Ula ing Bali

Ula Aku mesthi dadi bocah wadon kutha, aku seneng banget karo kutha gedhe kaya New York utawa London ing kana aku wis urip setaun. Aku seneng alam nanging kanthi ukuran sing pas lan saiki amarga ana sawetara kedadeyan sing beda-beda, aku pungkasane urip ing sawijining kutha terpencil ing Pulo Bali. Wiwitane angel banget kanggo adaptasi, aku durung nate nunggang motor utawa nyoba surfing, dadi apa liyane sing bisa daklakoni ing kene?

Sawise pirang-pirang krisis pribadi lan sesambetan, aku seneng maneh, Aku yoga, Aku arep nulis ing sacedhake segara, aku wis sinau nunggang motor lan aku seneng seneng surfing. Kabeh ayu banget kajaba mung siji: ula. Anane ula ing Bali ora akeh, nanging ana. Aku mlaku-mlaku sawetara minggu kepungkur ing kebon omahku nalika ana ula sing lancip nanging dawa mlaku ing sikilku, rasane ngeri banget.

Lan mung sawetara dina kepungkur aku metu saka jedhing resort Desa Seni ing ngendi dheweke nindakake kelas yoga paling apik ing Bali nalika aku nemokake ula liyane, wektu iki kandel lan gedhe. Untunge aku bisa ngunci awak maneh ing wastafel nganti liwat. Miturut warga, sing paling mbebayani yaiku ula jeruk ijo, mula ati-ati banget.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*