Sing paling apik ing urip gay ing Bangkok

Bangkok nalika wengi

Bangkok ibukutha Thailand, negara sing dianggep akeh wisatawan minangka salah sawijining tujuan paling apik ing Asia nalika nerangake loro prekara: pantai lan hiburan malam sing luar biasa.

Akeh turis sing nganggep Bangkok minangka Mekkah wisata gay ing Asia amarga ana akeh bar, sauna lan klub wengi homo Dadi, yen sampeyan seneng ide lelungan lan nggabungake pantai, pariwisata murah (Thailand dudu negara sing larang), budaya lan hiburan ing wayah wengi Bangkok mesthi bakal dadi sing pertama ing rute kasebut.

Kutha Bangkok

Lansekap nggawe kutha lan kutha nggawe lanskap. Bangkok Ana ing delta Kali Chao Phraya, ing sisih tengah negara kasebut, lan dipanggoni udakara wolung yuta wong, nanging ing wilayah pinggiran kutha ana pedunung kaping pindho.

Sanajan pemukiman diwiwiti saka abad kaping XNUMX lan fue ing abad kaping XNUMX dadi pusat wilayah kasebut, banjur diarani Siam, modernisasi kutha sing hebat ditindakake ing abad kaping XNUMX. Kaya umume kedadeyan nalika kutha mundhak metu saka kontrol utawa uga proyek, asile ora ana struktur, ora cukup layanan publik lan semrawut semrawut.

Suwe-suwe saiki pamrentah wis ngetrapake sawetara perbaikan, utamane ing transportasi, nanging ana akeh wong sing urip bebarengan, rame banget, akeh lampu neon, sing Bangkok bakal nggegirisi sampeyan, sanajan ya, dakkira yen ing wayah wengi bakal nyenengake sampeyan.

Nightlife in Bangkok

Nightlife in Bangkok

Ing Bangkok ana akeh bar, klub, lan sauna minangka salah sawijining kutha paling apik ing saindenging jagad sing metu ing wayah wengi kanthi umum utawa utamane dadi gay. Kehidupan wengi Bangkok duweni reputasi liar nanging kudu diarani ora kaya sadurunge, amarga ing taun-taun pungkasan pamrentah nggawe aksen kanggo tundhuk marang peraturan tartamtu kanggo ngontrol panggunaan obat, ketelanjangan, jadwal lan liya-liyane.

Dina iki umume bar, diskotik lan restoran kudu ditutup sadurunge jam 1 esuk lan sawetara diidini terus nganti jam 2 esuk. Bar sing luwih informal mbukak ing wayah wengi, ya, nanging ora sing luwih teratur. Minangka turis, kita kudu tansah nggawa paspor sampeyan amarga polisi bisa njaluk utawa mlebu ing bar utawa disko, nyalekake lampu, njaluk dokumen lan uga tes narkoba. Ora mesthi, ora asring, nanging bisa kedadeyan.

Jalan bar gay ing Bangkok

Pamindhahan, pusat kabeh hiburan wengi gay, mampir Silom. Saben kutha duwe papan gay lan Silom ana ing kene. Kabeh Ing dalan Silom sampeyan nemokake restoran, bar, hotel mewah, bangunan pencakar langit sing dhuwur lan atusan kios ing lurung-lurung sing musatake akeh warga lokal lan manca negara.

Warunge adol sithik kabeh, wiwit saka sandhangan nganti pangan, kanthi rega murah. Ora kabeh papan iki gay, mula iki sampeyan kudu nuduhake lurung-lurung utama yaiku: Silom Soi 2, Soi 4 ​​lan Soi Twilight.

Stasiun DJ ing Bangkok

Pisanan yaiku sing sederhana gang karo sawetara klub gay, ing antarane yaiku sing paling misuwur ing antarane, Stasiun DJ. Ing lawang mlebu, sing gratis, dheweke mriksa tas ransel nanging sing apik yaiku regane padha ing kabeh bar Lan sampeyan bisa pindhah saka garis menyang bar kanthi gelas sampeyan ing tangan, ing endi wae sampeyan tuku. Musiké rada internasional lan pamirsa campuran. Ana mesthi ana wong, sanajan akhir minggu isih akeh.

Disko sing ora bisa dilalekake yaiku Stasiun Dj. Wis telung jubin lan ana pertunjukan Seret ratu mula dadi papan sing paling misuwur ing kutha kasebut. Sampeyan bisa njupuk BTS menyang Stasiun Chong Nonsi utawa Sala Daeng, utawa sampeyan bisa njupuk MRT menyang Stasiun Silom. Saka disko, sawetara langkah adoh. Biasane ditutup antara jam 3 lan 4 esuk lan diakoni luwih murah nalika dina kerja, kanthi ngombe gratis, lan luwih larang ing akhir minggu kanthi rong omben.

Silom Soi Street Bangkok

Iki liyane klub wengi ing Silom:

  • Lucifers Disko: wong sing duwe sungu, musik elektronik. Mbukak saben dina antarane jam 7 sore nganti 2 esuk. Diakoni gratis.
  • Soi Thaniya: getaran ing kene yaiku wong Jepang. Ing Patpong ana akeh bar lan restoran Jepang nanging ora ateges minangka papan kanggo wong Jepang.
  • Klub Wengi 9: Wis telung jubin lan akeh wong. Nduwe pertunjukan ratu seret sing sugeh banget. Mbukak saben dina wiwit jam 7 bengi.
  • Tapas: papane grapyak nanging ora gay.

Lurung gay nomer loro diarani Silom Soi 4, dalan cekak sing kebak bar gay. Luwih becik lungguh karo ngombe lan nonton masarakat sing lagi liwat. Kesenengan kasebut njeblug ing antarane 9 pm nganti 12 am lan dadi situs umum kanggo miwiti wengi sadurunge nari. Bar sing paling rame yaiku Balkon Barm thephone lan Stranger Bar.

Silom soi

Distrik lampu merah Bangkok yaiku Soi Twilight utawa Soi Pratuchai. Go bar, acara bocah lanang y wiracarita lan bab sing kaya ngono. Ing mayoritas, kabeh mikir babagan turis asing. Lansekap kasebut kebak lampu neon ing endi wae lan akeh wong, mula sejatine papan iki ora bisa dilalekake.

Sing paling apik yaiku Pertunjukan Thailand nganggo klambi koboi, utawa meh disandangi bisa ngomong. Salah sawijining acara sing paling apik Bangkok Lanang Awak mudo? Tawaran ing ngarsane? Iki Soi Twilight.

Gogo Bar in Bangkok

Singkatnya, sing kudu sampeyan jelasake yen sampeyan bakal nindakake turisme gay ing Bangkok yaiku yaiku ana telung papan sing bisa dikunjungi ing wayah wengi lan sampeyan bisa ngunjungi kabeh ing dina sing padha ... sanajan aku mikir sampeyan bakal seneng-seneng.

Silom Soi 4 ​​iku dalane bar gay, Silom Soi 2 dalan diskotik gay lan Soi Twilight dalan seks. Apa sing sampeyan karep?

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*