Tujuan wisata paling apik ing Eropa miturut TripAdvisor

Plaza de España

Yen dina liyane, kita ngobrol babagan tujuan tujuan wisata ing Spanyol, ing prekara iki kita kudu ngobrol babagan tujuan saka kabeh wilayah Eropa. Ing Pilihan TripAdvisor Becike nggawe dhaptar papan sing kudu kita tingali utawa ya. Mesthekake yen sawetara sampeyan wis liwati, nanging wong liya bakal ditundha kanggo nambah dhaptar.

Saka mesjid Córdoba nganti Menara Eiffel, papan-papan sing bakal dituduhake dikenal ing saindenging jagad. Yen sampeyan durung nate nemoni wong-wong mau, sampeyan kudu paling ora ketemu ing urip sampeyan. Kita butuh dhaptar kaya ngono kanggo nyebrang situs-situs wisata penting sing wis dikunjungi, lan mesthine kudu nambah akeh.

Masjid-Katedral Córdoba

Mesjid Cordoba

La Mesjid Agung Cordoba minangka monumen sing kudu dikunjungi kabeh wong. Kaping pisanan ing peringkat papan sing kudu dikunjungi ing Spanyol lan uga ing Eropa. Lan mesthine kudu entuk posisi kaya iki. Salah sawijining masjid paling gedhe ing donya sing bisa ngunjungi sudhut sing apik, utamane ruangan hypostyle sing disaranake, kanthi kolom lan lengkungan. Rangka arsitektur Andalusia ing negara kita.

Basilika Santo Petrus ing Vatikan

Basilika Santo Petrus

Basilika iki dununge ing Kutha Vatikan minangka salah sawijining basilika paling gedhe ing Roma. Ing kono, kita bisa ndeleng sebagian besar upacara kepausan lan amarga iku penting banget, sanajan papan paus yaiku San Juan de Letrán. Bisa kaya Pieta saka Michelangelo lagi nang njero. Tanpa mangu-mangu nalika tekan Roma, kita bakal langsung menyang Colosseum, nanging kita ora kudu lali karo Vatikan, museum lan basilika.

Greja Juruwilujeng babagan Getih ing Saint Petersburg

Greja Getih Sang

Greja sing wis dawa jenenge iki minangka greja Orthodok sing paling penting ing Rusia. Iki dibangun ing papan sing padha Tsar Alexander II dipateni. Iki minangka greja sing dihias kanthi mozaik, ing njero njaba, kanthi kubah sing ditutupi adegan lan warna emas. Kita bakal kaget karo warna agung pasamuan iki yen mbandhingake karo ketenangan sing biasane ana ing greja Eropa, ing endi nada sing luwih peteng lan wicaksana digunakake. Mesthi wae iki minangka kuil sing kaget banget.

Plaza de España ing Seville

Plaza de España

Plaza de España ing Seville yaiku a papan kaendahan gedhe, dununge ing jejere taman María Luisa. Alun-alun gedhe kanthi bangunan ing saubengé bisa dikunjungi kapan wae, sanajan esuk-esuk luwih sepi. Yen seneng swasana sing rame, luwih becik ing wayah awan. Kita bisa ndeleng struktur setengah bunder kanthi bangunan lawas lan bank sing dihiasi kothak sing nggambarake provinsi Spanyol.

Katedral Milan

Katedral Milan

Katedral Milan yaiku katedral gaya gotik, sing dicathet karo perasaan ketinggian sing ana ing karya Gotik. Konstruksi diwiwiti ing abad kaping patbelas, nanging durung rampung nganti abad kaping rong puluh. Sampeyan bisa ngunjungi interior, lan ing sangisore Duomo, sampeyan bisa ndeleng penggalian arkeologis saka sisa Katedral Santa Tecla sing lawas.

Menara eiffel Paris

Menara Eiffel

Kita terus karo monumèn liyane sing wis dikarepake kabeh wong ing sawetara wektu. Ing Paris, akeh sing kudu dikunjungi, saka Louvre menyang Champ Elysees, Arc de Triomphe utawa Katedral Notre Dame, nanging permata ing makutha tetep dadi Menara Eiffel. Menara iki bisa dibukak sanajan sampeyan meh mesthi antrian. Sampeyan njupuk lift kanggo tekan lantai ndhuwur lan ndeleng kutha Paris sing apik.

Parlemen Budapest

Parlemen Budapest

Parlemen gedhe iki meh ana 700 kamar ing njero ruangan, lan iki kerja umume. Ing njero sampeyan bisa ndeleng ing Kamar Kubah kanthi patung raja lan omah ndhuwur sing lawas, sing kayane papan sing digunakake kanggo tujuan politik, nanging sejatine mung wisata. Nanging iku sing kita bayangake yen parlemen bakal ana ing njero.

Katedral Notre Dame ing Paris

Notre Dame

Katedral Notre Dame minangka kunjungan penting liyane ing Paris. Yaiku Katedral Gotik Nduwe fasad sing apik, nanging sampeyan uga kudu nikmati interior lan tampilan ing sisih, kanthi bokong sing mabur sing ndhukung strukture lan nambah entheng. Ing njero kita bakal weruh nave sing dhuwur lan apik banget kanthi windows kaca patri sing apik.

Big Ben ing London

Big Ben

Big Ben menara jam Westminster Palace, salah sawijining lambang London, sing tanpa ragu-ragu kabeh pengin dolan. Salah sawijining pandangan paling apik yaiku saka jembatan sing nyebrang Thames, nganti mlaku menyang Parlemen.

Acropolis saka Athena

Acropolis saka Athena

Akropolis Yunani iki nglestarekake akeh bangunane. Ing Parthenon sing paling penting, nanging ana akeh liyane sing bisa ditemokake nalika ngunjungi kutha Yunani kuno, saka Kuil Athena Nike nganti Erechtheion.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*