Balik kana parahu ka New York ti Éropa

Ratu Mary 2

Kapal pesiar Ratu Mary 2 saatos sumping di New York

Naha anjeun tiasa ngabayangkeun sumping nganggo kapal ka New York? Éta bakal endah. Kuring ngabayangkeun perjalanan panjang dina kapal ageung ngalangkungan Atlantik Kalér. Hurung romantis kan? Kalangkang Titanic nutupan ideu ieu sareng seueur palancong milari bentuk perjalanan anu sanés korsét sareng tiris.

Teu aya kasalahan, rurusuhan sareng artos ngadominasi kaputusan. Ti Éropa anjeun tiasa dugi ka New York dina hiji dinten kanggo tikét anu sering turun di handap 500 euro. Sareng ku parahu? Dupi anjeun ngarambat ti Éropa ka New York nganggo kapal? Tangtosna leres. Sareng kami gaduh dua pilihan: kapal pesiar sareng kapal dagang.

Perusahaan pengirim Baris Cunard Éta parantos nyebrang Atlantik ti mimiti abad ka-XNUMX. Pikeun rute anu ngahubungkeun Southampton sareng New York aranjeunna ngagaduhan transatlantik Ratu Mary 2, kapal pesiar anu diwangun taun 2003 anu ngaku janten anu panggedéna, paling mewah sareng mahal anu diwangun dina sajarah maritim.

Sakumaha anjeun tiasa nyimpulkeun, ngumbara dina pelayaran ieu ka New York henteu murah. Harga kisaran antara 1.500 sareng 10.000 euro unggal jalan, anu biasana antara dalapan sareng lima belas dinten. Tangtosna, éta ngagaduhan sagala kanyamanan anu anjeun tiasa bayangkeun.

Pikeun jalma anu teu resep kana kecap pesiar sareng nganggap harga éta kaleuleuwihi, anjeun tiasa nyobian pilihan anu langkung résiko: ngumbara dina kapal padagang. Seueur perusahaan multinasional ngamungkinkeun panumpang naék salami aranjeunna mayar harga anu ditangtoskeun. Salaku panumpang anjeun disimpen dina kabin tamu sareng anjeun ngagaduhan aksés ka kaseueuran kapal.

Harga dina kapal-kapal ieu langkung handap tibatan pelayaran. Iinditan salaku panumpang tiasa ngarugikeun 60 dugi ka 90 euro sadinten kalayan sadayana kalebet.

Internét pinuh ku halaman sareng blog jalma anu nyaritakeun pangalamanana dina kapal padagang. Pikeun palancong anu langkung wani, sareng ku artos anu disimpen, éta tiasa janten pilihan anu langkung pikaresepeun.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

bool (leres)