Dimana tuangeun di Madrid? 9 réstoran anu disarankeun di kota

Dimana tuangeun di Madrid?

Madrid mangrupikeun kota anu kosmopolitan kalayan tawaran gastronomic alus teuing. Kemungkinanna teu aya tungtungna sareng urang tiasa nyarios yén anjeun tiasa nyobian piring tina ampir unggal buana di ibukota. Nanging, nalika tawaran éta lega teuing sesah pikeun milih. Upami anjeun sanés ti Madrid sareng anjeun ngadatangan, anjeun panginten sieun dumuk di tempat anu salah sareng akhirna mayar artos kanggo tuang.

Di sisi anu sanésna, upami anjeun ti kota atanapi upami anjeun rutin indit, anjeun tiasa tungtungna tuang di tempat anu sami sareng biasana. Upami anjeun leres-leres leungit atanapi upami anjeun hoyong mendakan tempat énggal, anjeun nasibna Naha anjeun hoyong terang dimana dahar di Madrid? Dina tulisan ieu kuring bagikeun sareng anjeun 9 réstoran anu disarankeun di kota. 

The Escarpín

Rumah Makan El Escarpín, Madrid

Milarian réstoran dimana anjeun tiasa tuang saé sareng mirah di tengah Madrid tiasa janten tantangan. Éscarpín mangrupikeun Imah cider Asturian saumur hirup Sareng éta mangrupikeun salah sahiji tempat dimana anjeun ngeusi beuteung pinuh ku harga anu lumayan. Tempatna di Calle Hileras, caket pisan sareng Walikota Plaza. Réstoran éta muka panto na di 1975 sareng parantos janten tempat anu modéren sareng direnovasi, bari ngajaga intisari tradisional na.   

The Escarpín nawiskeun a ménu poean super lengkep, Kalayan kursus kahiji sareng kadua, ngan ukur 12 euro. Salaku tambahan, ménu na rupa-rupa pisan, anjeun tiasa milih ménu raos anu éndah atanapi milih asakan khas Asturian. Upami anjeun angkat, pastikeun nyobian tilu kéju cachopo khusus, khusus kanggo bumi, sareng kacang sareng kerang, anu khususna saé.

The Hummuseria

La Hummuseria, Madrid

Abdi bogoh hummus. Nyatana, kuring tiasa nyandak unggal dinten hirup kuring tanpa bosen. Nanging, kuring henteu pernah ngabayangkeun yén aya réstoran anu bakal museurkeun sadaya menu na dina piring ieu, asalna ti Wétan Tengah. La Hummuseria, dibuka dina 2015 ku pasangan Israél, nawarkeun asakan anu séhat sareng pilihan vegan anu hummus protagonis. Janten, upami anjeun resep kana sayuran, rempah sareng, tangtosna, hummus, anjeun moal sono ka réstoran ieu! Éta mangrupikeun démo yén anjeun tiasa tuang di luar, ngaraosan rasa anu teu kaétang sareng ngajaga diet anu saé.

Tempatna ogé saé pisan. Hiasan modéren, kai sareng kombinasi warna ngajantenkeun La Hummuseria tempat anu raoseun pisan anjeun ngambekan geter anu saé.

Penthouse 11

Penthouse 11, Madrid

Upami anjeun ngalangkungan atanapi upami, sapertos kuring, anjeun resep kota, anjeun moal tiasa angkat ti Madrid tanpa nampi salah sahiji pandangan anu hadé di ibukota. Aya hotél anu, di lantai paling luhur, ngagaduhan teras kanggo tuang sareng nginum. Sanaos tempat-tempat ieu biasana henteu mirah pisan, pantes waé ti jaman ka jaman. 

Teras tina Hotel Iberoestar las letras, Attic 11, mangrupikeun karesep kuring. Kalayan suasana nonoman sareng teu ati-ati, Attic 11, nyaéta tempat idéal pikeun ningali surup, gaduh koktail sareng ngupingkeun musik anu saé. Dina dinten Saptu sareng Jumaah wengi aranjeunna ngatur sési DJ, rencana anu saé upami anjeun hoyong senang bari di tempat anu inovatif sareng eksklusif. 

Aspék anu sanés anu pikaresepeun nyaéta asakanana, dumasar kana diet Mediterania sareng ngahasilkeun gourmet asal nasional. Piringna parantos dirarancang ku koki Rafael Cordón sareng disiapkeun dina Gastro Bar perenahna di luar ruangan, dina pandangan palanggan.

Walikota Taqueria El Chaparrito

Walikota Taqueria El Chaparrito, Madrid

 Kadang-kadang urang hoyong bénten-bénten sareng nyobian hal-hal anu énggal, untungna Madrid mangrupakeun kota anu saé pikeun ngalaksanakeunana. Pikeun 2020 - 2021 éta parantos dingaranan Ibéria-Amérika Ibukota Budaya Gastronomis. Janten upami anjeun resep tuangeun latinTong hariwang, anjeun henteu kedah nangkep pesawat unggal akhir minggu kanggo menikmatinya.

Sacara pribadi, kuring resep pisan kana gastronomi Méksiko sareng kuring parantos ngadatangan taquerías anu béda di Madrid. Tanpa ragu, karesep kuring nyaéta "Walikota El Chaparrito". Éta tempat, tempatna kirang langkung 200 méter ti Walikota Plaza sareng mahal pisan. Aranjeunna nawiskeun taco dina 1 euro, Janten anjeun tiasa nyobian ampir sadayana ménu. Aranjeunna nikmat! Kuring parantos ka Mexico sareng kuring tiasa sumpah yén kadaharan ti tempat ieu ngirim telepon anjeun. 

Upami anjeun aya di pusat sareng anjeun henteu hoyong ngaluarkeun artos seueur teuing, rencana ieu pikaresepeun pisan. Tempatna pikaresepeun pisan, Éta dihias ku warna-warna cerah, mural sareng detil anu bakal ngajantenkeun anjeun ngarambat. Staf na pisan ramah. Upami anjeun gaduh sakedik waktos, kuring nyarankeun anjeun linggih di palang, mesen sababaraha margaritas sareng sababaraha taco, cochinita pibil sareng pastor tacos al pastor.

Miyama castellana

Miyama Castellana, Madrid

Upami anjeun masih hoyong ngumbara ngaliwatan rasa, Anjeun bakal resep Miyama Castellana. Réstoran Jepang ieu dibuka di Madrid di 2009 sareng, ti saprak éta, éta parantos suksés ngéléhkeun para pecinta masakan Jepang. 

Tepat di Paseo de la Castellana, tempat éta, minimalis sareng raoseun, idéal pikeun ngaraosan tuang panjang sareng réréncangan atanapi kulawarga. Kang Oki, Junji Odaka, parantos hasil ngadamel menu sareng seuseueurna piring tradisional Jepang, masihan sentuhan modéren sareng estetika anu dipiara indah. 

Réstoran éta henteu murah, tapi pikeun asakan anu saé pisan, hargana ogé henteu mahal teuing. Diantara hal-hal anu penting tina ménu na nyaéta: daging wagyu, anu sashimi tina banténg, éta nigiri tina tuna na, tangtosna, éta sushi.

Imah Lhardy

Rumah Makan Casa Lhardy, Madrid

Nalika anjeun sumping ka kota anu anyar, anu matak nyaéta nyobian masakan khas na. The Rebus Madrid Éta mangrupikeun anu paling tradisional tina sadaya gastronomi masarakat, janten, upami anjeun sanés ti Madrid, anjeun kedah ulah sono kasempetan pikeun nyobaan. 

Aya tempat anu teu kaitung seueur dimana aranjeunna nyayogikeun saé anu saé, tapi upami éta pertama kalina anjeun ... naha henteu dilakukeun dina tempat anu gaduh sejarah? Casa Lhardy, sababaraha méter ti Puerta del Sol, didirikeun taun 1839. Réstoran éta, dianggap kahiji di sadaya Madrid, ngawétkeun hiasan abad ka-XNUMX sareng bahkan katingalina disebatkeun dina karya sastrawan jangkung Benito Pérez Galdós atanapi Luis Coloma. Janten upami anjeun hoyong ngalaman Madrid anu paling tradisional, tempat ieu ngan ukur anu anjeun pilari.

Sedengkeun pikeun rebus, anjeun bakal ningali yén éta mangrupikeun élmu pikeun ngahakanana. Di Casa Lhardy, aranjeunna nyayogikeunna dina dua bagian, mimiti sup teras sésana. Kuring resep tuang sadayana, sigana mah, pikeun seueur warga lokal, ieu bakal janten panyimpangan anu luar biasa. Tapi, naon waé anu anjeun tuang, tuang enak sareng raoseun hébat dina usum tiis.

Bel

The Bell, Madrid

Upami urang teraskeun nyarioskeun tuangeun khas, urang moal hilap kana sandwich cumi. Éta sigana mangrupikeun kombinasi anu "aheng" pikeun urang anu sanés ti kota sareng, ku alatan éta, aya jalma anu henteu wani nyobian éta, tapi kuring mastikeun yén éta bakal maot. aya sababaraha enggon sakitar Walikota Plaza Aranjeunna ngaladénan éta sareng, sanaos biasana aranjeunna dibungkus ku jalma kusabab éta tempat anu pohara turis, pantes ditungguan sareng tuang sandwich anjeun nalika anjeun jalan-jalan di sakitar kota.

Bar La Campana mangrupikeun salah sahiji anu paling klasik di Madrid sareng aranjeunna ngajual Sandwich Calamari ngan ukur 3 euro. Jasa pisan gancang na bir na tiis pisan Naon deui anu anjeun pikahoyong !?

Tavern jeung Média

Taberna y Média, Madrid

Naha aya anu langkung romantis tibatan tuangeun anu raoseun disarengan ku anggur? Taberna y Média nyaéta réstoran idéal pikeun kaget pasangan anjeun, atanapi saha deui anu anjeun pikaresep, kalayan kadaharan anu saé pisan dina suasana anu akrab sareng khusus. Naon deui, éta adil gigireun Taman Retiro, salah sahiji tempat anu paling lambang di Madrid. Strolling through this green lung is a privilege. Teu aya rencana anu langkung saé pikeun nurunkeun tuangeun!

Réstoran éta ngagaduhan carita anu saé pisan di tukangeunana, éta mangrupikeun proyék ti bapa sareng putra, José Luís sareng Sergio Martínez, anu ngahiji sareng ideu pikeun nyiptakeun rohangan khusus pikeun tapas sareng jatah tradisional.

Dina palang na sareng ruang makan, aranjeunna nawiskeun produk kualitas luhur, masakan tradisional pisan ku sentuhan asakan haute. Pipi dirayam ku sayuran sareng koko, salad bumi sareng babakan ngagaduhan rasa anu spektakuler. Upami anjeun sapertos kuring, anu sok nyéépkeun sakedik rohangan pikeun tuang-tuang, anjeun moal sanggup nolak pesen roti bakar anis krim sareng és krim vanili. 

Angel Sierra Tavern 

Angel Sierra Tavern, Madrid

Vermouth mangrupikeun lembaga di Madrid, upami anjeun hoyong ngaraos siga Madrilenian anu leres-leres getih, anjeun moal kantun jam aperitif. Milarian vermouth anu saé di Madrid kawilang gampang, aya situs anu bahkan nawiskeun sababaraha jinis. Salaku conto, La Hora del Vermut, dina Pasar San Miguel, ngagaduhan total 80 merek asal nasional. Éta kuil khusus pikeun inuman ieu anu ogé ngagaduhan menu tapas sareng asinan anu saé.  

Nanging, kuring langkung ti lokal anu ngaleyurkeun tradisi sareng, nginum vermouth, teu aya anu langkung saé tibatan toko roti anu saé sareng tong ditingali. La Taberna de Ángel Sierra kamungkinan tempat anu paling otentik anu kantos kuring tepang di kota. Lokasina di Chueca, éta menonjol pikeun hiasan na. Botol anu ditumpukkeun dina témbok, kai poék, lalangitna pinuh ku gambar sareng lukisan, souvenir bingkai sareng ubin Cartuja de Sevilla ngajantenkeun rohangan unik anu pantes dianjang. 

Madrid resep pisan sareng kuring yakin anjeun bakal bogoh ka anjeun. Kuring miharep daptar 9 réstoran anu disarankeun di kota ieu bakal ngabantosan anjeun pikeun resep kana gastronomi, tapi upami anjeun hoyong nguntungkeun tina kunjungan anjeun ka ibukota, anjeun tiasa diideuan ku daptar ieu 10 hal anu paling saé dilakukeun di Madrid.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1.   lungguh cenahna

    Pos hébat. Pikeun tumut kana akun lalampahan kuring ka Madrid salajengna.

bool (leres)