Pangalusna kahirupan homo di Bangkok

Bangkok peuting-peuting

Bangkok éta ibukota Thailand, nagara anu dianggap seueur wisatawan salaku salah sahiji tujuan anu pangsaéna di Asia nalika ngeunaan dua hal: pantai spektakuler sareng kahirupan wengi.

Seueur turis anu nganggap Bangkok nyaéta Mekah wisata homo di Asia sabab aya seueur bar, saunas sareng klub wengi homo Janten upami anjeun resep ideu angkat sareng ngagabungkeun pantai, pariwisata murah (Thailand sanés nagara anu mahal), budaya sareng kahirupan wengi di Bangkok sigana bakal mimiti aya di jalur éta.

Kota Bangkok

Bentang ngajantenkeun kota sareng kota ngajantenkeun bentang. Bangkok Éta aya dina délta Walungan Chao Phraya, di bagéan tengah nagara, sareng dicicingan ku sakitar dalapan juta jalma tapi di daérah pinggiran kota aya dua kali pendudukna.

Sanaos padumukanna ti abad ka-XNUMX sareng fue dina abad ka XNUMX janten pusat daérah, teras disebat Siam, modernisasi hébat kota lumangsung dina abad ka-XNUMX. Sakumaha biasana kajadian nalika kota tumuh di luar kendali atanapi proyek, hasilna mangrupakeun hal tanpa struktur, kalayan layanan publik henteu cekap sareng lumayan kiruh.

Sakedap ayeuna pamaréntah parantos ngalaksanakeun sababaraha paningkatan, khususna dina transportasi, tapi aya seueur jalmi anu hirup babarengan, seueur pisan sora, seueur lampu neon, yén Bangkok badé ngareureuwas anjeun, sanaos enya, kuring mikir yén wengi bakal ngahibur anjeun pisan.

Hiburan wengi di Bangkok

Hiburan wengi di Bangkok

Di Bangkok aya seueur bar, kleub sareng sauna sareng éta mangrupikeun kota anu saé di dunya pikeun kaluar peuting sacara umum atanapi janten homo khususna. Kehidupan wengi Bangkok gaduh reputasi janten liar tapi kedah disebatkeun yén éta henteu deui sapertos anu tiheula sabab dina taun-taun ayeuna pamaréntah parantos masihan aksen pikeun patuh kana peraturan anu tangtu pikeun ngendalikeun panggunaan narkoba, buligir, jadwal sareng anu sanésna.

Dinten ayeuna seueur bar, diskotik sareng réstoran kedah ditutup sateuacan 1 sonten sareng sababaraha diidinan neraskeun dugi ka 2 enjing. Bar anu langkung henteu resmi dibuka sapeupeuting, enya, tapi henteu anu langkung teratur. Salaku wisatawan urang kedah sok mawa paspor anjeun sabab pulisi tiasa nyungkeun éta atanapi lebet kana palang atanapi disko, hurungkeun lampu, naroskeun dokumén komo tés ubar. Henteu salawasna, henteu sering, tapi tiasa kajantenan.

Jalan bar gay di Bangkok

Léngkahna, pusat sadaya kahirupan peuting homo, mampir ka Silom. Unggal kota ngagaduhan tempat homo sareng Silom aya didieu. Sadayana. Di jalan-jalan Silom anjeun mendakan réstoran, bar, hotél méwah, gedung pencakar langit jangkung sareng ratusan kios di jalan anu konséntrasi seueur warga satempat sareng urang asing.

Warung ngajual sakedik barang, ti baju dugi ka tuang, kalayan harga anu murah. Sanés sadayana tempat ieu homo maka pikeun ieu anjeun kedah nunjuk ka jalan-jalan utama nyaéta: Silom Soi 2, Soi 4 ​​sareng Soi Twilight.

Stasion DJ di Bangkok

Anu mimiti saderhana gang sareng sababaraha klub homo, diantarana anu paling kawéntar diantarana, nyaéta Stasion DJ. Di lawang, anu gratis, aranjeunna mariksa ransel anjeun tapi anu saé na harga anu sami dina sadaya bar Sareng anjeun tiasa angkat ti bar ka bar sareng gelas anjeun dina panangan dimana waé anjeun mésér. Musikna rada internasional sareng pemirsa campuran. Sok aya jalma, sanaos langkung seueur dina akhir minggu.

Disko anu anjeun teu tiasa sono nyaéta Stasion Dj. Éta ngagaduhan tilu lanté sareng aya acara Séred ratu tah éta tempat anu paling terkenal di kota. Anjeun tiasa angkat ka BTS ka Stasion Chong Nonsi atanapi Sala Daeng, atanapi anjeun tiasa nganggo MRT ka Stasion Silom. Ti dinya disko aya sababaraha léngkah. Biasana ditutup antara 3 sareng 4 énjing. sareng pangakuan langkung mirah dina dinten minggu, kalayan hiji inuman gratis, sareng langkung mahal dina akhir minggu sareng dua inuman.

Silom Soi Street di Bangkok

Ieu anu sanés klub wengi di Silom:

  • Lucifers Disko: jalma kalayan tanduk, musik éléktronik. Éta dibuka unggal dinten antara 7 sonten sareng 2 enjing. Ngadaptarkeun gratis.
  • Soi Thaniya: getaran di dieu nyaéta Jepang. Di Patpong aya seueur bar sareng réstoran Jepang tapi henteu hartosna yén éta mangrupikeun tempat pikeun urang Jepang.
  • 9 Klub Wengi: Éta ngagaduhan tilu lantai sareng seueur jalmi. Éta gaduh pintonan ratu sered anu sangat glamor. Éta dibuka unggal dinten ti 7 sonten.
  • Tapas: tempat anu homo tapi teu homo.

Jalan homo kadua disebut Silom Soi 4, jalan pondok anu pinuh ku bar gay. Idéal pikeun linggih sareng inuman sareng ningali jalma-jalma anu ngaliwat. Pikaresepeun ngabeledug antara 9 sonten sareng 12 sonten sareng mangrupikeun situs anu biasa pikeun ngamimitian wengi sateuacan angkat menari. Bar anu pangsibukna nyaéta Balkon Barm thephone sareng Stranger Bar.

Silom soi

Kabupatén lampu beureum Bangkok nyaéta Soi Twilight atanapi Soi Pratuchai. Buka bar, acara budak y jurit sareng hal-hal sapertos kitu. Kanggo sabagéan ageung sadayana panginten pikeun wisata asing. Bentangna pinuh ku lampu neon dimana-mana sareng seueur jalmi, janten anu leres mah tempat ieu moal tiasa diémutan.

Anu pangsaéna nyaéta Acara Thailand diasah sakumaha koboy, atanapi ampir diasah urang tiasa nyarios. Salah sahiji acara anu paling saé Budak Bangkok. Awak buligir? Tawaran anu ditingali? Ieu Soi Twilight.

Gogo Bar di Bangkok

Singkatna, anu kedah jelas pikeun anjeun upami anjeun badé pariwisata homo di Bangkok nyaéta yén aya tilu tempat pikeun didatangan peuting sareng anjeun tiasa didatangan sadayana dina dinten anu sami ... sanaos kuring resep kana resep.

Silom Soi 4 ​​nyaéta jalan bar gay, Silom Soi 2 jalan cakram gay sareng Soi Twilight jalan séks. Naon anu anjeun pikahoyong?

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*