Ryanair manjangan penerbangan anu dibolaykeun dugi ka Maret 2018

Penerbangan dibolaykeun dugi ka Maret 2018

Sababaraha dinten ka pengker urang sedih komunikasi yén Maskapai Ryanair parantos ngabatalkeun sajumlah ageung penerbangan anu dijadwalkeun dugi ka 28 Oktober. Nya, dinten ayeuna urang terang yén Ryanair ngalegaan penerbangan anu dibatalkeun henteu kirang ti dugi ka Maret 2018. Naon ieu hartosna? Naon anu bakal batur 400.000 panumpang anu paling kapangaruhan ti saprak Nopémber, nambihan sajumlah ageung pembatalan pikeun Séptémber sareng Oktober.

Janten aranjeunna nyababkeun éta tina siaran pers anu anjeun tiasa baca di dieu Sami-sami aranjeunna nyimpulkeun alesan pembatalan cenah sareng bandara anu bakal paling kapangaruhan ku pembatalan ieu.

Ayeuna, Ryanair gaduh total 400 pesawat, diantarana 25 bakal lirén damel dugi ka tanggal anu dituduhkeun. Ieu nganggap yén nalika usum salju datang, bakal ngabatalkeun total 34 rute, dua diantarana sareng bandara Spanyol aub. Ieu sanés ngan ukur pikeun panumpang anu ngagaleuh tikét hiber ieu, tapi ogé pikeun perusahaan Irlandia murah, sabab éta sacara signifikan nurunkeun ramalan pertumbuhanana.

Pikeun usum panas 2018, Ryanair ngarencanakeun gaduh armada 445 pesawat dina total sareng aranjeunna parantos ngingetkeun yén diantarana, 10 di antawisna bakal tetep nganggur kusabab masalah anu sami anu aranjeunna pikahariwangeun dinten ayeuna: ngaco sareng liburan pilot.

Tapi hayu urang kana hal anu paling penting: Naon penerbangan atanapi rute Spanyol anu parantos aya hubunganana sareng pembatalan ieu? Numutkeun maskapai éta nyalira, aranjeunna Glasgow-Las Palmas sareng Sofia-Castellón. Ryanair ogé parantos mastikeun yén panumpang sapertos kitu parantos aya bewara ku email "nawiskeun hiber alternatif atanapi pengembalian dana" tina tikétna. Sareng sadayana parantos diimbangi ku kupon 40 euro (80 dina kasus penerbangan pulang-pergi) ngarah tiasa ngapung sareng perusahaan antara Oktober sareng Maret. Panumpang anu milih pilihan terakhir ieu kedah pesen tikét dina Oktober.

Rute penerbangan anu dibolaykeun

Boh pikeun pamiarsa Spanyol anu nuturkeun kami sareng pikeun anu nuturkeun kami ti luar wates kami, ieu sadayana rute dibolaykeun ti bulan Nopémber dugi ka Maret 2018:

  1. Bukares - Palermo
  2. Sofia - Castellón
  3. Chania - Athena
  4. Sofia - Memmingen
  5. Chania - Paphos
  6. Sofia - Pisa
  7. Chania - Tesalonika
  8. Sofia - Stockholm (NYO)
  9. Cologne - Berlin (SXF)
  10. Sofia - Venice (TSF)
  11. Edinburgh - Szczecin
  12. Tesalonika - Bratislava
  13. Glasgow - Las Palmas
  14. Tesalonika - Paris BVA
  15. Hamburg - Edinburgh
  16. Tesalonika - Warsawa (WMI)
  17. Hamburg - Katowice
  18. Trapani - Baden Baden
  19. Hamburg - Oslo (TRF)
  20. Trapani - Frankfurt (HHN)
  21. Hamburg - Tesalonika
  22. Trapani - Genoa
  23. Hamburg - Venice (TSF)
  24. Trapani - Krakow
  25. London (LGW) - Belfast
  26. Trapani - Parma
  27. London (STN) - Edinburgh
  28. Trapani - Roma FIU
  29. London (STN) - Glasgow
  30. Trapani - Trieste
  31. Newcastle - Faro
  32. Wroclaw - Warsawa
  33. Newcastle - Gdansk
  34. Gdansk - Warsawa

Patarosan dijawab ku Ryanair

Teras, urang ngantepkeun anjeun kana sababaraha patarosan anu paling sering ditaroskeun ka Ryanair dina sababaraha minggu ka pengker ku pembatalan:

  • Naha masalah alignment A / L ieu bakal ngulang deui dina 2018?
    Henteu sabab A / L bakal ditugaskeun salami 12 bulan salami dina 2018.
  • Naha sadayana palanggan anu kapangaruhan parantos diwartosan ngeunaan parobihan ieu dina waktos usum salju?
    Leres, sadaya palanggan anu kapangaruhan parantos nampi bewara email ayeuna.
  • Naha klien parobihan waktos ieu ngagaduhan hak santunan EU261?
    Henteu, kumargi parobahan jadwal ieu parantos dilakukeun 5 minggu ka 5 bulan sateuacana, santunan EU261 henteu timbul.
  • Naha tingkat bakal naék salaku akibat tina pertumbuhan anu laun ieu?
    Ryanair bakal teraskeun ngirangan tarif. Serangkaian penjualan korsi bakal digulung dina sababaraha bulan ka payun dimimitian ku jual 1 juta korsi sabtu minggu ieu kalayan harga € 9,99 saarah.
  • Naha bakal aya deui pembatalan?
    Tumuwuhna anu langkung laun ieu hartosna urang bakal gaduh pesawat cadang sareng pilot sésa usum salju sareng usum panas 2018. Dina minggu kamari kami ngoperasikeun langkung ti 16.000 hiber kalayan ngan ukur 3 pembatalan, 1 kusabab panutupan landasan sareng 2 kusabab ngarugikeun pangalihan.
  • Kumaha kuring terang upami hiber kuring parantos kapangaruhan?
    Anjeun bakal nampi email parobihan hiber ti Ryanair boh dina Senén, 18 Séptémber, atanapi dinten ayeuna, Rebo, 27 Séptémber.
Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

bool (leres)