6 alesan pelayaran sareng murangkalih

kapal pelayaran

Pelayaran mangrupikeun pilihan pakansi sapertos anu sanés. Nanging, pikeun seueur jalma perjalanan ku laut sami sareng méwah tapi dina waktos-waktos ayeuna modélna parantos robih sacara signifikan. Kalayan seueur kagiatan luang sareng kamungkinan nganjang ka sababaraha tujuan dina waktos anu sami dina kapal anu pinuh ku fasilitas, beuki seueur wisatawan anu lirén ningali pelayaran salaku hal anu teuing méwah diluar jangkauanana bahkan wani ngalakukeun perjalanan kulawarga ieu.

Barina ogé, pariwisata maritim henteu ngaleungit nalika krisis. Dina dalapan taun ka pengker éta naék ku 49% numutkeun data CLIA, anu atributna pikeun tawaran anu langkung ngora sareng langkung pikaresepeun. Ku cara kieu, pelayaran ngalaksanakeun kagiatan pikeun sadaya umur sahingga sadayana panumpang resep dina kapal. Ogé barudak, anu tiasa bersenang-senang di taman cai kalayan slide raksasa, ngahadiran acara barudak sareng ngalakukeun kagiatan éksklusif pikeun aranjeunna.

Dina 2015 aya 8,44 juta jalma anu naek kapal pesiar di salah sahiji palabuhan Spanyol 46 (3% langkung seueur tibatan 2014) sanaos Kamentrian Pekerjaan Umum ngarepkeun yén inohong ieu bakal ngaleuwihan taun 2016. Naha anjeun bakal janten kulawarga sareng anjeun diantarana? Ieu sababaraha alesan kunaon anjeun kedah ngalalana di perusahaan anu alit.

 

pelayaran-barudak

Pangalaman anu unik

Barudak sigana henteu sakumaha biasa naék kana parahu sapertos aranjeunna dina beus atanapi dina pesawat. Nganjang ka nagara-nagara anu béda nalika ngalakukeun perjalanan dina kapal mangrupakeun pangalaman anu unik dimana aranjeunna bakal tiasa ngémutan laut dina sagala kaindahan sareng kamekaranana, terang kumaha kahirupan dina kapal sareng hirup petualangan anu khusus anu bakal aranjeunna émut salami kahirupan.

Unggal dinten di tempat anu énggal

Iinditan dina kapal pesiar aya naon waé tapi teu monoton. Mustahil pikeun barudak bosen ngémutan sadaya kagiatan anu tiasa aranjeunna laksanakeun di dinya sasarengan sareng animator sareng murangkalih anu sanés yuswa aranjeunna. Perjalanan antara palabuhan moal matak pikaboseneun pikeun aranjeunna, janten aranjeunna moal naroskeun anu khas "iraha urang sumping?" Rada ngan sabalikna, waktosna bakal ngapung.

Salaku tambahan, nyandak pelayaran bakal ngamungkinkeun aranjeunna pikeun ngadatangan seueur kota di sababaraha nagara anu béda sareng ngumbara anu pikaresepeun. Aranjeunna bakal mendakan tempat anu luar biasa anu bakal narik seueur perhatian, janten unggal dinten petualangan anu béda.

Nalika datang ka wisata dina skala anu béda tina pelayaran aya dua pilihan. Kahiji nyaéta nyiapkeun aranjeunna nyalira sareng anu kadua nyaéta nyandak wisata anu diatur ku kapal. Dina kasus anu terakhir, anjeun kedah nyéépkeun aranjeunna online atanapi saatos sumping di kapal.

Kapal pesiar Fred Olsen

Aduh mamawa koper sareng murangkalih

Iinditan sareng barudak kadang-kadang janten repot nalika perjalanan ka tujuan anu sanés parantos dijadwalkeun kumargi anjeun kedah nyandak koper, cocooan sareng troli tanpa kaleungitan pandangan budak leutik.

Dina pelayaran, sadayana disederhanakeun sabab bagasi dipariksa di palabuhan sareng kru ngurus nyebarkeunana ngalangkungan kabin. Teras di unggal tempat anu kapalna dipasang, cekap nyandak barang-barang kabutuhan kanggo nganjang.

Anjeun bakal tuang ngeusian anjeun

Dahar tuang barudak salami perjalanan sering janten masalah anu dipikahoyong ku sepuh. Hésé pikeun ngagabungkeun rupa-rupa diet anu séhat nalika anjeun henteu terang réstoran di kota, barudak bosen ngalih ti dieu ka ditu atanapi henteu masihan fasilitas nalika milih asakan tina ménu.

Dina pelayaran, masalah-masalah ieu tiasa direngsekeun kalayan gampang sabab aya parasmanan dimana anjeun tiasa mendakan sacara praktis sadaya piring anu tiasa urang bayangkeun. Salaku tambahan, aranjeunna ngagaduhan réstoran Asia, Italia, Amérika atanapi gourmet anu ngalengkepan tawaran pikeun nyugemakeun cita rasa sadaya anggota kulawarga.

pesiar kolam renang

Kabébasan pikeun kolot sareng senang pikeun murangkalih

Kaseueuran pelayaran ngagaduhan sudut budak dimana barudak diawasi sadaya waktos ku tanaga mumpuni supados aranjeunna tiasa ngahibur di lingkungan anu aman pikeun katenangan anu langkung ageung sareng kabébasan pikeun kolot. Salaku tambahan, nalika kosan aranjeunna bakal nampi gelang tangan kaamanan sareng sepuh tiasa nyéwa alat pager atanapi telepon DECT kalayan biaya tambahan sakedik supados anjeun tiasa kontak sepanjang waktos.

Ku cara kieu barudak tiasa gaduh kahirupan sosial nyalira. Ngadamel babaturan anyar dina lingkungan anu aman sareng terasrasakeun liburan anu teu hilap. Pikeun bagian na, Dewasa ogé bakal tiasa ngaraosan waktos-waktos khusus nyalira, kalayan katengtreman ati terang yén murangkalihna aya dina lingkungan anu aman sareng gaduh waktos anu pangsaéna.

Barudak henteu mayar

Dina seueur pelayaran, sadaya murangkalih ngabagi kabin sareng sepuhna ngumbara gratis. Éta hartosna ngahémat ciwit nalika liburan. Janten sadayana tiasa ngaraosan perjalanan kalayan langkung artos, tanpa setrés sareng ngajalajah tempat anu paling menarik di planét ieu ti laut.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*