasiun sepur paling ayu ing Spanyol

Zamora uga nduweni ukuran, amarga fasad utama Dawane 90 meter. Nanging, ing ndhuwur kabeh, iku salah siji saka stasiun paling ayu ing Spanyol amarga sawijining gaya neoplateresque. Konstruksi wiwit taun 1927, sanajan ora bakal diresmikake nganti taun 1958. Karya kasebut dipasrahake marang Marcelino Enriquez ing tanah sing ana ing tetanggan Las Viñas.

Kanggo bangunan iki digunakake watu emas Villamayor, kang nyumbang kanggo beautify iku malah luwih. Fasad kasebut nduweni telung bagean lan akeh jubin, kanthi papat menara persegi. Uga, bek tengah stands metu saka swiwi kanggo kang teras kanthi pedimen segi telu dihias nganggo tameng loro lan jam. sing ayu cresting Diilhami dening istana Monterrey de Salamanca, ngrampungake ornamen kasebut. Lan lantai lemah wis Renaissance arches mbentuk galeri.

Stasiun Aranjuez

Stasiun Aranjuez

Stasiun Aranjuez

Sampeyan mbokmenawa ngerti yen telpon Situs Royal Aranjuez iku nggumunake monumental. Sampeyan bisa uga ora ngerti manawa perhiasan arsitektur kasebut diwiwiti ing stasiun sepur kasebut. Nyatane, kutha cilik iki penting ing wiwitan sarana transportasi ing wilayah Spanyol.

Jalur sepur nomer loro sing digawe ing negara kita yaiku sing nyambungake Madrid karo Aranjuez. Sadurunge, sing nyambung Barcelona karo Mataro. Nanging, minangka penasaran, kita bakal ngandhani yen sepur pisanan sing ana ing negara Spanyol dibangun Cuba. Secara khusus, kutha iki nyambungake Havana karo kutha Güines ing taun 1837.

Nanging, bali menyang Stasiun AranjuezIku ora babagan primitif. Sing sampeyan bisa ndeleng saiki dibangun antarane 1922 lan 1927 lan, kaya sing ana ing Toledo, saka gaya neo-mudejar. Iki kasusun saka nave persegi panjang sing luwih dhuwur ing tengah. Sisih njaba iki dihias karo gable lan dihiasi karo telung lengkungan lan jendhela kaca patri. Ndhuwur gedhong munggah a menara jam.

Fasad uga stands metu kanggo bata abang sing kapapar sing digunakake kanggo mbangun sawijining. Iki diselehake ing plinth watu dawa lan decorated karo kothak. Ing njero uga ana macem-macem mozaik hiasan digawe dening Italia Mario Maragliano. Kanggo bagean kasebut, platform kasebut ditutupi kanopi sing didhukung ing kolom wesi.

Stasiun Concordia

Stasiun Concordia

Stasiun Concordia ing Bilbao

We mungkasi demo saka stasiun sepur paling ayu ing Spanyol ing siji iki Bilbao, sing apik tenan modernis. Iku uga sing paling tuwa saka sing wis kasebut, wiwit diresmikake ing taun 1902 kanggo nampa sepur sing teka saka Santander. Karya iki amarga insinyur Valentin Gorbena lan arsitek Severino Achucarro.

Iku stands metu ing façade tengah adorned karo kothak werna padhang lan keramik sing kontras karo wesi saka strukture. Nanging, ing ndhuwur kabeh, bakal narik perhatian sampeyan jendhela mawar saka ndhuwur. Minangka kanggo bagean internal sawijining wesi tempa kapital lan lengkungan. Nanging, ndhuwur kabeh, sampeyan bakal kaget dening papan tunggu, kang diatur minangka viewpoint liwat pusat sajarah kutha. Iki arang banget ing arsitektur sepur lan ndadekake stasiun sing apik iki minangka papan sing unik.

Ing kesimpulan, kita wis nuduhake sawetara saka stasiun sepur paling ayu ing Spanyol. Nanging, mesthi, kita wis ninggalake wong liya ing pipa. Contone, sing saka Atocha ing Madrid, sing saiki malah duwe taman tropis; sing saka Almeria, kanthi gaya Prancis lan jendhela; sing saka Jerez de la Frontera, kang nggabungke Renaissance, Mudejar lan unsur regionalist, utawa stasiun humblest saka Puebla de Sanabriaing Zamora, kanthi gaya populer. Wani ketemu.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*