Tujuan kanggo nggoleki istirahat lan "urip sing apik" (I)

tujuan-ing-goleki-perdamaian-shanti-maurice-a-nira-resort

Stres saben dinane, kesusu, mangan ala, lan liya-liyane, ora mung ngilangi awak, nanging uga kahanan emosional wong. Mula, nalika plancongan penting utawa jembatan isih suwene dina, masarakat umume lunga menyang "plancongan plancongan" sing medhot hubungane karo kasunyatane saben dinane. Ana sing ora bisa entuk mung siji akhir minggu ing apartemen pedesaan utawa pantai lan ana sing luwih begja, sing bisa milih plancongan sing luwih kepenak, luwih dawa lan kalebu kegiyatan plancongan lan kesejahteraan.

Yen sampeyan salah siji sing paling pungkasan lan sampeyan nggoleki lan njupuk tujuan sing ngidini sampeyan nyopot sambungan saka kabeh perkaraPreduli saka biaya apa, lan iki menehi pengalaman lelungan, pedhot lan istirahat total kanggo awak lan pikiran sampeyan, ing kene kita bakal menehi rong artikel sing bisa ngrampungake. Aja kantun!

Resor Shanti Maurice a Nira, Mauritius

Yen sampeyan pengin duwe wektu apik ing resort mewah ing kabeh driji, pilihan iki pancen salah siji sing paling apik. 'Santhi Maurice a Nira Resort' dununge ing Pulo Mauritius.

Komplek iki nduweni suite lan vila elegan sing dilengkapi kabeh detail: TV kabel layar datar, pamuter DVD, kolam renang pribadi, kursi berjemur, lsp. Restoran hotel kasedhiya piring lokal digawe karo produk Seger saka segara, saka kebon kompleks dhewe utawa saka peternakan ing sacedhake. Uga ana barbeku ing pantai, menu 'wok' lan panganan khusus kanggo sing kudu ngetutake panganan sing luwih ketat.

Yen sampeyan milih Shanti mauriceSampeyan uga kudu ngerti manawa sampeyan bisa nindakake macem-macem kegiyatan kayata muter, pilates, mancing lan 'snorkel'. Komplek iki uga duwe spa lan gym supaya sampeyan bisa terus nyembah awak.

Siji wengi ing suite kanggo rong musim iki regane regane regane Euros 450 udakara

Resort Ananda Ing Himalaya, ing India

tujuan-ing-search-of-rest-resort-ananda-in-the-himalayas

Resor iki yaiku panginten sing paling mistis lan para pencari perdamaian, amarga loro macem-macem kegiatan sing bakal dikembangake yaiku yoga lan semedi.

Ahli kesehatan ing kompleks Ananda bakal nggawe pengalaman nyuceni sing bakal mulihake keseimbangan ing pikiran, awak lan jiwa sampeyan, liwat macem-macem program perawatan spa lan kesehatan, kayata kontrol bobot, detoksifikasi, peremajaan Ayurveda lan manajemen stres.

Wis kamar cukup wiyar lan paling duwe pemandangan ayu...

El rega sewengi kanggo wong loro, saiki lagi ing Euros 550 udakara

Fusion Maia Resort, ing Da Nang (Vietnam)

tujuan-ing-telusuran-saka-perdamaian-resort-fusion-maia

Fusion Maia Resort dununge ing Pantai My Khe sing apik ing Da Nang, Vietnam. Akun kanthi vila bintang 5 kanthi kolam renang pribadiDheweke modern, wiyar lan duwe teras pribadi kanthi pemandangan srengenge sing apik banget. Jedhinge wiyar kanthi bathtub lan udan sing kapisah.

Salah sawijining kekiyatan saka resor iki mesthi wae gastronomi. Restoran sampeyan Five nyedhiyakake masakan pan-Asia, restoran Fresh nawakake panganan laut ing kolam renang lan ing ruang santai tonic cemilan ringan disajikake. Macem-macem macem-macem sing bisa dipilih miturut pilihan lan pilihan kuliner.

Sampeyan bakal bisa ngrasakake minimal rong perawatan spa saben dina lan melu kegiyatan saben dinane kayata asring Kelas Tai Chi sing ana ing pucuk Pegunungan Marmer Vietnam sing misuwur.

Papan sing sampurna kanggo nyambung karo alam lan mikir sawetara dina.

El rega sewengi kanggo wong loro wis ana Euros 480.

Qualia Resort, ing Pulo Hamilton (Australia)

tujuan-ing-search-of-rest-qualia-resort-ing-pulau-hamilton

Papan iki minangka keajaiban sejati. Yaiku a resort mewah super ing ngendi kenyamanan, alam lan kesejahteraan bisa bebarengan kanggo nawakake sampeyan salah sawijining pengalaman sing paling nyenengake, amarga wis integrasi ing tengah alam. 

Kanthi a lapangan golf sing bakal nyenengake para olahraga iki, resort iki uga duwe spa, yoga, lan kegiatan meditasi lan uga nyilem.

Gambar bakal ngomong dhewe…

Hotel Metropolitan dening Como, ing Miami

tujuan-ing-search-saka-katentreman-hotel-metropolitan-by-como-en-miami

Hotel modern sing ana ing ngarep segara kanthi total 74 kamar. Tamu sing nginep duwe akses menyang area pantai lan uga duwe spa ing atap, saka ngendi tampilan mung spektakuler.

Ing restoran, kita bisa nemokake saka sajian khas daerah kasebut, nganti panganan laut, kalebu menu organik sing cocog kanggo vegan.

Su rega saben wengi yaiku antarane 250 lan 350 euro, miturut penawaran sing ditemokake.

Yen sampeyan isih pengin luwih akeh, aja nganti mbesuk artikel sabanjure kanthi 5 resor lan hotel mewah pungkasan sing ditawakake kanggo sampeyan pedhot lan ngaso. Sampeyan bakal duwe pilihan!

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*