Луис Мартинез

Споделувањето на моите искуства низ целиот свет и обидот за ширење на страста за патување е нешто што го сакам. Исто така, познајте ги обичаите на другите градови и секако авантурата. Значи, пишувањето за овие прашања, приближувањето до пошироката јавност, ме исполнува со задоволство.

Луис Мартинез напиша 321 статии од ноември 2019 година