5 resor bungalow tawar anu paling murah

Resort-avani

Salah sahiji impian kuring nyaéta tiasa nyéépkeun waktos panjang dina bungalow di laut, dina salah sahiji resort mewah sareng masa impian sapertos di Polinésia atanapi di Samudera Hindia… Hanjakalna kaseueuran hotél sapertos kieu mahal sareng kamar di laut umumna gaduh harga langkung ti 550 euro per wengi, bahkan di luar usum tinggi.

Tapi naha éta jalma beunghar sareng terkenal parantos ningal liang pikeun urang, turis anu kirang tuah? Bener nya éta milarian dipendakan, sakumaha paribasa, sareng aya sababaraha diantarana Resort mewah kalayan nawaran langkung diaksés. Hayu urang tingali naon aranjeunna.

Mimiti, sakitar dua per tilu tina Resort sareng bungalow air laut Éta tempatna di Maladéwa, kapuloan anu ngandung sakitar 80 resor. Ieu dituturkeun ku grup hotél anu sami di Bora Bora, Polinésia. Ogé kedah diémutan yén pikeun liburan sareng pasir bodas sareng matahari sareng harga anu murah henteu aya anu sapertos Karibia, anu sanésna mahal.

Ayeuna teh Resort sareng bungalow dina cai Maladéwa paling murah antara Juni sareng Juli, Bora Bora, Tahiti sareng Moorea dina Maret sareng April sareng Karibia ti bulan Méi dugi Nopémber. Aya sareng sarapan sareng tuangeun, sareng tilu tuangeun sareng sadaya-inklusif. Kuring masihan anjeun daptar tina 5 resort bungalow anu paling murah di usum panas 2015:

  • AVANI Sepang Goldcoast Resort, Malaysia: usum handap tina 130 euro sareng usum luhur ti 143.
  • Resor Pantai Reethi, Maladéwa: usum low tina 257 euro sareng usum tinggi ti 336.
  • Royal Huahine Resort, Huahine, Pasipik Kidul: usum handap tina 300 euro sareng saluhur 340. Éta mangrupikeun tilu bintang sareng anu paling murah di daérah ieu dunya.
  • Sun Island Resort & Spa, Maladéwa: usum low tina 293 euro sareng usum luhur ti 370.
  • Berjaya Langkawi Resort, Malaysia: usum handap sareng luhur tina 315 euro.
Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*