Tes kovalid dibutuhake dening negara

Ngerti ing Tes kovalen dibutuhake dening negara wis dadi informasi penting sawise taun pandemi. Sampeyan kasengsem tetep nganyari karo dheweke, luwih-luwih yen sampeyan kudu lelungan asring kanggo bisnis utawa ngunjungi sedulur.

Amarga saben negara duwe tingkat infeksi penyakit sing beda wiwit saiki vaksin dadi alon, ora bisa ditemtokake pola umum ing syarat sing dibutuhake kanggo lelungan. Sampeyan durung bisa nindakake iki ing praktik ing Uni Eropa, negara sing uga beda-beda butuh utawa ora kanggo tes kanggo ngunjungi wilayah masing-masing. Kanggo kabeh iki, kita bakal maneh tes Kovid sing dibutuhake miturut negara.

Tes kovalid sing dibutuhake dening negara: wiwit penting nganti sing disaranake

Kita bakal miwiti kajian karo Uni Eropa dhewe, amarga negara-negara sing kalebu kalebu negara sing paling akeh dikunjungi. Banjur, kita bakal nganalisa kahanan ing wilayah liya, utamane ing negara-negara sing nampa jumlah plancongan paling dhuwur.

Tes kovid ing Uni Eropa

Negara-negara Uni Eropa duwe sawetara syarat sing cukup ketat nalika nampa pengunjung. Ekspansi pandemi sing kuat ing wilayah kasebut menehi saran kaya mangkene. Kasunyatane, saliyane tes sing cocog utawa tes PCR, biasane njaluk dokumen liyane. Ing wektu cedhak, iki uga dianggep bakal dileksanakake a Paspor kovalen. Ayo ndeleng aturan miturut negara.

Alemania

Coba España wilayah resiko dhuwur. Mula, pangukurane yaiku saka sing paling ketat. Yen sampeyan lelungan saka negara kita, sampeyan kudu nuduhake PCR negatif sing ditindakake 48 jam sadurunge teka. Kajaba iku, sampeyan kudu ndhaptar a rekaman digital lan, yen ing negara kasebut, simpen a Karantina 10 dina sing dikurangi dadi 5 yen sampeyan tes Covid negatif.

Belgium

Ora ngidini mabur saka Spanyol saiki. Yen sampeyan nindakake saka negara liya, sampeyan kudu nuduhake PCR negatif sing ditindakake nganti 72 jam sadurunge teka. Kajaba iku, sampeyan kudu nggawe afidavit elektronik sing ora nandhang penyakit lan ngisi a Lokasi Penumpang. Pungkasane, dheweke bakal nuntut a Karantina 7 dina.

Siklus termal

Cycler termal utawa mesin PCR

Francia

Tanggi kita ngidini kita mlebu ing negarane, nanging sampeyan uga kudu nampilake PCR negatif kanthi umur maksimal 72 jam lan nutupi statement sworn yen sampeyan ora duwe Covid. Uga, yen sampeyan duwe gejala ing dalan utawa tekane, sampeyan kudu ngurung.

Italia

Iki minangka salah sawijining negara sing pisanan nandhang penyakit iki lan uga ngidini mlebu Spanyol. Nanging, yen sampeyan pengin ngunjungi keajaiban kaya Roma o FlorenciaSampeyan uga kudu nampilake PCR negatif sing digawe paling suwene 48 jam sadurunge lelungan lan sampeyan kudu ngisi afidavit sadurunge miwiti lelungan. Kajaba iku, yen sampeyan ngalami gejala, sampeyan kudu ngisolasi awak dhewe.

Walanda, kalebu tes Kovid paling ketat sing dibutuhake dening negara

Kaya sing dakkandhakake, ing antarane negara-negara sing ngidini lelungan saka Spanyol, iki minangka salah sawijining syarat paling ketat. Amarga dheweke njaluk tes PCR nganti 72 jam, uga isi a formulir skrining medis loro ing dalan metu lan nalika bali maneh lan syarat liyane.

Nanging, yen sampeyan duwe gejala, sanajan sampeyan ora bakal mlebu ing negara kasebut. Lan, yen wis dipicu nalika teka, sampeyan kudu ngirit Karantina 10 dina.

Portugal

Sampeyan uga bisa lelungan menyang tangga teparo kulon yen pengin, nanging kanthi macem-macem larangan. Sampeyan kudu nampilake PCR negatif lan dileksanakake sajrone 72 jam sadurunge mlebu ing negara kasebut.

Sampeyan uga kudu nutupi a kertu lokasi penumpang Lan, yen Spanyol ana ing level luwih saka 500 kasus saben 100 jiwa (sing saiki dudu), sampeyan kudu nyimpen Karantina 14 dina. Saliyane, yen sampeyan menyang Madeira o Azores, dheweke uga bakal njaluk sampeyan isi a kuesioner epidemiologis.

Vaksin covid

Sawijining wong nampa vaksin Covid

Tes kovalid sing dibutuhake dening negara ing njaba Uni Eropa

Kita nemokake macem-macem panjaluk ing negara-negara sing ora kalebu ing ruang umum Eropa. Ing sawetara negara, bukti ora dibutuhake, nanging kita bakal nyingkirake. Ayo goleki endi sing mbutuhake sawetara sarat.

Inggris Raya

Kita miwiti karo negara sing nembe metu saka Uni Eropa lan duwe salah sawijining tarif vaksinasi paling dhuwur ing saindenging jagad. Sampeyan bisa bukak yen pengin, nanging sampeyan kudu isi a formulir lokasi penumpang nalika tekane. Kajaba iku, gumantung saka wayahe epidemiologis, sampeyan bisa uga kudu Karantina 10 dina.

Rusia

Ing negara iki uga, vaksinasi wis saya maju. Nanging, ora ngidini mlebu plancongan saka Spanyol. Saliyane, yen sampeyan teka saka papan liya, sampeyan bakal bisa mlebu ing negara kasebut, nanging sampeyan kudu nampilake PCR negatif sing rampung 72 jam sadurunge tekane utawa tanggal sing luwih cedhak.

Swiss, salah sawijining tes Covid sing paling nuntut ing negara kasebut

Negara Swiss ana ing jantung Benua Lawas lan, sanajan dudu kagungane Uni Eropa, iku bagean saka Wilayah Schengen. Kesepakatan iki ngilangi wates eksternal, nanging, saiki, Swiss banget mbatesi babagan resepsi para wisatawan.

Sampeyan bisa mbukak, nanging sampeyan kudu nampilake PCR negatif sing ditindakake 72 jam sadurunge teka. Sawise tekan kana, sampeyan kudu nggawe Karantina 10 dina Iki bisa dikurangi dadi 7 yen sampeyan entuk PCR liyane. Sampeyan uga kudu ngrampungake a kertu nelusuri kontak.

China

Negara sing asale saka pandemi kasebut saiki uga mbatesi banget babagan ngakoni para pengunjung. Yen sampeyan pengin lelungan menyang China, sampeyan kudu menehi PCR lan IGM (Deteksi immunoglobulin) negatif digawe 48 jam sadurunge tekane. Kajaba iku, mesthine kudu ditindakake dening laboratorium sing ana ing whitelist diwenehake dening kedutaan negara kasebut.

Mung siji iki, dheweke bakal kudu menehi Tarjeta lan nalika tekan China, sampeyan kudu mbaleni PCR lan isi a wujud kesehatan. Yen sing pertama positif, sampeyan kudu menehi a Karantina 14 dina.

Tes Covid-19

Tes kovalid-19

Amerika Serikat

Negara Amerika Utara nglarang mlebu ing wilayah kasebut kanggo para plancong sing wis kliwat dina 14 sadurunge tekane ing Spanyol. Yen sampeyan lelungan saka negara liya, sampeyan kudu nutupi a formulir informasi lan uga a pratelan kesehatan sadurunge budhal. Kajaba iku, saben negara duwe watesan dhewe-dhewe.

Maroko

Tanggi kita ing sisih kidul wis nundha penerbangan saka Spanyol. Yen sampeyan teka saka negara liya, sampeyan kudu nuduhake PCR negatif nganti 72 jam sadurunge lelungan. Kajaba iku, kudu ditulis nganggo basa Prancis, Inggris utawa Arab. Pungkasan, yen sampeyan teka, dheweke bakal njaluk kertu kesehatan penumpang.

Australia

Sanajan ana ing antipoda kita, sampeyan bisa uga pengin lelungan menyang Australia. Yen ngono, bakal dikandhani ora sah saka Spanyol. Yen sampeyan lunga saka negara liya, dheweke bakal njaluk sampeyan pratelan lelungan lan sampeyan bisa dipeksa pass a Karantina 14 dina.

Brasil

Sanajan dadi salah sawijining negara sing paling parah kena pandemi, Brasil ngidini sampeyan lelungan saka Spanyol. Nanging, sampeyan kudu nampilake PCR negatif sing ditindakake nganti 72 jam sadurunge lelungan lan isi a wujud kesehatan.

México

Yen ngomong babagan tes Kovid sing dibutuhake dening negara, Meksiko minangka salah sawijining sing paling ora dikarepake. Kanggo lelungan ing kana, sampeyan mung kudu nutupi telpon Angket kuesioner identifikasi faktor risiko ing lelungan nalika teka.

Cuba

Bangsa Karibia, dadi sejarah sing gegandhengan karo Spanyol, ngidini sampeyan mlebu yen sampeyan teka saka negara kita. Nanging, cukup nuntut babagan syarat. Sampeyan kudu nampilake PCR sing rampung 72 jam sadurunge lelungan.

Sawise tekan, sampeyan kudu ngisi a deklarasi kesehatan lan bisa uga dheweke digawe sampeyan PCR liyane. Kajaba iku, sampeyan duwe kewajiban mbayar a rating 30 dolar AS lan, yen PCR pungkasan sing dikutip positif, sampeyan bakal kepeksa tundhuk isolasi.

Argentina

Negara iki uga kena pandemi. Nyatane, kanggo wayahe lelungan saka Spanyol dilarang. Yen sampeyan nindakake saka negara liya, sampeyan kudu nampilake PCR negatif kanthi umur nganti 72 jam lan mlebu a afidavit kesehatan. Pungkasane, sampeyan kudu menehi kontribusi bukti yen sampeyan duwe asuransi sing nyakup biaya kesehatan sing disebabake Covid yen sampeyan nandhang penyakit.

Pusat Kovid-19

Pusat deteksi koval-19 ing Selandia Baru

Jepang

Minangka salah sawijining negara pisanan, sawise China, sing kena pengaruh pandemi iki. Mungkin iku sebabé ketat banget nalika nampa para tamu saka negara liya. Ing kasus sing saka Spanyol, dheweke ora ngidini mlebu yen wis suwene 14 dina ing negara kita.

India

Penerbangan saka Spanyol wis dilereni, paling ora nganti April 30. Yen sampeyan lelungan saka negara liya, sampeyan kudu nampilake PCR negatif ing basa Inggris lan rampung nganti 72 jam sadurunge teka. Uga, sampeyan bisa uga dipeksa ngirit Karantina 14 dina.

Perú

Uga negara Andes duwe penerbangan saka Spanyol dilarang, paling ora nganti pertengahan April. Yen sampeyan teka saka papan liya, sampeyan kudu nuduhake PCR negatif sing rampung 72 jam sadurunge plancongan. Sampeyan uga kudu ngunggah a laporan negatif lan tutup a afidavit kesehatan uga sajrone 72 jam sadurunge pesawat mlebu Link iki.

Minangka kesimpulan, kita wis menehi review babagan Tes kovalid dibutuhake negara. Kaya sing sampeyan ngerteni, yen sampeyan pengin lelungan, sampeyan bakal akeh larangan. Lan iki ora bakal nambah nganti vaksinasi gedhe banget. Nanging paling ora, sampeyan bisa terus lelungan, dudu perkara cilik.

 

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*