Anu saé Portugal

Portugal

Portugal mangrupikeun nagara anu pinuh ku kejutan, tina tempat bersejarah sareng rohangan alam anu tiasa narik napas saha waé. Hésé pikeun ngan milih hiji daérah anu bakal dikunjungi, sabab sadayana ngagaduhan tempat anu khusus. Janten hayu urang tingali sacara ringkes naon anu pangsaéna di Portugal, pikeun mikirkeun perjalanan urang salajengna.

Di Portugal kami ngagaduhan gunung sareng kilométer pasisian, kapuloan sareng kota-kota anu pinuh hiburan, janten tiasa disebatkeun aya hiji jinis wisata pikeun sadaya cita rasa. Upami anjeun hoyong ngaraosan sudut anu paling luar biasa, kami masihan anjeun sababaraha ideu anu pikaresepeun.

Lisbon sareng Sintra

Lisboa

Anjeun kedah ngamimitian wisata sareng ibukota Portugal sareng salah sahiji kota anu paling pikaresepeun. Lisbon pasti aya tujuan anu diimpikeun ku seueur anu mikaresep kana intisari Portugis anu asli. Di kota anu hébat ieu urang tiasa ngaraosan lingkungan anu ngagaduhan kapribadian sareng pesona sapertos Lingkungan Alfama sareng lingkungan Chiado. Katedral Lisbon ti abad ka-XNUMX sareng anjeun ogé kedah ningali Carmo Convent, anu rusak tapi sami-sami geulis. Anjeun kedah naék kana trem pikeun angkat ka bagian luhur kota, nganjang ka Biara Jerónimos sareng jalan-jalan ka Torre de Belem. Tempat-tempat sanés anu teu kedah ditingali nyaéta Plaza del Comercio sareng Castillo de San Jorge.

Deukeut pisan ka Lisbon urang mendakan kota anu indah pisan anu ampir-ampiran didatangan babarengan sareng ibukota. Urang tingal kana Kota Sintra, dimana urang bakal mendakan Palacio da Pena, paling warna sareng pikaresepeun di dunya. Anjeun ogé kedah nganjang ka Quinta da Regaleira, kalayan salah sahiji kebon paling indah di dunya.

Porto sareng Aveiro

palabuhan

Porto mangrupikeun kota sanés anu klasik nalika ngalalana ka Portugal. Tujuan ieu nawiskeun kami kamungkinan ngaraosan anggur anu kasohor kalayan nami anu sami. Di kota anjeun kedah musna di jalan-jalan na, terasrasakeun perjalanan kapal dina Douro sareng tuang di réstoran di sisi walungan. Di kota anjeun ogé kedah ningali Toko Buku Lello, Jembatan Don Luis I, Menara Clérigos, Katedral atanapi Sé, Pasar Bolhao sareng Rúa Santa Catarina, anu paling komérsial di kota.

Di caket Porto kami ngagaduhan Aveiro, anu mangrupikeun tujuan anu sanés anu tiasa ditingali dina sababaraha jam. Éta kota alit dimana moliceiros menonjol, sababaraha kapal anu komérsial tapi ayeuna parantos ngajantenkeun janten Venice alit Portugal. Di caket Aveiro kami ogé ngagaduhan Costa Nova, tempat anu ngagaduhan bumi anu éndah dicét kalayan belang warna.

Algarve sareng pantai na

Algarve

Bagéan kidul Portugal ogé anu paling réa turis kalayan wisata pantai anu ditandaan. Di Algarve urang tiasa mendakan kilométer garis pantai sareng pantai anu luar biasa sapertos Benagil atanapi Playa da Rocha anu éndah. Tapi aya ogé sababaraha kota sareng kota anu pantes didatangan. Albufeira, Lagos atanapi Faro mangrupikeun tempat anu dipikaresep di daérah ieu, ogé Taman Alam Ria Formosa. Éta inti anu tiasa ditingali sacara tenang dina hiji dinten.

Óbidos sareng Coimbra di tengahna

Óbidos

Upami urang angkat ka daérah tengah nagara anjeun kudu ngadatangan kota Óbidos, tempat dipager kalayan seueur sajarah. Urang bakal tiasa ningali Porta da Vila, kalayan ubin biru anu indah anu khas di Portugal, jalan sapanjang tembok anu ngurilingan kota sareng ningali istana abad pertengahan kota anu kawitna ti abad ka-XNUMX. Di Rua Direita kami bakal mendakan sadaya jinis toko ogé kanggo ngagaleuh inuman anu paling terkenal di tempat ieu, ginja, minuman keras ceri anu enak.

Coimbra ogé kota anu biasana didatangan, sareng universitas anu pangkolotna di nagara éta anu ogé tiasa didatangan kusabab éta ti Kamar Pakarang dugi ka Kamar Ujian Pribadi. The Kebon Raya atanapi Alun-Alun Dagang nyaéta tempat-tempat séjén anu tiasa ditingali.

Madeira

Madeira

Di Pulo Madeira anu éndah aya seueur rute sareng sudut pandang sareng bentang alam anu tiasa ditingali. The Sudut pandang Cabo Girao anu Faja dos Padres atanapi Ponta do Sol nyaéta sababaraha diantarana. Pangalaman sapertos mobil kabel Funchal atanapi kolam renang alami Porto Moriz henteu kedah dilangkungan. Funchal nyaéta ibukota sareng di kota anjeun tiasa ningali tempat sapertos kebon botani sareng katedral na.

Azores

Azores

Di Azores aya sababaraha pulau anu tiasa ditingali. Dina panggedéna anu éta tina San Miguel mangrupikeun Miradouro da Boca do Inferno anu kawéntar ti mana anjeun tiasa ningali Laguna del Canario. Kegiatan anu biasa di pulau-pulau ieu nyaéta naék parahu ningali cetacea. Anjeun tiasa ogé naék ka Serra de Santa Bárbara dimana titik pangluhurna di pulau Terceira.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*