7 trik pikeun perjalanan mobil dina usum salju

perjalanan mobil dina usum salju

Ayeuna tiris parantos sumping penting pisan tiasa dilengkepan upami ngumbara nganggo mobil. Badai sareng salju mangrupikeun sababaraha fenomena utama anu kedah disanghareupan dina waktos taun ieu. Kusabab kitu, upami perjalanan parantos dilakukeun ku kendaraan anjeun nyalira, penting pikeun nyandak sababaraha detail sateuacan miang ka tujuan:

Pariksa cairan marake

Ku langkungna waktos, cairan ieu kaluar sareng tiasa dina kaayaan kirang. Kusabab éta, penting pisan pikeun parios sareng ngarobih na supados rem mobilna tiasa fungsina leres. Maka, urang bakal nyingkahan musibah kalayan sareng tanpa cuaca anu goréng.

Pariksa cairan antifreeze

Cairan ieu biasana dirobih unggal dua taun. Antifreeze sanggup ngaluarkeun panas tina mesin sareng nyerep kaleuwihan suhu anu parantos akumulasi. Parobihan ieu kedah dilakukeun kusabab épéktipitas jinis cairan ieu ogé janten buruk sapanjang jaman, khususna dina nyanghareupan suhu anu khas anu khas.

Pariksa lampu na

ngarambat ku mobil dina usum salju

Éta sadayana lampu hurung leres leres penting pisan, utamina nalika nyetir wengi sareng nalika hujan atanapi salju. Lampu dina kaayaan anu leres bakal ngabantosan nyegah sagala jinis kacilakaan anu tiasa kajantenan di jalan kusabab kurangna pisibilitas. Tong hilap parios lampu halimun ogé!

Mawa scraper

mobil és kerok

Penting upami anjeun angkat ka daérah anu salju ngagelebug dina usum salju. Kalayan scraper anjeun tiasa sacara gampil miceun és akumulasi dina bulan sareng windows. Ngagaduhan bidang visi anu jelas bakal ningkatkeun pisibilitas urang sareng ngagampangkeun nyetir urang.

Asuransi mobil

Henteu ninggalkeun bumi tanpa asuransi anu diénggalan sareng sinyalna anu diperyogikeun penting. Upami, sajaba ti éta, kondisina ngarugikeun sareng kami ngalaman kacilakaan, penting pisan pikeun ngagaduhan kabijakan asuransi anu ngamungkinkeun anjeun ngalaksanakeun prosedur online kalayan gancang sareng ti lokasi mana waé. Aya sababaraha platform asuransi anu nawiskeun jasa ieu ka klienna. Upami anjeun mutuskeun, contona, asuransi mobil anjeun nganggo doppo, anjeun bakal ngagaduhan aksés langsung kana kabijakan anjeun boh tina wéb sareng tina aplikasi pikeun ngalakukeun sadaya pamrosésan dina sababaraha menit.

Mawa simbut jeung cai

Upami anjeun ngarambat dina usum salju penting pikeun bekel dina nyanghareupan tiis. Ngagaduhan simbut bakal ngabantosan perjalanan langkung raoseun sareng gampang. Janten, upami AC kendaraanna rusak atanapi anjeun hoyong panas tambahan, sadaya panumpang bakalan tiasa ngagaduhan naon anu diperyogikeun ku aranjeunna. Gaduh cai anu cekap pikeun perjalanan anu jauh ogé penting sabab halteu anu teu diperyogikeun dijauhan sareng tiasa ngabantosan pisan dina kaayaan anu teu disangka-sangka.

Kacepetan kontrol

Penting pisan pikeun henteu ngaleuwihan kagancangan, utamina nalika hujan atanapi salju. Disarankeun henteu nyusul ngadadak sareng nganggo gir handap. Pikeun nyingkahan kekecewaan penting ogé pikeun mariksa kaayaan kabayangna. Gaduh ban anu optimal sareng tekanan anu tepat ningkatkeun stabilitas dina permukaan anu leueur sareng ngamajukeun panangan anu langkung saé dina aspal.

Salaku tambahan kana tips ieu, penting pikeun beristirahat leres sateuacan ngamimitian perjalanan, tetep nepi ka tanggal sareng kaayaan jalan, hindarkeun dinten langkung seueur perjalanan, anu dimana kaayaan cuaca henteu cekap sareng, tungtungna, éta leres-leres disarankeun, sajaba ti éta, kudu waspada Naséhat musiman DGT Di antawisna kalebet: mawa suku cadang, mariksa operasi anu leres tina pamupus kaca, ngajaga pembersih kaca spion anu leres, sareng anu sanésna. Sadaya pancegahan sakedik!

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*