Карлос Лопез

Од мала секогаш сакав да патувам и малку по малку можев да станам неуморен патник. Моите омилени дестинации: Индија, Перу и Астуриас, иако има многу други. Обожавам да снимам на видео што ми се допаѓа и пред се да го фотографирам како да е Јапонец. Обожавам да ја пробам традиционалната гастрономија на местото што го посетувам и да ми донесем неколку рецепти и состојки за да ги направам дома и да ги споделам со сите.

Карлос Лопез има напишано 26 статии од август 2007 година