Temokake salju ing Sierra Nevada

Sierra Nevada2

Lan aku kepengin weruh: Apa kepingan salju pertama sing tiba ing Sierra de Granada? Apa sampeyan ngerti Sierra Nevada? Umume wong Andalusia umume nemoni salju ing sierra, amarga ing sawetara titik liyane ing salju, iki cukup spesifik lan suwene rada suwe.

Yen sampeyan durung ngunjungi resor ski iki, aku ngajak sampeyan tetep bareng karo kita lan artikel iki: Temokake salju ing Sierra Nevada.

Sierra Nevada lan resor ski

Sierra Nevada 3

Sierra Nevada iki minangka resor ski paling kidul ing Eropa. Dununge dununge en Taman Alam Sierra Nevada ing kotamadya Dílar lan Monachil, provinsi Granada. Ing kana kita bisa nemokake resort ski saka ketinggian paling dhuwur ing Spanyol, sing mbantu kahanan salju iku luar biasa. Jaringan meriam salju sing ana uga dadi salah sawijining resort sing nyedhiyakake ski paling gedhe kanggo para pengunjung.

Ing uga Akeh kegiatan sing ditindakake nalika musim panas, mula kegiyatan lan dinamisme kasebut ora mung winates ing musim gugur lan musim salju. Yen sampeyan mlebu gunung, sepeda gunung lan / utawa sepedha motor ing kene sampeyan bisa latihan. Fasilitase cukup modern lan dirawat kanthi becik Dadi, wis misuwur lan dibukak dening pemain ski lokal (Granada lan propinsi) lan wong-wong saka Spanyol lan manca negara.

 Lembar teknis resor ski Sierra Nevada

Tampilan pesawat nevada Sierra

Peta stasiun

  • Stasiun iki diadegake ing taun 1964.
  • Alamat: Plaza de Andalucía, 4 Edif. Cetursa - 18196 Sierra Nevada - Monachil (Granada)
  • Kotamadya paling cedhak: Monachil, 20 km
  • Kutha paling cedhak: Granada, 31 km
  • web: sierranevada.es
  • Email: sierranevada@cetursa.es
  • Informasi: 902 70 80 90
  • Pusat reservasi: Tel.- 902 70 80 90. Fax: 902 62 71 11
  • Angkat ski: Jam buka: 9.00 esuk nganti 16.45:XNUMX sore
  • Kapasitas transportasi kanthi cara mekanik: 45.207 pemain ski / jam
  • Lereng ski: 1.200 m (paling gedhe ing Spanyol)
  • Panjang total trek sing ditandhani: 106,7 Km

Cathetan ringkes saka Sierra

El Taman alam Sierra Nevada Iki minangka salah sawijining wilayah alami sing paling narik kawigaten kanggo kekayaan alam uga budaya lan lanskap. Pantes kudu diumumake dadi taman ing taun 1986 Cagar Biosfer UNESCO.

Ing ngandika Sierra, luwih saka 60 spesies botaniSawetara wong unik ing bumi, kayata lintang salju sing kondhang lan violet Sierra Nevada. Sampeyan mung bisa nemokake rong spesies kasebut ing papan sing apik.

Minangka kanggo fauna prihatin, spesies lambang kasebut yaiku wedhus gunung sing bisa ditemokake ing dhuwur gunung sing paling dhuwur. Kewan iki tanggung jawab kanggo wilayah Andalusia sing ditampa minangka tokoh utama perlindungan hukum yaiku Reserve Hunting Nasional, ing taun 1966.

Ing Sierra Nevada, sampeyan ora mung bisa olahraga ski nanging uga bisa latihan mancing. Ing musim semi lan musim panas akeh kerja keras nelayan iwak trout sing teka ing papan kasebut kanggo nyoba katrampilan mancing ing akeh iwak trout.

Iki uga minangka papan sing cocog kanggo pendaki lan pendaki dheweke luwih akeh olahraga beresiko. Lan yen sampeyan luwih dhisik, sing wiwit mlaku-mlaku nggoleki lanskap sing apik, kita kudu menehi saran wilayah kasebut Alpujarras, ing kana sampeyan bisa ndeleng sunar srengenge lan srengenge sing apik banget ing wilayah Bubión utawa Pampaneira, sing diarani mung sawetara.

Carane njaluk menyang Sierra Nevada

Sierra Nevada chairlift

Wilayah Alam Sierra Nevada duweni kahanan sing pancen istimewa, amarga duwe hubungan apik kanggo kutha, Granada, lan kanggo riki saka propinsi Andalusia:

  • Granada 31 km.
  • Almería udakara 209 km.
  • Cádiz udakara 376 km.
  • Córdoba ing 244 km.
  • Huelva udakara 389 km.
  • Jaén ing 127 km.
  • Malaga 168 km.
  • Seville ing 293 km.

Kanggo dheweke sampeyan bisa ketik mbakyu nganggo sepur saka stasiun Granada (40 km), Malaga (163 km) utawa Seville (268 km).

Yen sampeyan luwih seneng ngubengi pesawatBandara sing paling cedhak karo stasiun kasebut yaiku Granada, sing jarake mung 47 km, bandara Malaga 172 km lan bandara Seville 291 km.

Yen sampeyan luwih akeh mobil, sampeyan kudu njupuk A-395 sing bakal ditemokake stasiun ing km 31,

Plancongan menyang Granada

Alhambra

Yen sampeyan pengin njupuk kauntungan saka kunjungan menyang resor ski Sierra Nevada kanggo ngerteni kutha Granada ing pucuke, disaranake kapan wae taun kanggo nindakake. Granada minangka salah sawijining kutha sing mesthi apik banget.

Sampeyan ora kudu mandheg maneh Alhambra, mesthi, dianggep minangka bandha utama kutha, ing Generalife, sing Goleki Saint Nicholas utawa Lingkungan Albaicín, tetanggan kanthi tradhisi, kanthi pesona, kanthi pesona. Sampeyan bisa ngrasakake kabeh iki kanthi kacepetan dhewe lan kanthi kebebasan dhewe utawa sampeyan uga bisa ngerteni babagan tur sing ora bisa dietung sing digawe ing kutha kasebut.

Yen sampeyan durung nate ngunjungi Sierra Nevada, mula ora kudu kliwat wektu maneh ... Kajaba iku, kutha Granada iku kudu, kanthi pesona sing apik banget. Sampeyan bakal jatuh cinta!

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*